Дейзи, тук нещата няма д тръгнат добре. Точката на необратимостта е прескочена. Махалото се люлее в другия край, ще у трябват много години да спре, да постои, да започне да се връща, да стигне средата и да свърне в положителната страна.
Хората си заминаха, които останаха, се ослушват и те да заминават, пенсионерите измират, циганите се размножават.
Всичко идва от това, че държавата ни се е превърнала във вампир - в ракова метастаза. Тя само смуче и нищо не връща.
Държавата не е стопанин, а ракова метастаза, това се оправя с десетилетия, най-малкото конституцията трябва да се промени, законите, съзнанието на управляващите, много неща, а затова е нужна революция, обаче народът открай време е бил пасивен, пък сега е и обезкръвен, няма да се надигне.
Аз смятам, че всичко идва от манталитета ни. Според кабала иде ново време, в което който не съумее да се интегрира, ще отпадне или ще го сполетят безброй нещастия.
Ние сме абсолютно нагледен пример - ние не умеем да се обединяваме, не зачитаме общността, не можем да сме единни и интегрирани. Циганите стоят един зад друг и се подкрепят, затова те ще оцелеят, защото отгоре пет пари не дават кой работи и кой не работи, единственото ,което ги интересува, е - интегрираш ли се или не.
Затова и българите се разпръснаха по света, за да може ония, които умеят да се интегрират, да им бъде помогнато от обкръжението, от другите народи, които умеят да се интегрират.
Тук средата е на егоизъм, прееби другарче, не е важно аз да съм добре, важно е комшията да е зле, всеки се спасява сам.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПАСИ САМ ЗАЩОТО ТАКЪВ Е ЗАМИСЪЛЪТ! Единственото спасение е обединението.
Затова който може поне малко да се обединява, излиза навън, за да му се помогне от средата да го направи.
Който остава тук, средата, обкръжението го допрецаква.
Според кабала е дошло времето на качествения преход към ново състояние - обединението в едно цяло, в една душа. Дай си сметка колко българи могат да се обединят за елементарен протест, а какво остава за обединение в единна душа.
Който има поне зачатък на желание за обединение, трябва да си смени обкръжението, за да не потъне заедно с това тук, щото ... 2012 иде...