Тия дни транзитният Уран ми е в точен квадрат с Луната, тъй че се надявам да ме изтърпите, ако на някои ви звуча по-рязко от обичайното... Напоследък сама едва се понасям, но се надявам и това състояние скоро да отмине. 
спиш ли спокойно :rolleyes:
и не посягай към кълбовидни създания с разцепен език, освен за лечение и в малки дози,както и към темите на 8 дом :mellow:
озарение и разгадаване на нечия тайна може да те споходи неочаквано,внимавай озарението да не се окаже кълбовидна мълния 
добрата новина е освобождение от нечие неприятно за теб женско присъствие :mellow: или змиярник
Благодаря ти, Стреличке. :blink:
Напоследък наистина имам проблеми със съня, но аз по принцип съм си така, независимо от транзитите... Блазе им на онези, дето лягат и след няколко минути заспиват, на мен ми трябат по 1-1,5 часа за това... Лягам късно по навик, дори когато нямам работа, просто не мога да заспя преди полунощ, но вече не мога и да спя до късно - вече не работя само вкъщи на свободна практика, ходя и на работа.
Пу пу пу, да не му е уроки, но на работа съм случила на добър женски колектив, същото мога да кажа и за предишния екип (кантората). Малко повече бърборят от необходимото, но си го обяснявам с професията им, старая се да се адаптирам към шума, за да мога да работя, за мен е важна концентрацията, не мога да се разсейвам.
Змиярници няма, има кучкарници

, но вече се вижда краят на престоя ми на много неприятно за мен и травмиращо психически място. Стискам зъби, броени месеци остават, а може би и по-малко, рано или късно някой ще си носи последствията... :blink:
Иначе към хапове не посягам дори когато има такава необходимост, чакам да ми мине от само себе си... Но си взех едно шишенце с глог и валериана, че знае ли човек... На мен ми се смеят колежките в офиса как си лекувам настинките - изпивам по едно прахче веднъж на два-три дни и чакам да стане чудо.