Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 378214 Прегледи
Re: Събития и транзити
« Отговор #540 -: Септември 28, 2012, 10:13:55 pm »
Lillie, ако искаш заповядай към нашата детска площадка тук са образи :P

Млади татковци ли има?  :-[

Ох, днес по пътя за работа на едно кръстовище видях млад татко с миниатюрно бебе в кенгуру, носеше баничка и боза... Гледката беше много умилителна.  :rolleyes:

Бе не им знам наборите, ама младолики изглеждат.

Сега нещо сериозно. Онзи ден имаше инцидент с моя син, блъснаха го с колело. Неговата карта ли да гледам или тези неща да ги търся по моята, тъй като съм му майка и беше с мен и кои домове да търся за инциденти?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #541 -: Септември 28, 2012, 10:19:48 pm »
Сега нещо сериозно. Онзи ден имаше инцидент с моя син, блъснаха го с колело. Неговата карта ли да гледам или тези неща да ги търся по моята, тъй като съм му майка и беше с мен и кои домове да търся за инциденти?

И неговата, и твоята.

При него може да има активен 3 дом. Марс къде му минава и какво аспектира? Връзка с Меркурий?
Евентуално може да се разгледа и 7 дом в съчетание с 3ти. Осми дом не играе роля тук - инцидентът е лек, не се е стигнало до оперативна намеса (нито 6/12 - хоспитализация). Но виж какво минава и през 6ти.

При теб /притеснението, неприятното изживяване/ бих предположила, че е засегната Луната. Но ако на някой си се накарала, тогава също може да има активност по Марс/Меркурий.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #542 -: Септември 29, 2012, 08:36:29 am »
Мерси Лили. Погледнах ги и :
в неговата, Юпитер в 3 транзитен прави квадрат с натален Юпитер в четвърти натален, Риби, който пък прави и тригон с  натален Марс във втори дом.
Слънце в 7 транзитен прави квадрат с нат. Плутон в трети дом.
При мен Юпитер в трети транзитен прави опозиция с натален Уран в 12 дом. Слънце в 7 транзитен прави квадрат с нат. Нептун в 1 дом.
И при двама ни Слънце, Меркурий и Сатурн са в трети транзитен, като квадрати с различни планети прави слънцето от транзитната карта.
И на двамата тран.Меркурий правят хубави аспекти (секстил с Уран при мен, тригон при него с Нептун)
Юпитеровците ни също са в един и същи дом и правят квадрати с различни натални и при двама ни.
Марс и при него и при мен в 8 транзитен, само че неговия прави тригон с нат. Юпитер (само рева), а моя квадрат с нат. Слънце (скочих да се карам).
Луните ни правят хубави аспекти в различни домове, явно не "играят" роля в случая.

Направиха ми впечатление Юпитеровците и съвпадението на Слънце, Меркурий, Сатурн в един и същ транзитен, при всички ли в момента са в един дом?

В картата на мъжа Слънце, Меркурий, Сатурн са в 7 транзитен, хубави аспекти правят, но като цяло неговата карта няма много съвпадения с нашите две.

« Отговор #543 -: Октомври 01, 2012, 07:19:40 pm »
Ако някой има рецепта за омекотяване на влиянието на тр Уран опозиция Уран /У6 и в резултат здравосл проблеми и огромно псих напрежение/  ;  Нептун квадратура Нептун/У7 и проблеми с партньорите в службата /   ;   тр Уран квадратура с нат Плутон/У3 - сега поне там ми е кротко/   и    тр Сатурн опозе нат Венера  -  ще съм неописуемо благодарна.....не мога да опиша колко силно напрегната и без изход от ситуациите се чувствам... и интриги по мой адрес-коооолкото щеш/а аз хабер нямам от нищо това  :-X/ и проблеми....все си мислех,че опозицията на тр Сатурн към нат Луна е най-кофти, ама имало още по- .......

няма омекотители,а втвърдители за да издържиш на стреса- кураж :mellow: и нека силата бъде с теб  ;)

благодаря,стреличка  :blink:.....мускули не ми останаха вече..а сега си имам и опозиция на Марсовете в добавка- много работа, интриги и сплетни по мой адрес в службата/Меркурий е У10/ и скоро опозораше луната ми, психично напрежение до пръсване.......изневяра от мъжа до мен...но  на фона на всичко това записах и посетих курс по йога със сударшанкрия/тя много ми помогна/....мисля,че въпреки трудните аспекти Космоса е все пак "с мен"...всъщност в момента Юпитер тригонира слънцето ми.....за друг аспект сега не се сещам....
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #544 -: Октомври 02, 2012, 06:31:05 am »

;  Нептун квадратура Нептун/У7 и проблеми с партньорите в службата /   ; 

няма омекотители,а втвърдители за да издържиш на стреса- кураж :mellow: и нека силата бъде с теб  ;)

благодаря,стреличка  :blink:.....мускули не ми останаха вече..а сега си имам и опозиция на Марсовете в добавка- много работа, интриги и сплетни по мой адрес в службата/Меркурий е У10/ и скоро опозораше луната ми, психично напрежение до пръсване.......изневяра от мъжа до мен...но  на фона на всичко това записах и посетих курс по йога със сударшанкрия/тя много ми помогна/....мисля,че въпреки трудните аспекти Космоса е все пак "с мен"...всъщност в момента Юпитер тригонира слънцето ми.....за друг аспект сега не се сещам....

Нептуновото каре е болезнена раздяла с илюзиите, загуба на вяра,един от капаните на Нептун е да гледаш и да не виждаш  очевидното,но при карето сам излизаш от филма,в който не искаш да участваш ...
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #545 -: Октомври 03, 2012, 02:12:56 pm »
Ейййй, Сатурн в 9ти, какво да кажа! След всичките промени и перипетии покрай рожденденското ми пътуване, след всички кривини, сега като резервирах кола за там се оказа, че книжката ми била изтекла, та ще карам с чужбинската, ама тогава пък адресната регистрация ще е друга.  ;D Вече ми е смешно.  ;D Знам, че Дядо просто иска всичко да ми е изрядно и ми сервира нови и нови неща за оправяне, знам че ме тества искам ли наистина да ида, ама колко го искам, обаче вече...  :angry:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #546 -: Октомври 03, 2012, 03:39:43 pm »
Пускам моята карта, във връзка с обикалянето на мама по болници
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #547 -: Октомври 03, 2012, 03:50:51 pm »
Аз да поясня, че майка ми в рамкита на един масец влиза два пъти в болница, за да лекува уж бъбреци.
Преди няколко дена викахме пак бърза помощ за хипертонична криза. Снощи пък направи сърдечна .....
Не знам вече какво да си мисля....
Солара ми за тази година има соларна Луна на соларен к12, който е в съвпад с натална к8.....
А соларната Луна е У4 в солара......
Днес я приеха в 4-та градска
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Papy

• 4343
« Отговор #548 -: Октомври 03, 2012, 04:00:17 pm »
Според мен е някакво продължително заболяване-не остро, и не виждам сега да се влошава
Сърдечната криза може да е от притеснения, надявам се да се оправи бързо
А по принцип може ли да се каже, че майка ти е дейна, малко рязка, не обича много приказки, предпочита да се действа по задачите?

И мисля, че още не са я диагностицирали правилно
« Последна редакция: Октомври 03, 2012, 04:06:52 pm от Papy »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #549 -: Октомври 03, 2012, 05:12:28 pm »
Според мен е някакво продължително заболяване-не остро, и не виждам сега да се влошава
Сърдечната криза може да е от притеснения, надявам се да се оправи бързо
А по принцип може ли да се каже, че майка ти е дейна, малко рязка, не обича много приказки, предпочита да се действа по задачите?

И мисля, че още не са я диагностицирали правилно
Благодаря ти Папи,
Майка ми е с 1-ва група инвалидност и последните няколко години си пати и от цистити, които рецидивират постоянно...
Вече и аз не знам какво ѝ е с точност, защото диагнозите ѝ за безброй. Има исхемична болест на сърцето, хипертония, рефлукс, паркинсон, колит, шипове по краката и врата, глаукома на едното око..... сигурно съм пропуснала нещо....
А иначе за нея коже да се каже, че е много упорит човек и инат до дупка, живее в друга реалност Слънце съвпад с Нептун по натал в Дева и с остър език Мерк съвпад с Марс, изключително придирчива и подозрителна, вечно недоволна от живота, хората, децата си, комшийте, а бе все някой ѝ е виновен за нещо и е убедена, че целия свят е срещу нея ....
А бе какво да ти кажа, енергиен вампир в най-чиста форма, но нали ми е майка ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Papy

• 4343
« Отговор #550 -: Октомври 03, 2012, 07:50:47 pm »
Ами аз попитах, за да съм сигурна кое я описва в твоята карта
Както и предоложих-марс и плутон
И да-помислих си, че едва ли има едно заболяване
От всички описани високото кръвно ми изглежда най-опасно, за исхимичната болест не знам нищо, но така или иначе-лекарите трябва да кажат
Но заради куинкоса от нептун-ако можете проверявайте диагнозата и при втори лекар

*

elfidka

• 3129
« Отговор #551 -: Октомври 03, 2012, 09:04:18 pm »
Ами аз попитах, за да съм сигурна кое я описва в твоята карта
Както и предоложих-марс и плутон
И да-помислих си, че едва ли има едно заболяване
От всички описани високото кръвно ми изглежда най-опасно, за исхимичната болест не знам нищо, но така или иначе-лекарите трябва да кажат
Но заради куинкоса от нептун-ако можете проверявайте диагнозата и при втори лекар
Благодаря ти Папи,
Тя ще преви допълнителни изследвания утре и ще видим какво ново ще излезе .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #552 -: Октомври 04, 2012, 06:47:30 pm »

;  Нептун квадратура Нептун/У7 и проблеми с партньорите в службата /   ; 

Нептуновото каре е болезнена раздяла с илюзиите, загуба на вяра,един от капаните на Нептун е да гледаш и да не виждаш  очевидното,но при карето сам излизаш от филма,в който не искаш да участваш ...

с помощта и на опозицията на тр Сатурн към нат Венера това е още по-лесно.....но  всъщност не съм сигурна,че ако оставя въпросния мъж сред абонатите си в скайп  -ще бъда толкова категорична/ в края на връзката помежду ни/.....безкрайно объркана съм и колеблива....това не съм аз,май........
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #553 -: Октомври 12, 2012, 08:47:24 pm »
Имате ли идея ,как може да се прояви съвпада на транзитен марс със нептун в 5ти? :-\
Марс е У10ти,намира се в 10ти,а нептун е У9ти в 5ти.

« Отговор #554 -: Октомври 13, 2012, 08:01:53 pm »
При мой близък:
тр. Венера (У5, У10) на К9.
тр. Луна (У8) точен съвпад Меркурий (У9) в 9-ти дом.
тр. СЛВ точен съвпад нат. Юпитер (У1).
Възврат на Лилит в 6-ти дом.

Успешно явяване на изпит за повишаване на професионалната квалификация и окончателно приключване с висшето образование.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #555 -: Октомври 18, 2012, 01:18:18 pm »
Венерино завръщане днес. На най-неочакваното място намерих един мой любим парфюм на смешна цена, единствена останала опаковка, отгоре на всичко се казва "Говори ми за любов".  :-[ По-Венерино от това, няма накъде.  :wub:

« Отговор #556 -: Октомври 18, 2012, 09:37:50 pm »
девойки, днес ме ухапа куче. та, любопитно се взирам в транзитите, но към натала нищо съществено не виждам.
някакви напътствия?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #557 -: Октомври 18, 2012, 09:47:16 pm »
Транзитният Марс къде минава? Нищо ли не аспектира?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #558 -: Октомври 18, 2012, 10:01:06 pm »
в 7-ми е, преди няколко дни мина през ДЦ, в момента прави:
*секстил с МЦ, който си се отразява нормално.
*семисекстил с Уран в 8-ми?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #559 -: Октомври 18, 2012, 10:21:27 pm »
Може и по опозицията към Асц. да се е проявило.
Само това ли са му транзитните аспекти?
Има ли аспектна връзка между Меркурий и Марс в натала, Марс и Луна?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.