Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 378451 Прегледи
Re: Събития и транзити
« Отговор #300 -: Февруари 09, 2012, 06:49:14 am »
Момичета тр Плутон прави съвпад с нат уран,Нептун и Сатурн в Козирог 10 дом и секстил с нат Плутон - Скорпион 9 дом  :rolleyes: Предпоставка за какви събития е това?
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Stella

• 7765
« Отговор #301 -: Април 09, 2012, 08:14:21 pm »
Мунданната опозиция на Луна и венера се наслагва върху транзитните възли.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #302 -: Април 10, 2012, 08:51:48 am »
Мунданната опозиция на Луна и венера се наслагва върху транзитните възли.

и прави квадрат към ретро марс, макар и по-широк орбис

« Отговор #303 -: Април 27, 2012, 05:56:21 pm »
Хора, не издържам, имам нужда да споделя! Имам силен Уран в картата, като в момента тр. Уран аспектира водолейската ми Венера, стрелчешкия Меркурий и скоро ще аспектира У1. Винаги съм била страшно свободолюбива, но това, което изпитвам сега, е извън всякакви граници!!! Бунтувам се с/у ВСИЧКИ правила, остарели норми и закостеняли принципи (които в нашата страна са навсякъде). Имам крайно мнение за хората с ограничен кръгозор, отричащи неща, които дори не познават! В момента всичко и всички ме задушават (ако някой ме потърси 2 дни подред ИЗДИВЯВАМ!). Чувствам се затворник дори в собственото си тяло. Комерсиалното ме отблъсква. Имам непреодолима нужда да съм различна, изненадвам постоянно дори и най-близките си хора. Подстригах дългата си коса съвсем късо. След месец ми предстои заминаване в чужбина и то за дълго (може би завинаги) и вместо да страдам за родината, приятелите, близките, аз очаквам момента с доста авантюристична нагласа, гледайки единствено в бъдещето.

Осъзнавам, че в момента изпадам в крайност, заради транзита. Сатурн е доминантата в хороскопа ми, но явно в момента Уран го избутва  ;D. Никой не ме разбира, освен една Уранянка, с която по разбираеми причини не комуникирам всеки ден. Някои ми завиждат за независимостта, тъй като не съм роб на никого и на нищо. Но това в момента вече е наистина крайно  ;D Мерси, на който е отделил време да прочете  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #304 -: Април 27, 2012, 06:05:04 pm »
Хора, не издържам, имам нужда да споделя! Имам силен Уран в картата, като в момента тр. Уран аспектира водолейската ми Венера, стрелчешкия Меркурий и скоро ще аспектира У1. Винаги съм била страшно свободолюбива, но това, което изпитвам сега, е извън всякакви граници!!! Бунтувам се с/у ВСИЧКИ правила, остарели норми и закостеняли принципи (които в нашата страна са навсякъде). Имам крайно мнение за хората с ограничен кръгозор, отричащи неща, които дори не познават! В момента всичко и всички ме задушават (ако някой ме потърси 2 дни подред ИЗДИВЯВАМ!). Чувствам се затворник дори в собственото си тяло. Комерсиалното ме отблъсква. Имам непреодолима нужда да съм различна, изненадвам постоянно дори и най-близките си хора. Подстригах дългата си коса съвсем късо. След месец ми предстои заминаване в чужбина и то за дълго (може би завинаги) и вместо да страдам за родината, приятелите, близките, аз очаквам момента с доста авантюристична нагласа, гледайки единствено в бъдещето.

Осъзнавам, че в момента изпадам в крайност, заради транзита. Сатурн е доминантата в хороскопа ми, но явно в момента Уран го избутва  ;D. Никой не ме разбира, освен една Уранянка, с която по разбираеми причини не комуникирам всеки ден. Някои ми завиждат за независимостта, тъй като не съм роб на никого и на нищо. Но това в момента вече е наистина крайно  ;D Мерси, на който е отделил време да прочете  :blink:

A kъде е ПР.Луна? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #305 -: Април 27, 2012, 06:07:56 pm »
24* телец, 4-ти дом  ;D май е добре?  ;D
« Последна редакция: Април 27, 2012, 06:12:06 pm от euph0ria »

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #306 -: Април 27, 2012, 10:46:55 pm »
Като ти отиде в Близнаци ще е още по-забавно  ;D .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Grace

• 2257
« Отговор #307 -: Април 28, 2012, 09:30:36 am »

не само те прочетох, ами се и насладих истински на прочетеното  ;D  никоя книга не може да даде толкова добро описание, както споделеното от личен опит, а ти си го направила доста добре.  ;D
и понеже Уран вече сериозно се е захванал и с Овенските Слънца .... направо не знам да плача ли или да се радвам на това що иде  ;D   

*

Марая

• 28287
« Отговор #308 -: Април 28, 2012, 11:46:49 am »

А в каква фаза е? :rolleyes:

Иначе ДА! Супер е луната.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #309 -: Април 28, 2012, 12:49:16 pm »

"И това ще мине..."
Един съвет от уранианка:
"Не взривявай мостове"
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #310 -: Април 29, 2012, 11:20:40 am »

Пр. Луна е в първа четвърт (ъгълът м/у пр. Луна и пр. Слънце е 129*), a за нат. не съм много сигурна. В 19:14 на моята дата Луната навлиза в последната четвърт, но аз съм родена почти 12 часа по-рано???

*

Марая

• 28287
« Отговор #311 -: Април 29, 2012, 11:33:47 am »

Пр. Луна е в първа четвърт (ъгълът м/у пр. Луна и пр. Слънце е 129*), a за нат. не съм много сигурна. В 19:14 на моята дата Луната навлиза в последната четвърт, но аз съм родена почти 12 часа по-рано???

Време за  действие , дълбока потребност да материализираш  физически желанията....време за  изграждане на егото, като личните постижения заемат водеща роля.
Първата четвърт на Луната е физическо проявление на енергията на новолунието.

« Отговор #312 -: Май 08, 2012, 02:51:14 pm »
нат. Луна в 12-ти точна :opo: тр. Марс - няколко дни се занимавах само с "лекари" :angry:
- При майка ми внезапно и отново се появи сериозен здравословен проблем, беше няколко дни на легло комбиниран с вирус и много висока температура. Положението беше много зле :'( слава Богу от 2 дни е по-добре.
- Давах първа помощ на съсед, получи слънчев удар придружено с отравяне.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #313 -: Май 09, 2012, 01:06:26 pm »
Хора какво мислите за това "положение":

тр.Уран тригон нат.Уран.(като в натала е У7) съчетано със Сатурново възвръщане?

*

Марая

• 28287
« Отговор #314 -: Май 09, 2012, 01:13:50 pm »

Trepa4!

Внезапно ще дойде принца...Оглеждай се! ;)

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #315 -: Май 09, 2012, 01:15:37 pm »

Trepa4!

Марая дано не го казваш иронично това. Ама айде да идва вече, че ще се ядосам :) Да не ме чака на някое летище?  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #316 -: Май 09, 2012, 01:18:26 pm »

Trepa4!

Марая дано не го казваш иронично това. Ама айде да идва вече, че ще се ядосам :) Да не ме чака на някое летище?  ;D

С целия ми респект към астрологията...Изобщо в случая не влагам никаква ирония....
Възможно е , да го срещнеш , чрез интернет...

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #317 -: Май 09, 2012, 01:29:29 pm »

Trepa4!

С целия ми респект към астрологията...Изобщо в случая не влагам никаква ирония....
Възможно е , да го срещнеш , чрез интернет...

Е не, с целия ми респект към Астрологията и с безкрайното си уважение към Теб трябва да кажа, че това е просто АБСУРДНО да се случи. Аз съм най- големият противник на това и нямам профили никъде, в смисъл за такива цели :) МОже пък да е на летище- виж там често ми се налага да ходя. А да, ако някой ме потърси така- със сигурност няма да му обърна грам внимание :)

Марая, ще те държа в течение...ако се случи в този живот де, защото аз вече наистина губя вяра....

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #318 -: Май 09, 2012, 01:32:55 pm »

Нов поглед ,независимост,ускорение на делата по 7 дом-партньорства,контакти ,сътрудничество.Взависимост от това Уран какви аспекти прави и ако евентуално се намира в 5-ти дом ,ще усещащ вътрешна нетърпимост и нужда от промяна в посока -творчество,деца,любов,спекулации и изразяване на някоя твоя способност/талант ,които досега не си открил/а ,но с помощта на авторитетна фигура,стабилна -съпруг,баща,шеф,приятел.
Не знам какво " иска" натала ти ,но ако не си прекалено водно-земен/неподвижен темперамент-ускорението на Уран ще ти хареса в посока желана промяна,ако не- ще се чувстваш изморена ,нервна от силната му енергия и ще се наблегнеш на бавното,сигурното ,поучителното на Сатурн. :blink:

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3576.msg180757.html#msg180757
Тук май  трябва да се виждат тези аспекти, за кито говориш. Доста въздух имам, ще ми се да ми хареса този Уран. КОлко време продължава периода?

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #319 -: Май 09, 2012, 02:18:46 pm »

Нов поглед ,независимост,ускорение на делата по 7 дом-партньорства,контакти ,сътрудничество.Взависимост от това Уран какви аспекти прави и ако евентуално се намира в 5-ти дом ,ще усещащ вътрешна нетърпимост и нужда от промяна в посока -творчество,деца,любов,спекулации и изразяване на някоя твоя способност/талант ,които досега не си открил/а ,но с помощта на авторитетна фигура,стабилна -съпруг,баща,шеф,приятел.
Не знам какво " иска" натала ти ,но ако не си прекалено водно-земен/неподвижен темперамент-ускорението на Уран ще ти хареса в посока желана промяна,ако не- ще се чувстваш изморена ,нервна от силната му енергия и ще се наблегнеш на бавното,сигурното ,поучителното на Сатурн. :blink:

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3576.msg180757.html#msg180757
Тук май  трябва да се виждат тези аспекти, за кито говориш. Доста въздух имам, ще ми се да ми хареса този Уран. КОлко време продължава периода?

От доста време си като обсебена на тема любов ,връзка,създаване на дом ,деца (ако нямаш такива) и като че ли насилваш нещата ,търсейки съвет,нещо сигурно в тази насока. :blink: Спри ,огледай се и ако мине влак се качи,но седни в купето на странника с плетеното пуловерче,но с магнетичен поглед.Средата на лятото е подходящо за едно тел.обаждане с цел романтично пътуване. ;) Всичко това ,ако си свободна /необвързана -иначе ,ще е в посока изява .

Мн интересно...Да, необвързана съм. Добре е да знам, че този Сатурнов период ще е по- скоро позитивен...И наистина се чувствам обсебена, ужасно е и не мога да го контролиам и то главно от един човек. ПОлудявам, сякаш нямам контрол над ситуацията.....