Здравей Гост

Най-чепатите мъже в зодиака /вашите лични наблюдения/.

• 25 Отговора
  • 3510 Прегледи
*

mail

• *
  • 233
Кои според вас са най-трудни за рабиране.За мен лично /аз съм стрелец/ раците са просто нямам думи,с това разгадай ми чувствата,искам те изцяло за мен,но за да бъда аз изцяло твой трябва да се докажеш иии така нататък.Това е само мое лично наблюдение,но като ми каже някой мъж,че е рак и си имам едно на ум :)
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
ако може...да ЧУЕМ ОПРЕДЕЛЕНИЕТО НА ДУМАТА- ЧЕПАТ.... ;D ;D ;D

И ще се изходим по въпроса.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

mail

• *
  • 233
 Прен. Разг. За човек, характер на човек – труден, . Чепат характер. Чепата жена.

:blink:
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Марая

• 28287
Прен. Разг. За човек, характер на човек – труден, . Чепат характер. Чепата жена.

:blink:

За жени или за мъже последно ще говорим.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

mail

• *
  • 233
За мъже просто го изкарах от тълковня речник и направих COPY

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
 ;D

Цитат
чепа̀т

чепата, чепато, мн. чепати, прил.
1. По който има чепове; чворест.
2. Прен. Неогладен, неравен. Чепата тояга.
3. Прен. Разг. За човек, характер на човек – труден, раздразнителен, неспокоен. Чепат характер. Чепата жена.

Синонимен речник
(прил.) мъчен, упорит
(прил.) чворест
http://rechnik.info/%D1%87%D0%B5%D0%BF%D0%B0%D1%82

та сега за нервен или неспокоен, или упорит, или ръбест човек ще говорим?

*

mail

• *
  • 233
Да като цяло идеята ми беше да говорим за мъжете с труден харатер :blink:

Разбирам го, като труден (обобщено). Човек с който ти е трудно да се разбереш, чепат характер - труден характер. Човек с който е трудно да се разбереш, да се синхронизираш. И според мен това е строго специфично за всеки.
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

holanda

при всички положения става въпрос за човек с по-изявено его.Което следва,приема за правилно,изразява отчетливо чрез претенции,поведение и др..
възприема се за достатъчно специален,за да изразява природата си,да преекспонира или др.

Чепат може да бъде както ерудирания умен мъж,който се възприема за специален заради талантите си,
така и дивия селЕнин,който следва поривите на патриархалните привички,защото не е достатъчно интересен и ''специален'',за да бъде умен егоцентричен чепат мъж

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
хора пак зависи
едно е да е инат, друго е да прекалено мекушав, едно е да е гръмогласен, друго е да е изолиран и мълчалив.. по-скоро отговора за "най-чепатия мъж" се търси в натала на дамата, която го е задала :)
според моята карта най-чепатия е нормалния ;)

*

holanda

друго е да е изолиран и мълчалив..

не е разбран,няма общ език с хората,по различни причини се отдръпва от тях...пак желания на егото .
по моята карта съм от най-чепатите жени,но се съобразяват,свикват ми,намират ме дори за интересна .Розов изрод ще да съм .

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
просто си зависи от гледната точка - има мъже, които полудяват при вида на жени, които ядат шкембе с чесън, за другите това е отвратително :)

*

Марая

• 28287
просто си зависи от гледната точка - има мъже, които полудяват при вида на жени, които ядат шкембе с чесън, за другите това е отвратително :)

зависи много от вкусовите качества... :( И аз полудявам.... ;D ;D

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание

зависи много от вкусовите качества... :( И аз полудявам.... ;D ;D

ами така си е Марая, представи си с Юнона в Съвпад със Слънце - ако в една стая има около 1000 мъже и един рептил, ха познай с кой ще се залюба  :rolleyes: ;D ;D ;D - с пънкаря разбира се :))))))))

*

abroad

• 2187
че к'во му е на съвпада :-\, с добавка от Лилит съвсем без шкембе остава :P

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
че к'во му е на съвпада :-\, с добавка от Лилит съвсем без шкембе остава :P

к'во шкембе, к'ва хавлия  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

abroad

• 2187
може и за хавлии да се раздумаме, ще се включа ;D

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
 ;D може, може няма лошо :)

Абе мацки, нали се разбрахме, че казваме и нашите планети къде са и защо дадения човек за НАС е чепат, иначе не е сериозно... трябва да е в друга секция темата - общи приказки.

За мен споделям (сега научно, за да дигнем, к'вот не се дига,  :rolf: ) или общото възприятие за астрологията....

1. мъже, с които работя много добре и не мога без, дават ми усещане на сигурност - огнени слънчеви знаци (моя Луна огнена).

2. мъже, които наистина харесвам и се възхищавам, колко са чувствителни, тактични, винаги ми харесва как са облечени, подстригани, всеки детайл, много са ми красиви и тн. - Риби (Венера в Риби). Харесвам и другите водни зодии, просто обичам мекотата на водата, определено и жени с Луна във вода много харесвам (а с жени с Луна в Риби просто от първи поглед се намираме и някак веднага има страхотна искреност и разбиране, без съдене в отношенията ни). И единствените мъже, които най-редовно ме премятат и дори не мога да им се сърдя.  

3. мъже, които ме дразнят - Марс във въздух, просто ги надушвам от километри. Много са зле, само приказки.... наистина енергийно ме дразни и да стоя до тях повече от 1 час.  

4. мъжете, които обичам - Луна в земен знак и огнен Марс, не знам как го правя, но всеки мъж, в който съм била влюбена (веднага от пръв поглед го е имало привличането и съм имала шанс да му взема данните) е бил със земна Луна и огнен Марс. И с актьорите така, тези актьори, които си харесам и после им видя хороскопа - до един с Луна в Земя. Дейвид Бекъм и Джони Деп винаги съм ги харесвала и двамата със земни Луни.

и въпреки, че моята Венера е водна, и най-добрите ми приятели момчета, още от гимназията (вече някой татковци), са били с воден марс - Скорпион, никога не съм имала привличане към тях. Така, че ето един постулат, който се повтаря от векове, с който не съм съгласна. И не само при себе си съм го виждала това.

Най - успешният брак около мен - над 20 години, наистина ЛЮБОВ жената е с:

огнена Венера в тригон огнен Марс
 водна Луна
 земно Слънце

мъжът с

водни Слънце, Венера, Марс - и трите в съвпад и на воден асцендент
 земна Луна

има много начини енергията да си взаимодейства, не е само Венера и не е само Марс... никаква връзка не може да се изгради само на Венера и Марс.......