Е аз пък заложих на тригон Юпитер Слънце, писна ми от проблеми :rolleyes:
Знаеш на какво да заложиш:) - има секстил между Слънце и Юпитер в момента на небето, а ако има подобно взаимодействие в радикса на човек, той повече от другите може да научи нещо за проявлението му – значи в добро проявление очакваме осъзнаване и грижа за собственото достойнство, а в лошо – известна суетност и разточителност.
Контактът с красивото или духовното всякак дава сила, така че няма да те мислим 
АН, аз имам секстил на Юпитер със Слънце/Плутон в радикса си. И сега на небето Юпитер прави секстил със Слънце и тригон с Плутон. В натала, Юпитер е управител на 2ри дом и се намира във 2ри дом. Плутон е управител на АЦ, а Слънце на МЦ. Точния съвпад на Слънце и Плутон в радикса е в 11 дом.
Акцентът е главните оси (тр. Юпитер влиза в 7ми дом). Какво проявление според теб може да се очаква?
Благодаря ти!
ПП: Да допълня, че в радикса Юпитер е в много тесен съвпад (1*) с Нептун (управител на 5ти дом), а в момента на небето Юпитер е в секстил с Нептун.
Изглежда, че питаш за събития.
Придържайки се към една добра теория, разсъждаваме така:
Възможни са събития по аналогиите на 7-ми дом; на Юпитер, понеже той транзитира през дома; както и по аналогиите на планетите от радикса, с които тр.Юпитер ще направи аспекти.
/значи имаме възможни събития :1. По дом; 2. По планета; 3. По знак – ще търсим пресечни точки/
1.По 7-ми дом - брак, съдружия, партньорства, обкръжение, договорености и пр;
2. По Юпитер – щастие, пари, прогрес, слава, неудачи в резултат на излишества или преувеличения
3. По Телец –наследства, подаръци, придобивки, капиталовложения, както и загуби, страх за пари, криза в брак, семейни неприятности
Ако имаме събитие, причината можем да я търсим в рождения дом на транзитиращата планета, както и на планетите от радикса, с които транзита прави аспекти.
В случая – рождения дом на Юпитер е 2-ри.
Събитията на втори дом са свързани с пари; придобивки, в резултат на лични усилия.
И ако имаме събитие, следствието можем да търсим по дома, който планетата управлява – в случая пак втори дом, т.е. пак финанси.
Намесваме Слънце и Плутон, а от там - вниманието отново е към пари и, евентуално, власт над тия пари.
Понеже ти си знаеш имаш ли партньор, брак, договорености, как си с финансите и са ли те на дневен ред, трябва сама да се приближиш до възможно събитие.
Но идеята на темата беше, че ние сме духовни същества, хороскопът е карта на духовната ни същност и ние имаме възможност да я опознаем по-добре, когато изследваме точни мунданни аспекти как се проявяват в нас и на хората около нас най-вече като енергетика.