Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 378454 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
Re: Събития и транзити
« Отговор #200 -: Ноември 20, 2011, 10:15:42 am »
Елементарно : броя на населението - навремето бяхме прескочили 8 и половина милион души в България, а сега сме 6 милиона - не вярвам на преброяването...говоря за хората вътре в България. В сферата на вероятностите ще кажа, ако едно време е имало чисто 6 милиона българи, сега вероятно числеността им е под 4 милиона. Два милиона българи за 20 години....говоря ти за родова карма. Защо ? До колкото знам ние не сме скорпионски народ, а козирожки. И заеби Фройд, той не може да обясни процеси, които са извън неговото време и място.

И какво те интересува това, че броя на населението намалява?

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #201 -: Ноември 20, 2011, 10:17:13 am »
  Честно казано, ако това правене на семейни констелации помогне, пък виждам че ти имаш представа по този въпрос, ще съм ти безкрайно благодарна ако го направиш за българския народ. Пък знае ли се, нещата тук може да тръгнат към добро. Провокирам те, защото виждам, че търсиш истината и искам с проучванията си да помогнеш на всички, а не само за задоволяване на собствено любопитство. Винаги ще има хора, които ще те отхвърлят, казвам го това защото аз няма да го направя, мога само да изпратя положителна мисъл и да живея с такава за бъдещето на България....

Бих направила за планетата и за жените на планетата, защото прочетох това, което пишеше в линка, който бях дала по-горе за убийствата на честта и не ми се мисли по въпроса.

Но всичко зависи от водещия. Той може и да не се съгласи.

« Отговор #202 -: Ноември 20, 2011, 10:20:09 am »

Бих направила за планетата и за жените на планетата, защото прочетох това, което пишеше в линка, който бях дала за убийствата на честта по-горе и не ми се мисли по въпроса.

Но всичко зависи от водещия. Той може и да не се съгласи.

и какво би направила за тях :rolleyes:бих не звучи добре, "ще" е по категорично
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #203 -: Ноември 20, 2011, 10:33:48 am »
   Пряко засегната съм от всичко, което става. Защото усещам как оскотявам, живея и работя първо - за да си платя сметките, второ - да си нахраня детето и трето да изкарам до края на месеца...други екстри няма. Ако търсиш личните ми мотиви - унизително ми е.
Не знам кой транзит ама напоследък много се бунтувам и съм агресивно настроена :-\

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #204 -: Ноември 20, 2011, 12:37:48 pm »
Дейзи, тук нещата няма д тръгнат добре. Точката на необратимостта е прескочена. Махалото се люлее в другия край, ще у трябват много години да спре, да постои, да започне да се връща, да стигне средата и да свърне в положителната страна.
Хората си заминаха, които останаха, се ослушват и те да заминават, пенсионерите измират, циганите се размножават.
Всичко идва от това, че държавата ни се е превърнала във вампир - в ракова метастаза. Тя само смуче и нищо не връща.
Държавата не е стопанин, а ракова метастаза, това се оправя с десетилетия, най-малкото конституцията трябва да се промени, законите, съзнанието на управляващите, много неща, а затова е нужна революция, обаче народът открай време е бил пасивен, пък сега е и обезкръвен, няма да се надигне.

Аз смятам, че всичко идва от манталитета ни. Според кабала иде ново време, в което който не съумее да се интегрира, ще отпадне или ще го сполетят безброй нещастия.
Ние сме абсолютно нагледен пример - ние не умеем да се обединяваме, не зачитаме общността, не можем да сме единни и интегрирани. Циганите стоят един зад друг и се подкрепят, затова те ще оцелеят, защото отгоре пет пари не дават кой работи и кой не работи, единственото ,което ги интересува, е - интегрираш ли се или не.

Затова и българите се разпръснаха по света, за да може ония, които умеят да се интегрират, да им бъде помогнато от обкръжението, от другите народи, които умеят да се интегрират.
Тук средата е на егоизъм, прееби другарче, не е важно аз да съм добре, важно е комшията да е зле, всеки се спасява сам.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПАСИ САМ ЗАЩОТО ТАКЪВ Е ЗАМИСЪЛЪТ! Единственото спасение е обединението.
Затова който може поне малко да се обединява, излиза навън, за да му се помогне от средата да го направи.
Който остава тук, средата, обкръжението го допрецаква.

Според кабала е дошло времето на качествения преход към ново състояние - обединението в едно цяло, в една душа. Дай си сметка колко българи могат да се обединят за елементарен протест, а какво остава за обединение в единна душа.

Който има поне зачатък на желание за обединение, трябва да си смени обкръжението, за да не потъне заедно с това тук, щото ... 2012 иде...

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #205 -: Ноември 20, 2011, 02:39:59 pm »

Дейзи, тук нещата няма д тръгнат добре. Точката на необратимостта е прескочена. Махалото се люлее в другия край, ще у трябват много години да спре, да постои, да започне да се връща, да стигне средата и да свърне в положителната страна.

На махалото му казват така, защото маха, ту наляво, ту надясно. Как ще маха само в едната посока? Дори да стои по противоречащи на гравитацията причини само от едната страна, тогава пак ще се движи в двете посоки, защото иначе няма да е махало, а ще е нещо, застинало на едно място.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #206 -: Ноември 20, 2011, 02:42:40 pm »

Според кабала е дошло времето на качествения преход към ново състояние - обединението в едно цяло, в една душа. Дай си сметка колко българи могат да се обединят за елементарен протест, а какво остава за обединение в единна душа.

Обединението в едно цяло и в една душа е регрес към състоянието в утробата, към вермето преди раждането, от съзнавано към тотално несъзнавано!

Целта е налагане на индивидуалността и изплуване на несъзнаваното към съзнаваното, а не връщане назад и сливане на съзнаваното с масата, което означава липса на осъзнаване. Тогава има само импулс да се следва общото, без да се подлага на съмнение дали овцете скачат заедно в пропастта.

http://nepoznato.energetika-bg.com/2010/11/turski-ovtse-se-samoubiha-skatchayki-v-propast-video/

*

kaily

• 5145
« Отговор #207 -: Ноември 20, 2011, 02:48:17 pm »
Хело,
Предстои обединение на света или разпадането му, толкоз.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #208 -: Ноември 20, 2011, 02:48:25 pm »

Според кабала иде ново време, в което който не съумее да се интегрира, ще отпадне или ще го сполетят безброй нещастия.

За да се интегрира и да избегне тези неща трябва да се присъедини към Кабала, нали?  ;D Колко пари вземат за присъединяване към организацията на кабалистите?  :rolleyes:

Да взема и аз да си организирам секта и да разпространявам идеите, че иде ново време и който не се присъедини към моята секта трудно ще се справи с новото, освен ако не е много възвишен. А аз ще давам уроци по издигане на съзнанието на ново ниво.

;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #209 -: Ноември 20, 2011, 03:29:39 pm »
Не не е така, сама си питаш, сама си създаваш отговорите и сама се връзваш към тях.
Никой никого не кара да се присъедини към кабала.
Ако искаш да си създадеш секта - давай, никой не те спира, намери си последователи и действай.

*

Stella

• 7765
« Отговор #210 -: Ноември 20, 2011, 06:05:39 pm »
От 26.12.2011г. започва период без нито една ретроградна планета.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

kaily

• 5145
« Отговор #211 -: Ноември 20, 2011, 06:10:07 pm »
таман влизаме в 2012

*

Stella

• 7765
« Отговор #212 -: Ноември 20, 2011, 06:11:05 pm »
Не сме забравили, бреее! ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #213 -: Ноември 20, 2011, 06:38:03 pm »
Обединението прави силата - виси над входа на Парламента и важи само за тези,които са вътре

« Последна редакция: Ноември 20, 2011, 07:38:55 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

kaily

• 5145
« Отговор #214 -: Ноември 20, 2011, 06:43:10 pm »
Не сме забравили, бреее! ;D

не е лошо да се напомня  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #215 -: Ноември 21, 2011, 09:47:45 am »
От 26.12.2011г. започва период без нито една ретроградна планета.
Това добре ли е за хора с повечко ретро планети в радикса?

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #216 -: Ноември 21, 2011, 09:49:14 am »
Или за такива без ретро планети?

*

Uran

• 6041
« Отговор #217 -: Ноември 21, 2011, 09:53:40 am »
Или за такива без ретро планети?
Имам няколко близки с такива радикси. Самите хора са доста нервни, тревожни и егоистични т.е. ако ретро планетите симовлизират някаква предишна опитност (чела съм го някъде, но не мога да посоча източника) липсата на подобен бег граунд прави притежателите на подобни карти по-концентрирани в собствения си пъп предполагам :blink:.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #218 -: Ноември 21, 2011, 09:55:36 am »
Ами...аз нямам ретро планети! Егоист - може би, но кой не е, но обичам да помагам, даже непоискана помощ предлагам. Тревожност - да, може да се каже, нервност - с годините имам някаква, но е е типично.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #219 -: Ноември 22, 2011, 10:38:53 pm »
Преживявали ли сте квадратура на Нептун към Слънцето ви и как ви се отрази?

Аз в момента я преживявам. Но едва след като квадратурата отмине ще знам точно какво се е случило и кое е било илюзия.