Мерси Лили. Погледнах ги и :
в неговата, Юпитер в 3 транзитен прави квадрат с натален Юпитер в четвърти натален, Риби, който пък прави и тригон с натален Марс във втори дом.
Слънце в 7 транзитен прави квадрат с нат. Плутон в трети дом.
При мен Юпитер в трети транзитен прави опозиция с натален Уран в 12 дом. Слънце в 7 транзитен прави квадрат с нат. Нептун в 1 дом.
И при двама ни Слънце, Меркурий и Сатурн са в трети транзитен, като квадрати с различни планети прави слънцето от транзитната карта.
И на двамата тран.Меркурий правят хубави аспекти (секстил с Уран при мен, тригон при него с Нептун)
Юпитеровците ни също са в един и същи дом и правят квадрати с различни натални и при двама ни.
Марс и при него и при мен в 8 транзитен, само че неговия прави тригон с нат. Юпитер (само рева), а моя квадрат с нат. Слънце (скочих да се карам).
Луните ни правят хубави аспекти в различни домове, явно не "играят" роля в случая.
Направиха ми впечатление Юпитеровците и съвпадението на Слънце, Меркурий, Сатурн в един и същ транзитен, при всички ли в момента са в един дом?
В картата на мъжа Слънце, Меркурий, Сатурн са в 7 транзитен, хубави аспекти правят, но като цяло неговата карта няма много съвпадения с нашите две.