Здравей Гост

Кога настъпва събитие

• 80 Отговора
  • 14409 Прегледи
Re:Кога настъпва събитие
« Отговор #40 -: Юни 17, 2011, 07:44:49 am »
Картата ми е ректифицирана :blink:1-2 мин. може и да мърда но повече -не :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Юни 17, 2011, 07:49:15 am »
Картата ми е ректифицирана :blink:1-2 мин. може и да мърда но повече -не :P

Много са.... :P , за примара това е много...Не ми паснаха куспидите...Друг е въпроса , че и бях бърза...,видях операцията , защото беше засегнат 8-ми , 12-ти....събитието беше показателно.... :(....можеше обаче да бъде по-ясно...
Ще я ректифицирам някой ден...

Кое е дало грешната диагноза... :rolleyes: :unsure: :-\ Не видях намеса на нептун.... :angry:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Юни 17, 2011, 08:04:56 am »
Не е била грешна диагнозата ,а под съмнение... :blink:Не си играй да ректифицираш,благодаря и за това внимание :blink:Важното е ,че стигнахме до отговор на поставената тема. ;)Събитията могат да се прогнозират,ако се "чете" правилно астрологията ( ти го доказа) но  също трябва  и да знаем как да поднасяме прогностичната информация на хората и че не винаги има 100% събитийност,а по-скоро предпоставка за такива.Това е мое мнение. :blink:Всеки да сподели своето. ;)

Не са предпоставка за жалост...Винаги има събитийност и по вертикала и по-хоризонтала...Въпроса е КАТО ЗНАЕМ , ЧЕ ЩЕ ПАДНЕМ , ДА ПАДНЕМ В/У КЛОНИТЕ НА ДЪРВО , А НЕ НА ЗЕМЯТА....ЧАК МЕ Е ЯД! :angry:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #43 -: Юни 17, 2011, 08:34:58 am »
За това ти казвам,че оставям всеки сам да решава къде ще пада ;D,защото и това е събитие ;)

Да де..., ама пусто има и външни фактори...Виж как едно съмнение.... :angry: ,цяла операция....с какво си виновна ти...? :angry: Много ме е яд....много на пустите докторски грешки...

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #44 -: Юни 17, 2011, 05:44:46 pm »
passion-desire, много неприятно изживяване - между впрочем първо като гледах картата без да до изчета мненията ми хрумна секцио ...  :rolleyes:

Голям проблем в предсказателната астрология е точния час :( честно казано не познавам човек (е за тези, които се занимават с астро имат ретифицирани часове, но са единици), който може да ми каже на 100% това е моят час - често и хората имат някакъв ориентировъчен час и то в най-добрия случай :( а знаете един градус е цяла година :(

по отношение на прогнозите се преситих за една история, не знам дали се разказва така или се е случила някога:
"на един мъж му предсказали, че на еди коя си дата ще умре от удар с камион. На датата човекът решил да си седи у дома и да не излиза. Цял ден си бил в къщи, но по едно време решил да излезе на терасата за малко. Тогава върху главата му паднало детско камионче... "

въпреки това аз съм на мнение, че не всичко е на 100%, може би ролята на астролога е да насочи към по-правилния избор.

ето тук пускам една карта на известен руснак (ако някои се сеща кой е нека не казва веднага)
интересно събитие е брак  (в картата има и други интересни събития де)

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Юни 17, 2011, 07:32:42 pm »
Приказна , а в кои периоди са събитията...? :rolleyes:

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #46 -: Юни 17, 2011, 07:39:15 pm »
Приказна , а в кои периоди са събитията...? :rolleyes:
абе и аз се усетих, че игла в купа сено пуснах ама УФТЦЪ :))

значи имаме брак през 83 г. това е първото значимо събитие за този човек :)

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #47 -: Юни 18, 2011, 04:09:24 am »
добре де човекът е Путин :)

тук има табличка със събитията - така както ги дават в зет-а

умишлено не слагам карти, за да видим къде и по какви системи се виждат те  :mellow:

« Отговор #48 -: Юни 18, 2011, 10:51:55 pm »
Точно събитие по час вярвам някой индийски астролог с дългогодишна практика и няколко прераждания като астролог, и ясно виждане, сигурно може да предскаже.

Иначе това, което знам от познати астролози (събирали сме се в София, от форума за професионални астролози - all.bg, преди да направят един друг затворен форум), че модерната астрология не е вярна, че за предсказване само класическа астрология трябва да ползваме (те много четяха Vettius Valens).

1. Източни, западни планети
2. Прогресии - особено прогресивна Луна и Луната като цяло - и в класическата халдейска - гръцка астрология Луната както във ведическата ти определя "зодията", а не Слънцето.
3. Прогресиите управляват желанията ни (астралното тяло), няма да пожелаеш нещо, ако го няма по прогресия, няма дори да ти хрумне.  
4. Сизигии, ама те някак странно ги гледах, аз това така и не го разбрах.
5. Те почти не ползваха транссатурновите планети и по техни лични наблюдения от практиката им и от личния им живот - транссатурновите действат на определени хора и са само нюанс, ЛИЧНИТЕ планети и ЛУНАТА най-вече показват всичко, Луната главен отговорник за точно предсказване на събитие, тя отключва енергиите.

Лични наблюдения:

1. Приятелка - щом прогресивният и асцендет се смени от Близнаци на Рак, веднага почна работа от вкъщи, година преди това се бе уморила от интензивния си живот от последните 20 години - по прогр асц Близнаци и ми споделяше, че иска промяна, промяната се случи на първи градус нов асц.
2. Приятел - щом прогр асцендент стана Везни, се раздели със дългогодишната си приятелка, обгради се с нови приятели (напълно смени средата), и се събра с момичето, от което сега има дъщеря и са двойка (нищо, че за сега са без официален брак). Събитията се случиха за 2 седмици - смяната на "приятелките", 0 градус асцендент.
3. Приятел - щом прогресивната му Луна съвпадне с някоя планета на 0 градус, моментално се влюбва и започва връзка с момиче типичен представител на планетата, Плутониянки, Венериянки (има 3 планети във Везни и Слънце там или Плутон съвпад Слънце в 1 дом и Венера и Сатурн в Скорпион).  

Личен опит - моя прогресивен асц е в Стрелец и целият ми живот в момента е под стрелец, и в чужбина живях, близо 1/3 от приятелите ми във фейсбук са чужденци, следвам вече не знам коя година....чета много, все не ми стига за различни култури, окултна литература (да си разширя съзнанието) чета много. Луната ми щом мина от Рак във Лъв и се юрнах по купони и приятели и почнах повече дрехи и бижута да си купувам и дори преди 2 дни реших, че трябва да почна да нося Злато (до сега не ми харесваше, някак не ми беше толкова нежно като среброто....). Купих си едни огромни, кичозни обици за дискотека за 2 лева от една сергия и толкова ми харесват.....и много по лъвски ми стоят (през деня такова нещо не може да се сложи....толкова са фрапантни и тежки....).

Мацките лъвове да не се обиждат, Лъвиците имат страхотен вкус, за мен Мерилин Монро (асцендент Лъв) и невероятните и секси дрехи са олицетворение на смелата, уверена Лъвица и Коко Шанел и тя е лъв и също страхотна жена (но при нея Луната в Риби, дава друго звучене на костюмите и). Но и тя изобретява - дамската чанта и костюма в две части и налага тена (все пак тенът трябва да е под управлението на Слънцето) като модерен и за висшата класа,(до преди това е бил признак на бедност...позволен само за работниците от "Марксов" тип). Коя друга зодия освен Лъв ще си го позволи това  ;) ;D. Мерилин Монро сама е била моделиер на роклите си - особено тази златната, с която пее happy birthday на Кенеди, леко тип древен египет за мен лично е най-лъвската рокля на света - секси, изискана и крещяща "аз съм агресивна, но си знам цената".
 :leos: :clap:

но при Луна в Рак носех 3 чифта дънки, никакъв грим почти, 5 блузи и главно четях рецепти и се занимавах много с "хранителните си навици". Не излизах от нас и си преподредих стаята по нов начин и много повече се връзвах на глупостите на родителите си, сега просто са ми забавни, като деца са ми. Само сребро носех - един и същи талисман и верижка повече от 2 години.....не я свалях.
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 11:02:09 pm от Mayanna »

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #49 -: Юни 18, 2011, 10:58:35 pm »
леле страхотен пост, изключително много ти благодаря за труда  :88: за мен е много полезен :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Юни 18, 2011, 11:26:55 pm »
Иначе това, което знам от познати астролози (събирали сме се в София, от форума за професионални астролози - all.bg, преди да направят един друг затворен форум), че модерната астрология не е вярна, че за предсказване само класическа астрология трябва да ползваме (те много четяха Vettius Valens).

Модерната астрология - по начина, по който я използват повечето - не е с подчертана прогностична насоченост. Не че не се опитват да правят прогнози, но те по-скоро имат тенденциозен характер, отколкото да се дефинира точният тайминг и причинно-следствената връзка.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Юни 18, 2011, 11:36:46 pm »
Лили , аз мисля , че когато класиката и модернизма се съчетаят се получават изключителни резултати не само в астрологията...
Дозата разбира се от огромно значение... ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #52 -: Юни 18, 2011, 11:44:10 pm »
Лили , аз мисля , че когато класиката и модернизма се съчетаят се получават изключителни резултати не само в астрологията...

И аз споделям същото мнение, за мен това е най-добрата комбинация, но къде по-лесно е да се разтягат астро локуми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Юни 18, 2011, 11:46:31 pm »

И аз споделям същото мнение, за мен това е най-добрата комбинация, но къде по-лесно е да се разтягат астро локуми.

Много по-лесно е...разбира се да се разтяга локума...Но не всичко е захар и вода... ;D

« Отговор #54 -: Юни 19, 2011, 12:14:54 am »
Fairy, то затова е форум, и аз тук съм намирала и намирам "диамантени постове", радвам се, ако съм ти била полезна  :rolleyes:.

Lilie, аз лично не се считам за "астролог", астрологията ми е хоби, направо мания, на "АСТРОЛОЖКИТЕ" срещи отидох, защото имам един много добър приятел астролог, но той е завършил и психология и при него разбиранията са на съвсем друго ниво. Та на срещите се надпреварваха да демонстрират кой е по-голям астролог (особено мъжете) и просто голяма какафония ми беше....и наистина лично аз не съм го докарала до там, че да давам оценки, кое става, кое не.

Чела съм също много хубави разработки, много психологически точни на съвременни автори (не из нета, книги). Сега чета на Лиз Грийн и Хауърд Саспортас "Светилата" и съм на 100% съгласна с всичко, но за да разбирам значението на думите ми трябваше да завърша една езикова гимназия и да уча 3 чужди езика (сериозно, един изучих само обаче), и години наред да наблюдавам хората и себе си.

Иначе емоционален не значеше нищо за мен, за себе си и аз съм емоционална, обаче след като бях 5 месеца с момче с 3 планети в риби (Слънце и Венера там) и асц скорпион в съвпад с Плутон, разбрах какво значи емоционален. За него емоциите и чувствата са храната на душата му, целта на живота му. За мен не. Той щеше да умре като осъзна, че трябва да се разделяме, никаква обективна представа за ситуацията (няма въздушни планети), а наистина нямаше как към дадения момент да сме заедно, без да си провалим животите или поне всичко, което сме градили последните 5-6 години. И аз трябваше да се грижа и за себе си и за него, и цялата му душа можех да видя в очите му.... всички настроения.

При мен такова нещо няма, аз съм Козирог, ние земните зодии си имаме стабилен личен свят, затворени сме и по лични наблюдения добри коне с капаци сме, имаме много енергия и целеустременост и все нещо действаме, Девите действат и по максимата - тичай в кръг без цел, но на едно място не стой и са много доволни от себе си. Описват ни като материални (с парите сме зле, не сме въздушна зодия, за да правим сделки и да имаме наистина много пари), но обичаме да има видим резултат дейността ни - видим в материята, да напишем нещо, да нарисуваме, да почистим, да се вижда, иначе не сме щастливи и удовлетворени.И го можем имаме енергията да се бъхтим с десетилетия над нещо. Имам един професор - Дева, жена е, такова нещо няма, сега на 66 е във вихъра си (на най-високата позиция в държавата по специалността си - административен пост) и се занимава с това от 18 годишна и не я виждам още 8 год да спре, аз докато умре знам, че няма да спре.... и е млада, ДУХ и материя. И много тежък живот - репресии по времето на соц.-а, два брака, обаче ДЕВА.... няма отказване. Пари няма, но направи едни административни промени във ВУЗ-а ми - тя сама жена, се пребори с всичките кухи мъжки глави (технически ВУЗ, откачалка до откачалка), и за първи път от 50 години промени университета, и то много важни промени, въведе нова специалност, която е от изключително значение за една държава и промени и законите, защото тези професии имат едни особености и трябваше в едни регистри да влизаме и тн. Това е упорита земна зодия, която прави реални дълготрайни промени. И сега ако даде Господ, наистина да учредят един национален съвет и най-накрая да изготвят териториална комплексна схема за развитие на България (нямаме такава от 1961 година) и това ще стане под нейно ръководство и доколкото я познавам няма да умре преди да го свърши това. За мен това е земна зодия и за тази къртовска работа тя няма нищо повече от една титла - професор и май един апартамент (по време на соц-а са им ги давали). Но нейната работа има реален резултат.

Айде, че се отплеснах.... обаче не обичам когато казват материален = обичащ пари, не е това. Земните зодии са други.  

Огнените - идеите, най-идейните зодии, все едно наистина си говорят с Господ, чисти хрумвания, и много позитивни. За мен това е огънят, все мислят за някакви отнесени неща, никакви емоции, не им понасят особено.

Въздух - не могат като огъня наистина да измислят нещо, обаче обработват информация като машинки, и естествено комуникират с всички, за всичко. Всичко знаят и са спокойни само когато всички са информирани и "обвързани", но не емоционално по вода (до гроб и трагично), а интелектуално комуникативно.  

« Отговор #55 -: Юни 19, 2011, 12:31:11 am »
Някой да не се обиди, всеки има от всичко, но някой хора са доста чисти представители на дадена стихия....и някак лесно се виждат вродените им наклонности.

Може някой да е със Слънце във Водолей, но всичко друго в Земя и Вода (имам такъв приятел) и наистина е по Водолейски "гениален" - веднага по най-добрия начин ще ги измисли нещата, много бърз, комуникатив, точен, организиран, обективен, обаче емоции и сетива.... особено, когато е с най-близките си хора. И той се занимавал само с две неща през целия си живот - футбол и музика.... има издаден албум и тн...и той прави и рекламната кампания, звъни на всички...абе Водолей, но Скорпионът в групата е истинският композитор...наистина да измисля уникалните неща, Водолеят ги миксира, и тн... беше капитан на отбора си и ги командваше всички и организираше.... диктатор по Водолейски (те с Лъвът.... :P :-[) и да ти обясни той футбола - това е най-сложната система (сериозно, комбинации, стратегии...)
 :rolleyes: :wub:

нещо много ми се говори за зодии днес :):):)  :rolf: :confuse3:

« Отговор #56 -: Юни 19, 2011, 02:30:16 am »
Прогресивната ми Луна всеки момет ще излезе от 12 дом което за мене беше най тъмния период в живота ми ,но ако не ми е съвсем точен часа на раждане би трябвало да се случи след 2 месеца.Понеже не сключва никакви мажорни аспекти преди да напусне 12 дом това означава че е Луна без курс за което пише че е доста тегав и мъртав период.Но все пак аз сега усещам промяната поне в емоционално отношение.
Чудех се при смяната  на дома веднага ли се усеща разликата на самия момент или преди или след това,или може би зависи от индивидуалната карта в смисъл огнените натури са предразположени към промяна и при тях дори преди аспекта се "случва" а при пасивните-земя ,вода след?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #57 -: Юни 19, 2011, 02:51:25 am »
Е аз имам горе долу по равно пасивни и активни така че трябва да съм по средата ;D
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #58 -: Юни 19, 2011, 02:52:45 am »
При неподвижните знаци промяната най-късно се усеща ,защото те не искат до последно да я приемат,при кардиналните винаги по-рано-те са винаги готови за дейстие и промяна при променливите е по-скоро на мисловно ниво,те се нагаждат.
е да ами нали искаме не искаме нещата се случват - едва ли някои иска да бъде уволнен от работа, но това се случва и толкоз? едва ли някои иска детето му да закъсва в училище или жена му да си хване лИбовник - това са неща от живота и те се случват искаме или не :)

« Отговор #59 -: Юни 19, 2011, 02:57:28 am »
Proserpine,
това ще ни го кажеш ти :) тъкмо да проверим наистина.

По мои наблюдения прогресиите се усещат най-рано от хора с много вода в хороскопа.
Аз в момента и години наред ще имам Уран в съвпад с асцендент и това е аспектът, който постоянно усещам.

Луната ми вече бе на 3 градуса в Лъв, когато ме викнаха на един workshop с много хора миналото лято, и от тогава съм добавила 80 човека във фейсбука си (почти всички чувденци) и ми почна голямото запознаване с нови хора. Обаче подадох документите за семестъра в чужбина когато луната е била на 26-27 градуса Рак.

Тогава още изобщо не се занимавах с прогресии толкова сериозно, след Септември 2010 почнах сериозно да ги гледам нещата,  най-вече защото ми беше много самотно извън БГ. Май декември се записах тук във форума - също нови познанства и излизане на сцената. Луната ми е била тогава вече на 07 Лъв в секстил с МЦ прогресивно във Везни и тригон на Уран на асц в Стрелец......