Сега се сетих нещо интересно за мен - в един и същи ден преди няколко месеца спечелих награда от 100лв. и се озовах по спешност в болница 5 часа след това....
Марая,аз не съм казала,че астрологията е само психология , а че двете науки обясняват нещата ,които ни вълнуват по сходен начин но използвайки различни похвати. :blink:Не съм също така психоаналитик ...и когато правя прогноза на клиент никога не използвам точни дати и не му казвам какво ще му се случи с точност,защото така се загубва стремежа и надеждата у хората,поне аз така си мисля. : :blink:По-скоро предлагам на хората кога имат удачни периоди за бизнес ,работа,любов,раждане...и т.н.но оставям те сами да се заангажират с това ,което искат.Така процедирам аз ,защото за мен астрологията не е предимно прогностика.Нека всеки сам си я тълкува и ползва както намери за добре.
Ами тогава хората да ходят на гледачки,не при астролози. :blink:Не знам кой беше казал:"Астрологията е лукс,който не всеки може да си позволи"....Нямам предвид ,че е само за богатите... Искаш карта със събитие,аз ще ти кача една с транзити ,прогресия и дирекции ...и действай,питай ме ще ти помагам.
Напротив имало 10 000 пр.н.е.като философия за душата.
Дала съм точната дата,свързано е с лично изживяване-ти ще кажеш какво е то.
Има дата 10.11.1997г :blink:
Малко ще ти дам насока ,събитието е свързано със здраве.
Да ,операция ;не точно с репродуктивните органи и е с положителен изход. :blink:
Цитат на: passion-desire в Юни 17, 2011, 06:51:54 amДа ,операция ;не точно с репродуктивните органи и е с положителен изход. :blink:За 5 мин...толкова Радвам се , че е с добър изход...Има интересен мидпойнт засегнат в момента на оперативната намеса....,но бъди сигурна , че при анализ от половин час...-задълбочен можеше и повече...
За мен това е добра интерпретация. :mellow:,Марая.Ето стигнахме до случване на събитието. :blink:Имам въпрос ,това заложено ли е в натала?
Не ,съмнения за рак на гърдата.
Не се притеснявай,това е част от живота на човека ,но благодаря за съпричастността :wub: :blink:Искаш друго събитие ,ти ми "предсказа" на 15 .06 .любовно събитие,среща и аз те попитах къде го видя в картата :blink:Такова не се случи... :blink:
Divna ,много ми допадат твоите интерпретации,като мен мислиш,само ,че аз по друг начин стигам до същото. ;)Може ли и аз да ти видя натала? :blink: