Хора, не издържам, имам нужда да споделя! Имам силен Уран в картата, като в момента тр. Уран аспектира водолейската ми Венера, стрелчешкия Меркурий и скоро ще аспектира У1. Винаги съм била страшно свободолюбива, но това, което изпитвам сега, е извън всякакви граници!!! Бунтувам се с/у ВСИЧКИ правила, остарели норми и закостеняли принципи (които в нашата страна са навсякъде). Имам крайно мнение за хората с ограничен кръгозор, отричащи неща, които дори не познават! В момента всичко и всички ме задушават (ако някой ме потърси 2 дни подред ИЗДИВЯВАМ!). Чувствам се затворник дори в собственото си тяло. Комерсиалното ме отблъсква. Имам непреодолима нужда да съм различна, изненадвам постоянно дори и най-близките си хора. Подстригах дългата си коса съвсем късо. След месец ми предстои заминаване в чужбина и то за дълго (може би завинаги) и вместо да страдам за родината, приятелите, близките, аз очаквам момента с доста авантюристична нагласа, гледайки единствено в бъдещето.
Осъзнавам, че в момента изпадам в крайност, заради транзита. Сатурн е доминантата в хороскопа ми, но явно в момента Уран го избутва

. Никой не ме разбира, освен една Уранянка, с която по разбираеми причини не комуникирам всеки ден. Някои ми завиждат за независимостта, тъй като не съм роб на никого и на нищо. Но това в момента вече е наистина крайно

Мерси, на който е отделил време да прочете :blink: