Не, в момента нямам сериозна връзка,но и честно казано не чувстам нужда от такава:) Някак си съм по - свободна.Докато до преди две години ми беше фиксидея да си намеря "сериозно гадже " сега не е така -чувствам се добре ,имам страхотни приятели ,които са ми като семейството и не мога да кажа ,че съм "самотна". Ето още една промяна и в тази сфера
Вече не избухвам така лесно ,както до скоро и не се отчайвам от най- малкото нещо.Краят на 2011 и началото на 2012 беше може би втория най -най тежък период в живота ми -( първия беше в пети клас - на 11/12 години бях) но както и да е .Важното е, че научих нещо и от това.
Още от малка съм настроена към Духовното,но все нещо ми пречеше да вярвам в себе си и адски драматизирах и се тръшках за глупости ... Сега това започва да отминава и просто усещам как съм теглила чертата на миналото си.
Попитах ,защото ми е интересно - от една страна страхотната динамика ,която усещам ,комбинирана с едно осъзнаване и преоценка на всичко ,което ми се е случило до сега ,от най-ранна възраст.
Мислех ,че са замесени главно Марс и Уран/Плутон ,но явно не са само те
Благодаря Мирабела за отг.

) :wub:
ПС - Права си -имам влечение към изкуството - занимавам се с писане ( поезия ,проза ( главно фентъзи) ) - но изчаквам да дойде правилния момент - и с удоволствие бих пратила нещо за някой конкурс.
Обаче вътрешното ми усещане е ,че моментът още не е настъпил.Когато настъпи ще го направя.
Не знам,може и да съм късметлийка.:Д В живота си да сега не мога да се определя като такава,но бъдещето ще покаже