Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 378844 Прегледи
Re: Събития и транзити
« Отговор #580 -: Октомври 21, 2012, 10:55:26 pm »
тр. Мерк през 8 дом - чистка в скайп. Изтрих около 10 човека, вкл. и роднини. Омръзна ми от разни лицемери.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #581 -: Октомври 24, 2012, 09:22:03 pm »
Аз пък не мога да разбера ,защо толкова много ми се плаче последната една седмица :unsure:
За най-малкото нещо,сълзи.
Страдам и по отминалото детство,за починалите близки,липсват ми.
От щастие,от тъга...от всичко.
Дали защото ми е много активиран 4тия дом? :-\

« Отговор #582 -: Октомври 24, 2012, 09:29:43 pm »
Milkyway, така бях доста време, когато Уран беше върху Луната ми в Риби... а това за 4 дом напоследък и аз го усещам така...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #583 -: Октомври 24, 2012, 10:15:56 pm »
Тия дни транзитният Уран ми е в точен квадрат с Луната, тъй че се надявам да ме изтърпите, ако на някои ви звуча по-рязко от обичайното... Напоследък сама едва се понасям, но се надявам и това състояние скоро да отмине.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #584 -: Октомври 24, 2012, 10:27:39 pm »
Аз нямам аспектите, които споменавате :unsure:,но пък имам транзитни слънце,сатурн,меркурий и северен възел през 4ти+ прогресивна луна през 4ти+последното новолуние в 4ти,и слънчевото затъмнение и то ще бъде там :'(
Ужас,много ще ми се задейства  кармата....

Сега видях,че транзитния северен възел през 4ти ми е в тригон с нат слънце,но в опозиция с луната и марса....да не би от това да ми се плаче?

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #585 -: Октомври 24, 2012, 10:30:57 pm »
Pri men predstoi savpada na Tranziten URan s Venera , kato tova e posledniq ot trite savpada , na parviq se razvedoh , na vtoria sashto imashe slu4ki , no mi pravi vpe4atlenie 4e vdigam visoka temperatura okolo edin do dva meseca predi tozi tranzit ..... mnogo e kofti , razkasva me ot vatre prosto .... samo da mine i da mi olekne

*

Константин

« Отговор #586 -: Октомври 24, 2012, 10:33:53 pm »
Дами, не се самонавивайте :) Надали плaнетите могат да ни причинят, това което ние си причиняваме :)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #587 -: Октомври 25, 2012, 06:27:16 am »
Дами, не се самонавивайте :) Надали плaнетите могат да ни причинят, това което ние си причиняваме :)
Е,аз изобщо не искам да плача,но ей на...сълзите сами напират. ;D
Що се отнася до мен.
Планетите играят голяма роля,недей така :-[

*

Константин

« Отговор #588 -: Октомври 25, 2012, 09:05:34 am »
Е,аз изобщо не искам да плача,но ей на...сълзите сами напират. ;D
Що се отнася до мен.
Планетите играят голяма роля,недей така :-[

Аз не казвам, че нямат влияние :) Просто ние понякога увеличаваме ефекта им :)

« Отговор #589 -: Октомври 26, 2012, 06:26:16 am »
Тия дни транзитният Уран ми е в точен квадрат с Луната, тъй че се надявам да ме изтърпите, ако на някои ви звуча по-рязко от обичайното... Напоследък сама едва се понасям, но се надявам и това състояние скоро да отмине.  :-[
спиш ли спокойно  :rolleyes:
 и не посягай към кълбовидни създания с разцепен език, освен за лечение и  в малки дози,както и към темите на 8 дом :mellow:
озарение и разгадаване на нечия тайна може да те споходи неочаквано,внимавай озарението да не се окаже кълбовидна мълния :o
добрата новина е освобождение от нечие неприятно за теб женско присъствие :mellow: или змиярник
« Последна редакция: Октомври 26, 2012, 06:30:24 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #590 -: Октомври 26, 2012, 08:26:35 am »
спиш ли спокойно  :rolleyes:
 и не посягай към кълбовидни създания с разцепен език, освен за лечение и  в малки дози,както и към темите на 8 дом :mellow:
озарение и разгадаване на нечия тайна може да те споходи неочаквано,внимавай озарението да не се окаже кълбовидна мълния :o
добрата новина е освобождение от нечие неприятно за теб женско присъствие :mellow: или змиярник

Благодаря ти, Стреличке.  :blink:

Напоследък наистина имам проблеми със съня, но аз по принцип съм си така, независимо от транзитите... Блазе им на онези, дето лягат и след няколко минути заспиват, на мен ми трябат по 1-1,5 часа за това... Лягам късно по навик, дори когато нямам работа, просто не мога да заспя преди полунощ, но вече не мога и да спя до късно - вече не работя само вкъщи на свободна практика, ходя и на работа.

Пу пу пу, да не му е уроки, но на работа съм случила на добър женски колектив, същото мога да кажа и за предишния екип (кантората). Малко повече бърборят от необходимото, но си го обяснявам с професията им, старая се да се адаптирам към шума, за да мога да работя, за мен е важна концентрацията, не мога да се разсейвам.

Змиярници няма, има кучкарници  ;D, но вече се вижда краят на престоя ми на много неприятно за мен и травмиращо психически място. Стискам зъби, броени месеци остават, а може би и по-малко, рано или късно някой ще си носи последствията...  :blink:

Иначе към хапове не посягам дори когато има такава необходимост, чакам да ми мине от само себе си... Но си взех едно шишенце с глог и валериана, че знае ли човек... На мен ми се смеят колежките в офиса как си лекувам настинките - изпивам по едно прахче веднъж на два-три дни и чакам да стане чудо.  ;D

« Последна редакция: Октомври 26, 2012, 08:30:51 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #591 -: Октомври 26, 2012, 11:18:46 pm »
Като комбинираш и опозето с Плутоня- стой,та гледай ;D
Очаквам БАН- ове отвсякъде,факсове от Космоса - също.
Само се чудя дали тая зловредна комбинация е по- зле към АЦ или към Луна( май е второто)

« Отговор #592 -: Октомври 27, 2012, 06:13:10 am »

Змиярници няма- и слава Богу,значи вече спят зимен сън има кучкарници  ;D, но вече се вижда краят на престоя ми на много неприятно за мен и травмиращо психически място. Стискам зъби, броени месеци остават, а може би и по-малко, рано или късно някой ще си носи последствията...  а дано, и по-бързо:blink:

Иначе към хапове не посягам дори когато има такава необходимост, чакам да ми мине от само себе си... Но си взех едно шишенце с глог и валериана, че знае ли човек... На мен ми се смеят колежките в офиса как си лекувам настинките - изпивам по едно прахче веднъж на два-три дни и чакам да стане чудо.  ;D и аз не посягам и вярвам в чудеса- те водните ни луници са така,да не кажа рачешко -скорпионовите,инстинкта за самосъхранение го нямат за нищо

:blink:

« Отговор #593 -: Октомври 28, 2012, 08:59:40 am »
синхроничност,който говори за змиярник,ги среща в реалността,вчера на една скала да снимам панорамата за малко да я настъпя
но снимките си заслужаваха,качих се от долу от реката до скалата за няколко снимки
« Последна редакция: Октомври 28, 2012, 09:15:19 am от strelicka »

*

Papy

• 4343
« Отговор #594 -: Октомври 28, 2012, 09:13:12 am »
Уау-някои животни не ги обичам и това е

Да ви попитам-някой има ли идея циститът с кои планети можем да го обясним?

« Отговор #595 -: Октомври 28, 2012, 10:26:09 am »
питам се -змията,като архетип,какво е  :rolleyes:

синхроничността е езика за общуване с архетипите ,като канал за  общуване с по-висшата форма на съзнание
както и връзката им с текущите транзити

*

Lillie

• 30532
« Отговор #596 -: Октомври 28, 2012, 11:53:15 am »
но снимките си заслужаваха,качих се от долу от реката до скалата за няколко снимки

Там наистина има много красиви планини, след излизане от София, някъде на 30-40 мин. път от града.
Всеки път, минавайки с автобус, се любувах на гледката.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #597 -: Октомври 28, 2012, 08:27:41 pm »
Там наистина има много красиви планини, след излизане от София, някъде на 30-40 мин. път от града.
Всеки път, минавайки с автобус, се любувах на гледката.  :blink:

да  наслада не само за сетивата,а и докосват душата

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #598 -: Октомври 28, 2012, 08:40:14 pm »
Здравейте :blink:
Тр сатурн ми е в съвпад със лилит в 4ти.
Сатурн е У6,7 и 8 дом.
Какво може да се очаква? :unsure:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #599 -: Октомври 29, 2012, 09:46:15 am »
Отново се уверих, колко са синхронични понякога транзитите. Тия дни Марс е в съвпад с наталния ми Уран, а в картата на детето - с АСЦ-та и Луната ( майката ). Вчера бях взела сина ми на ръце и бързах да се приберем. Спънах се и паднахме, той е с цицина на главата, а аз с ожулени ръце и колене.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх