Абе мацки, нали се разбрахме, че казваме и нашите планети къде са и защо дадения човек за НАС е чепат, иначе не е сериозно... трябва да е в друга секция темата - общи приказки.
За мен споделям (сега научно, за да дигнем, к'вот не се дига, :rolf: ) или общото възприятие за астрологията....
1. мъже, с които работя много добре и не мога без, дават ми усещане на сигурност - огнени слънчеви знаци (моя Луна огнена).
2. мъже, които наистина харесвам и се възхищавам, колко са чувствителни, тактични, винаги ми харесва как са облечени, подстригани, всеки детайл, много са ми красиви и тн. - Риби (Венера в Риби). Харесвам и другите водни зодии, просто обичам мекотата на водата, определено и жени с Луна във вода много харесвам (а с жени с Луна в Риби просто от първи поглед се намираме и някак веднага има страхотна искреност и разбиране, без съдене в отношенията ни). И единствените мъже, които най-редовно ме премятат и дори не мога да им се сърдя.
3. мъже, които ме дразнят - Марс във въздух, просто ги надушвам от километри. Много са зле, само приказки.... наистина енергийно ме дразни и да стоя до тях повече от 1 час.
4. мъжете, които обичам - Луна в земен знак и огнен Марс, не знам как го правя, но всеки мъж, в който съм била влюбена (веднага от пръв поглед го е имало привличането и съм имала шанс да му взема данните) е бил със земна Луна и огнен Марс. И с актьорите така, тези актьори, които си харесам и после им видя хороскопа - до един с Луна в Земя. Дейвид Бекъм и Джони Деп винаги съм ги харесвала и двамата със земни Луни.