Здравей Гост

За реализацията

• 134 Отговора
  • 19950 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:За реализацията
« Отговор #60 -: Юни 26, 2011, 05:21:39 am »
....е, стараем се... :confuse3:

*

kaily

• 5145
« Отговор #61 -: Юни 26, 2011, 05:36:27 am »
А така, за очите отговаря Овен, демек Марс.
На мен вчера ме сърбяха очите, сефте ми се случва, даже дирих "сърбежник" из гуглето, да видя какво значи като те сърбят очите.
Днес не са ми нещо в ред...аз по принцип имам едно око късогледо от дете, друго далекогледо от сегашни години ...и не ползвам очила, много е странно.
Ма сега хоп очни разни....

*

AH

• 2201
« Отговор #62 -: Юни 26, 2011, 01:21:07 pm »
А защо? Аз съм си възнамерила 4-то ниво на проработка на Плутон според Подводни - онова ниво, де с едно мърдане на вежда или даже без владееш целия свят барабар с всичките му найсе на брой измерения.  :rolleyes:

А впрочем случката, дето ми се случи в последните месеци, беше свързана точно с колектив, на фона на който се развиха няколко опеделени събития...и в резултат на което разгоних целия колектив от 5-600 участника...преди 6-7 години впрочем направих същото спрямо един друг колектив.
Аз всъщност не исках да пипам колектива, нито първия път, нито сега, исках само да си отмъстя на определени персони.
Обаче за мое изумление в резултат се скапа цялата система и групата се разпадна.
Лично аз бях изумена от грандиозните последствия, които не очаквах и не исках...хммм...все пак Плутон трябва да е по ефекта

Сигурна ли си, че знаеш какво си си възнамерила?:)

Аушвиц е изява на висше ниво на Плутон:)/била съм там на екскурзия в детските години и още имам усещане от атмосферата преди 70 години/

Имаш ли идея за изпитанията на висшето на Плутон – дали си кореспондира с  ЖЕЛАНО събитие по Юпитер на десцендента – дали не задаваме противоречиви програми до подсъзнанието, а така да си тропкаме на едно място:)

« Отговор #63 -: Юни 26, 2011, 04:18:11 pm »
А впрочем случката, дето ми се случи в последните месеци, беше свързана точно с колектив, на фона на който се развиха няколко опеделени събития...и в резултат на което разгоних целия колектив от 5-600 участника...преди 6-7 години впрочем направих същото спрямо един друг колектив.
Аз всъщност не исках да пипам колектива, нито първия път, нито сега, исках само да си отмъстя на определени персони.

Нищо, колектива се е образувал някъде другаде без тебе.  :rolf:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
« Отговор #64 -: Юни 26, 2011, 04:54:04 pm »

Аушвиц е изява на висше ниво на Плутон:)/била съм там на екскурзия в детските години и още имам усещане от атмосферата преди 70 години/

Имаш ли идея за изпитанията на висшето на Плутон – дали си кореспондира с  ЖЕЛАНО събитие по Юпитер на десцендента – дали не задаваме противоречиви програми до подсъзнанието, а така да си тропкаме на едно място:)

Че то на едно място се тропка и хорце, кво толкоз...в интерес на истината аз съм си възнамерила Юпитер на десцендент, обаче нещо отгоре ме дърпа все по-нагоре и цял живот така. Като го прочетох това навремето за Плутон и рекох - аха, е това ме дърпа. Каквото и да се случи в живота ми, нещата се разпадат, за да не се застоявам там и после пак драпам нагоре.
Няма ли как да бъда посредник на светлината на земята, да заобикалям Аушвиц и при това да си намеря партньор, с който двамата да посредничим?

*

kaily

• 5145
« Отговор #65 -: Юни 26, 2011, 04:55:20 pm »
Нищо, колектива се е образувал някъде другаде без тебе.  :rolf:

Образувал се е, ама няма същите характеристики. Елементите са се съчетали по друг начин и носят по-различен заряд. А пък и нямат предишната сила...холонът е различен.

« Отговор #66 -: Юни 26, 2011, 05:10:28 pm »
Образувал се е, ама няма същите характеристики. Елементите са се съчетали по друг начин и носят по-различен заряд. А пък и нямат предишната сила...холонът е различен.

То, щото на първата холона й е бил силен, та за това се е разпаднал. Значи въпросът не в силата. ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #67 -: Юни 26, 2011, 05:25:40 pm »
Ми в какво е бе?
Принципа на най-слабото звено и теорията на хаоса, когато ако пимпирудка махне с крилце в Пекин, това може да предизвика торнадо в Ню-Йорк?
Демек ако си на правилното място в точното време и извършиш правилното движение, можеш да постигнеш квото трябва с мърдане на косъм от веждата?

Ето това ме мъчи мен напоследък - слабите сили, които управляват света. Ма много ме мъчи!
Щото с ума никога не можеш да сметнеш кога, къде и как точно да провокираш махането на крилце, нещата някак идват чрез усет, интуиция и в крайна сметка ти си само проводник, който накрая сам се почешва по главата и си вика - бах мааму, к`во стана тука бе?   :-[

Мъдрият с едно движение прави повече, отколкото глупавият за цял живот. Ти можеш нищо да не правиш, ако всичко се извършва по твоему, правилно.

Ето това за мен е реализацията на човека, щото темата е за реализацията...

« Отговор #68 -: Юни 26, 2011, 05:34:13 pm »
Мъдрият с едно движение прави повече, отколкото глупавият за цял живот. Ти можеш нищо да не правиш, ако всичко се извършва по твоему, правилно.

Да, много мъдрите, нищоправещи хора постигат всичко на гърба на другите.  А с втрото изречение въобще не съм съгласна. Все пак нещо, за да се извършва по твоему си направи вече усилия да се случи така. И най вече си наложил критерии за извършването му, за да е "правилно".

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Юни 26, 2011, 05:38:41 pm »

Ето това за мен е реализацията на човека, щото темата е за реализацията...

Мъдрият само да се почеше и нещата се нареждат според както си го е визуализирал.
А глупакът ако ще и да си счупи главата в стената, освен зейнала дупка надали ще види друга промяна в пейзажа. На главата може и нищо да й няма, те техните са твърди.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #70 -: Юни 26, 2011, 05:43:16 pm »
Цитат
Да, много мъдрите, нищоправещи хора постигат всичко на гърба на другите.

Изобщо не е така! Тук има едно много тънко явление и най-добре го е обяснил Вадим Зеланд. Сега ще го намеря и пейстна:

Намерението се дели на вътрешно и външно. Вътрешното намерение подразбира активно въздействие на външния свят – това е решимостта да се действа. Външното намерение подразбира подчиняване на света на волята на намерението – това е решимостта да имаш.
Вътрешното намерение е концентрация на вниманието върху процеса на придвижването към целта. Външното намерение е концентриране на вниманието върху това как целта се реализира сама. Външното намерение просто позволява на целта да се реализира сама.Чрез вътрешното намерение целта се достига, а чрез външното тя се избира. Всичко, свързано с външното намерение, е свързано с магия и паранормални явления. Всичко, което може да бъде достигнато в рамките на обикновения свят, се постига със силата на вътрешното намерение.

« Отговор #71 -: Юни 26, 2011, 06:01:39 pm »
И после се чудиш защо в хороскопа ти имало данни за милионерка пък ти ни се такава. Тц тц тц

Кайли много те уважавам за стремежа ти към усувършенстване /и при теб сред много извисените го намирам за неподправен/, винаги ми е интересно да те чета, но с теб никога нямам усещането, че даден разговор има посока. Усещането ми е за гонене на опашката. Не се обиждай. ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #72 -: Юни 26, 2011, 06:28:40 pm »
Аз съм убедена на 300%, че това е целта на човека - да владее без да владее и да действа без да действа.
Кастанеда има един термин неправене.
Отстрани може да изглежда като гонене на опашка, обаче аз пък намирам, че гоненето на всички земни блага, които не можеш да си ги отнесеш в гроба, е гонене на опашка.

« Отговор #73 -: Юни 26, 2011, 06:52:00 pm »
Аз съм убедена на 300%, че това е целта на човека - да владее без да владее и да действа без да действа.

сгласна съм с първото, второ е ултра условно.

Кастанеда има един термин неправене.

Да, ама той самия не се занимвал с неправене. Писал е книги.

*

kaily

• 5145
« Отговор #74 -: Юни 26, 2011, 07:01:03 pm »
Терминът неправене и недействие не значи точно това, което ти си мислиш.

По мое мнение - нали знаеш, че едно нещо правиш 10 пъти и веднъж се получава, друг път не се получава? Хората наричат това нещо късмет. Аз го наричам включване на неправенето в правенето.
Ако правиш без неправене, никога не става.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #75 -: Юни 26, 2011, 07:19:43 pm »
А задавали ли сте си въпроса, кой всъщност прави и има ли изобщо правене?

*

kaily

• 5145
« Отговор #76 -: Юни 26, 2011, 08:36:34 pm »
Практически материални резултати? хмммм... Имала съм винаги достатъчно средства за съществуване + предостатъчно свободно време за други занимания...ако свободното време ти влиза естествено в скалата на ценностите...

Цитат
А задавали ли сте си въпроса, кой всъщност прави и има ли изобщо правене?

Много пъти съм си го задавала, да речем почти непрекъснато...според мен няма правене - хората не правят нищо, в определен момент просто се включва неправенето и извършва действието, а ние тогава и изобщо само се щураме като мравки насам натам и несъзнателно налучкваме вратата на неправенето чат пат.
Всъщност това ми е и идеята - да се науча да неправя съзнателно, а не да налучквам без да искам.
Как от случайно налучкване да изведа процеса към съзнателно непрекъснато неправене...

*

AH

• 2201
« Отговор #77 -: Юни 26, 2011, 11:34:35 pm »

Че то на едно място се тропка и хорце, кво толкоз...в интерес на истината аз съм си възнамерила Юпитер на десцендент, обаче нещо отгоре ме дърпа все по-нагоре и цял живот така. Като го прочетох това навремето за Плутон и рекох - аха, е това ме дърпа. Каквото и да се случи в живота ми, нещата се разпадат, за да не се застоявам там и после пак драпам нагоре.
Няма ли как да бъда посредник на светлината на земята, да заобикалям Аушвиц и при това да си намеря партньор, с който двамата да посредничим?

Не знам има ли как.......
Но знам, че гняв, омраза, отмъщение и пр.,  съществуват само на личностно ниво. 

При висшите изяви на задсатурновите планети  личното  изчезва. 

Арете /сещай се за Дзен и изкуството да се поддържа мотоциклет/, т.е. дългът към себе си е всъщност дълг към колектива или човечеството. Тогава светът на желанията /вкл. това за Юпитер на десцендента/  става подчинен на ясното разбиране на начина, по който съществуват нещата.  /тогава събитие по Юпитер може и да има, може и да няма – нито ни е желание, нито го възнамеряваме:)/

Ако така погледнем нещата, къде смяташ сме?:)

*

kaily

• 5145
« Отговор #78 -: Юни 27, 2011, 03:15:44 am »
Всичко ми е подчинено на ясното разбиране на начина, по който съществуват нещата...ВСИЧКО!
Винаги всички избори, които съм правила, са се свеждали до тоя избор...не мога другояче...иначе продължава ама много да ми се иска и малко така лично човешко щастие...и когато се е появявала такава възможност, пак съм била пред избор и съм избирала горното...не помня друго развитие на нещата.
Сега търся човек със същото ясно разбиране и тогава може да не ми се налага да избирам.

*

abroad

• 2187
« Отговор #79 -: Юни 28, 2011, 12:57:45 am »
И после се чудиш защо в хороскопа ти имало данни за милионерка пък ти ни се такава. Тц тц тц

не мисля, че в някой хороскоп, дето има оределящи данни за милионер човечецът ще си остане случаен гражданин ;D