Здравей Гост

.

• 150 Отговора
  • 16507 Прегледи
*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
Re:Аспекти Плутон-Марс
« Отговор #60 -: Юни 21, 2011, 07:27:32 pm »

Дори по-често се среща Венера-Уран или Венера-Нептун при куртизанките.  ;)
Брей, знаех си аз, че натам трябва да се насоча :mellow:

И аз, и аз...   :-[ :57:

Za jalost...ili радост...И аз.... ;D ;D ;D
АЗ съм убавиня....с венера/уран....

така като ви чета и се чудя дали да не си обуя жартиерите и марш на работа  :57:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Юни 21, 2011, 08:21:39 pm »

Дори по-често се среща Венера-Уран или Венера-Нептун при куртизанките.  ;)
Брей, знаех си аз, че натам трябва да се насоча :mellow:

И аз, и аз...   :-[ :57:

Za jalost...ili радост...И аз.... ;D ;D ;D
АЗ съм убавиня....с венера/уран....

така като ви чета и се чудя дали да не си обуя жартиерите и марш на работа  :57:

:rolf: Много сме...труженички.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #62 -: Юни 21, 2011, 10:17:40 pm »
Карта с подобен аспект, а освен това е и с неаспектирано Слънце.
« Последна редакция: Юни 21, 2011, 10:21:44 pm от Asol »

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #63 -: Юни 21, 2011, 10:46:46 pm »
 :o не знаех, че толкоз земя има
да, но има р. Плутон това не променя ли малко аспектът?

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Юни 21, 2011, 10:49:05 pm »
Карта с подобен аспект, а освен това е и с неаспектирано Слънце.

Божеее, това бил Брат Пийт... ;D ;D

Това ли е причината да е мечтан мъж? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #65 -: Юни 21, 2011, 11:39:38 pm »
Не изглежда като някакъв властен тип, но знае ли човек.

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Юни 21, 2011, 11:57:50 pm »
:o не знаех, че толкоз земя има
да, но има р. Плутон това не променя ли малко аспектът?

При всички положения ретро Плутона придава дълбочина... :blink:

« Отговор #67 -: Юни 22, 2011, 12:43:35 am »
А каква проява би имал квадратът Сатурн/Плутон?

*

Divna

• 2478
« Отговор #68 -: Юни 22, 2011, 01:08:57 am »
Къде е роден Брад Пит? Желая да му видя картата с моята програма.

« Отговор #69 -: Юни 22, 2011, 05:07:46 am »
Мъжа ми има съвпад на Марс и Плутон и дом Везни - магнетичен манипулативен и властен .Ако ме питате какво му харесах-заради скорпионската ми Венера и Марс сега водим войни в къщи
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #70 -: Юни 22, 2011, 04:17:41 pm »
А какво ще кажете за съвпад Марс/Плутон/Венера във Везни,в 4 дом,в мъжка карта?Дали пък не става въпрос за сексуално насилие над съпругата например?  :-[

*

Kaya

• 2893
« Отговор #71 -: Юни 22, 2011, 04:27:43 pm »
той има нуждата да бъде наранен за да разбере, че обича някого
и той да наранява
през болка му минава любовта на т'ва момче
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #72 -: Юни 22, 2011, 04:43:42 pm »
Благодаря ти Kaya,май не е много добре това положение,но сигурно има начин да се отработи.Или някоя синастрична планетка в напрегнат аспект към този стелиум да задоволи вътрешната му потребност.Извинявай,опитвам се да разсъждавам.....  ;D  ;)

« Отговор #73 -: Юни 23, 2011, 03:13:28 am »
А какво ще кажете за съвпад Марс/Плутон/Венера във Везни,в 4 дом,в мъжка карта?Дали пък не става въпрос за сексуално насилие над съпругата например?  :-[
Моя съвпад на Марс с Венера в Скорпион е на върха на 4 дом
Драмата според мен е в роднияму дом .Дори и да не живее там и е по добре да не живее неща ,които са се случвали там ще ги проектира в интимните си връзки.Стари рани които едва ли някога ще се затворят ще пречат на интимните му отношения.Всяка бъдеща жена ще сравнява с насилника в ранното си детство .Може да не е така ако е осъзнат
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #74 -: Юни 23, 2011, 03:34:19 am »

тук си мисля, че трябва да видим, коя е най-източната планета, защото ако Венера във Везни ги управлява всички, може и да са на обратно нещата.

« Отговор #75 -: Юни 23, 2011, 04:24:11 am »
Венера е на трон по стихия ,но замесен ли е Плутон с Венера и 4 дом нещата би трябвало да са доста неприятни предполагам...
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #76 -: Юни 23, 2011, 05:45:45 am »
Не, зависи коя планета е по-силна, Плутон отговаря, за най-мъчителните неща (по общоприети норми) в живота, но не означава, че е най-силнта планета.

Аз имам Венера в Риби, съвпад Марс в 4, тригон с Плутон в 12 (Скорпион), но няма никакво насилие в дома ми. Венера е най-силна от 3 - те, източна, в егзалтация. Имаме дрезги и тн., но това е нормално, във всички човешки отношения ги има. Баща ми ме е удрял веднъж в живота ми, психически изобщо не е насилник към никой, майка ми като жена се опитва нещо да ни манипулира, но изобщо не става. Но не вярвам да има човек, който да не влия на никой около себе си. 

И мога да кажа, че имам изключително красиви и харесвани приятелки (Венерка), доста от тях се занимават професионално с изкуство. И всички много обичаме цветовете, цветни мандали си рисуваме, янтри, ей такива неща. Срещу мен, докато пиша стои картина, подарък от моя приятелка за РД. До нея паунови пера, от другата страна теменужки - 2 лилави и 1 бяла, обичам да ми е цветно. И до теменужките, щот съм суеверна кристали - аметисти и окото на Ра (в синьо, а древен Египет също е под знака на Венера). Всичко ми е подарък от жени, приятелки. 

« Отговор #77 -: Юни 23, 2011, 05:48:25 am »
И дори си спомням, че тук във форума също сме качвали много красиви снимки по Венера от целия свят...имаше нещо, запазих си на Стела едни от древна Гърция и Египет. Ето пак Венера.

« Отговор #78 -: Юни 23, 2011, 02:42:09 pm »
Твоята Внера има съвпад с Марс но хармоничен аспект с Плутон. Аз до сега не съм виждала Венера наранена от Плутон дори и на трон по стихия или дом,която да се чувства добре ,а познавам много такива жени с Венери в Скорпион или на трон по дом или знак но сключвайки нехармоничен аспект с Плутон.
Споделям наблюдения но не смятам че мнението ми е миродавно .
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #79 -: Юни 23, 2011, 04:30:40 pm »
Венера в Скорпион е изключително слаба, няма такова нещо като планета на трон по дом, има планета в радост по дом, и една планета егзалтира, защото:

в позицията спрямо Земята, наречена "ЕГЗАЛТАЦИЯ", градусът, който лъчите и сключват с повърхността на земята е с опредлен ъгъл, тогава интензитетът на лъчите и е най-силен. Сега нямам време да качват информация, защо сезоните се сменят на Земята (не заради разстоянието между слънцето и земята, а заради ъгълът на пречупване на светлината в атмосферата и в повърхността, вторично).

Има много неща, които не знам, като много други хора, но не си измислям астрологията, която има солидна АСТРОНОМИЧЕСКА и научна основа. Това са основни понятия. Правила, не тълкуване.

Когато една планета е в падение или изгнание, тя проявява качествата си, не СЛАБО, а по "грешен" начин.

Пак без да се обижда никой, но няма как да не е лично това, защото това са лични планети, но в името на астрологията, никой с Венера в Дева и Скорпион няма как да разбере какво е универсална любов, безкористност в чувствата и да обичаш само, заради самата любов. Никой не може да разпознае нещо, което не е заложено вътре в него.

Но това е различно от аспект на Венера с Плутон, самото качество на планетата - нещо като честотата на енергията, на която звучи е различно от направлението, в което ще се разпространи енергията. А направлението се определя от ъгъла на аспекта - квадрат 90 градуса, секстил 30 и тн....

няма и планета на трон по стихия, всички астролози, които са поставили основите на астрологията са били и астрономи, в правилата няма тълкуване, има факти, тълкуването е на ниво карта. Всичко има физически параметри, които имат духовно значение, но първо са физическите параметри. 

« Последна редакция: Юни 23, 2011, 04:44:39 pm от Mayanna »