Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 378910 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: Събития и транзити
« Отговор #600 -: Октомври 29, 2012, 12:19:35 pm »
Здравейте :blink:
Тр сатурн ми е в съвпад със лилит в 4ти.
Сатурн е У6,7 и 8 дом.
Какво може да се очаква? :unsure:

Да си проявиш кофти емоциите вкъщи, от които да ти пострада здраве, партньорство и секс  :rolleyes: хипотетично и буквално....
Сериозно - Сатурн ти внася промени или изисква от теб добре обмислено действие по всички засегнати домове, като основата, където действа е 4 дом. Ще рефлектира върху сферите, управлявани и от останалите, но ще изисква да приложиш и опитности от тях.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #601 -: Октомври 29, 2012, 02:10:07 pm »
Здравейте :blink:
Тр сатурн ми е в съвпад със лилит в 4ти.
Сатурн е У6,7 и 8 дом.
Какво може да се очаква? :unsure:

Да си проявиш кофти емоциите вкъщи, от които да ти пострада здраве, партньорство и секс  :rolleyes: хипотетично и буквално....
Сериозно - Сатурн ти внася промени или изисква от теб добре обмислено действие по всички засегнати домове, като основата, където действа е 4 дом. Ще рефлектира върху сферите, управлявани и от останалите, но ще изисква да приложиш и опитности от тях.

Яя благодаря ти.
Емоциите вкъщи наистина не са добри :'(Все по-лошо става.
Сатурн Като управител на 6ти-работа и всекидневни грижи,съм много дисциплинирана.Отоворна.Но ответ не срещам.Опъвам каиша и за какво.
Дано не ми пострада страничната връзка,коята ми е като одушник и светъл лъч в живота за сега :'(
Защото семейната ми връзка отдавна е обречена.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #602 -: Октомври 30, 2012, 11:31:09 am »
Каква според Вас, събитийност ще донесат два точни транзита в моята карта - тр. Нептун/ У6/ в опозе на нат. Сатурн /У 4/, и съвпад на тр. Марс /У 7/ с нат. Нептун /У 6/. Слагам и картата... :rolleyes:

« Отговор #603 -: Октомври 30, 2012, 01:08:14 pm »
Транзитът на Марс върху Нептун е кратък, но другият аспект действа от доста време и ще продължи да бъде активен и следващата година, предполагам (нямам възможност да проверявам ефемериди в момента). Опозицията Нептун/Сатурн е по оста 5/11 дом, Сатурн е У4 и класически У5. Мисля да предположа нестабилност в любовните взаимоотношения, възможни заблуди в тази сфера, протакания, отлагания, разочарования.
На транзитен Марс му предстои да "разбуди" планетите в Стрелец, които образуват доста романтичен и приключенски настроен съвпад Меркурий/Венера/Нептун. Мисля си, че периодът на транзита на Марс върху тези планети може да доведе до повишена сексуалност, което пък може да донесе по-силни любовни трепети, но дали с настоящия партньор или ще бъде търсен друг, не знам. Марс в комбинация с Нептун може да донесе инфекция.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #604 -: Ноември 01, 2012, 07:57:29 am »
Бихте ли ми казали,как може да се отрази транзитната опозиция на венера с уран,на човек който има в натала съвпад на венера с уран?
Знам,че става въпрос за 2-3 дни,но все пак? :-[

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #605 -: Ноември 01, 2012, 12:57:56 pm »
На някаква случайна среща ми прилича, при странни обстоятелства или със странен човек, някаква необичайна случка в този аспект, но поради маловажността на транзита може и да е точно съвсем нищо .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #606 -: Ноември 01, 2012, 01:23:19 pm »
На някаква случайна среща ми прилича, при странни обстоятелства или със странен човек, някаква необичайна случка в този аспект, но поради маловажността на транзита може и да е точно съвсем нищо .
Благодаря Санти,
просто реших да попитам.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #607 -: Ноември 02, 2012, 08:43:55 pm »
ГЛОБАЛНА ПРОГНОЗА (3-5.11)
В периода 3-5.11.2012 г. Луната, Венера, Уран и Плутон оформят почти точна геометрична фигура в небето, като застават по върховете на един въображаем квадрат – една силна проблематична конфигурация, която създава сложни емоционални процеси и непредвидени проблеми. Разрушителният аспект между Уран и Плутон се активизира максимално като се съчетава с Луната и Венера – светилата, които се свързват с жените, емоциите, любовта, народа като цяло. Това съчетание може да създаде на финансовите пазари изненадващи ситуации и голяма волоатилност, поради непредвидени новини.
В глобален аспект, тази конфигурация подсказва опасност при масови събирания на хора на едно място. Млади жени, майките, децата трябва да бъдат максимално внимателни и е добре да избягват струпване на много хора на едно място, особено ако техните звездни карти са засегнати дисхармонично от това космическо събитие. Хората, които имат важни космически елементи между 3-9 градус на Овен, Рак, Везни и Козирог трябва да бъдат максимално внимателни в личните си отношения, да се пазят от травми, повреди на машини и уреди, които могат да бъдат опасни за здравето, токови удари и опасни вещества. Ако те имат важни пътувания, то те трябва да знаят, че е необходимо максимално обезопасяване и избягване на рискови ситуации.
От друга страна, тази конфигурация в личен аспект може да доведе до непредвидени любовни драми и конфликти. Жените би трябвало да пазят себе си и своята чувствителна природа, защото могат да попаднат в сложни сърдечни преживявания, опасност от агресия в емоционалните отношения, скандали и дразги. Възможни са всякакъв вид любовни драми от непредвиден порядък, ето защо разумните хора в този период овладяват емоциите си, спират инерцията на негативните преживявания и съзнателно хармонизират вътрешния си свят и социалните си отношения.

Извадка от фейсбук.
автор: Филип Филипов

На мен вече това ми се случи :-[
Имам юпитер 6гр козирог в 6ти дом.Интересптиран стрелец в 5ти.
« Последна редакция: Ноември 02, 2012, 08:48:18 pm от Milkyway »

« Отговор #608 -: Ноември 02, 2012, 09:22:15 pm »
Май и при мен ще се отрази,ретро Уран ми натиска МЦ и Юпитер У6 и опозира нат.Плутон У5 на ИЦ,пък и ще спре стационарен там.Тр.Плутон пък ги квадратира....за хубаво или за лошо.Пълнолунието пък ми беше в квадрат с нат.Луна в 7-ми У1,а и тр.Сатурн вече е в сходящ квадрат с нея.Чувствам огромно вътрешно напрежение,а в същото време си сдържам емоциите.Дано само не ми се отрази на здравето :unsure:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #609 -: Ноември 03, 2012, 06:18:56 pm »
Бях чела преди време, че Сатурн върху Слънцето помага за загуба на тегло по-лесно. Потвърждавам. Просто ми спадна апетита, някак неусетно съм свалила три килограма, без да съм искала. Важно е обаче да се следи здравето. Особено като У на Асц (тялото) се изяви в тази насока сега.

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #610 -: Ноември 03, 2012, 06:27:45 pm »
Да споделя  с вас, още при влизането на Сатурн в скорпион в началото на октомври при мен започна период с много работа. Това за мен е добре, дано така да продължи. Слънцето ми е в първите градуси на скорпион, имах и здравословно неразположение но не сериозно. Сатурн в натала ми е управител на 6-ти дом.

« Отговор #611 -: Ноември 10, 2012, 01:53:04 pm »
а аз не спирам да се оплаквам от този Сатурн..в момента опонира стелиума ми в телец-Меркурий/У 1  и У10 /  , Венера/У2 и У9/ и Сатурн/У5 /-той е най-накрая на редичката-още 3-4м ще има да го изживяван него...и междувременно тр Венера опонира в момента Слънцето ми,а след 4-5 дни и Луната ми ...ами- скъсах с всички мъже,с които поддържах някакви "по-така" контакти ...Сега очаквам и Меркурий и той да се произнесе- У1 и У10 ми е той....изобщо щастие....да му е драго на човек да реве и да се затваря в къщи ,щото аз съм така-като страдам,вместо да контактувам- аз напротив-избягвам контактите си......дори и по телефона не ми се говори.. :P....и всичко това на фона на опозето Уран/Уран /У6/ и квадрат Нептин/ Нептун.....и в момента Марс ми тригонира Луната-вярно дейна съм,но доста напрегната,което ми е излишно всъщност,щото тя мойта Луна си е в овен и няма нужда от допълнително  напрежение....и така с мен..аднес..сега-в този момент се пукам от психиЦко напрежение/като предизпитно /...
« Последна редакция: Ноември 10, 2012, 02:29:52 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #612 -: Ноември 10, 2012, 02:45:00 pm »
качи си картата и ще ти кажа, че така без визуализация е невъзможно
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #613 -: Ноември 10, 2012, 02:52:17 pm »
Сатурн ще напусне твоя 6 дом в началото на месец номеври 2014 година. Вероятно не се чувставш добре заради квадрата, който прави към Венера (У 6 и 1 дом), намираща се в 10, но не се тревожи това ще отмине скоро и ще ти олекне, още повече, че предстои и тригон с Луна и Слънце.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #614 -: Ноември 13, 2012, 05:28:26 pm »
Какъв транзит да търся, като преди малко за пореден път ми разбиха сърцето?!  :'( :'( :'( :'( :'(  Писна ми все аз да страдам, така един път не предпочетоха мен пред другите?! НЕ МОГА ДА ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ! Тъкмо докато започна да обичам и ме оставят.  :'( И аз искам да съм щастлива.  :'( Сега тука си мислите, че съм поредната драма ама, няма по-лошо от тази болка. Направо не ми се живее в такива моменти, пък има къде къде по-лошо. Чувството е ужасно, да си отхвърлен и да предпочитат друга пред тебе. Все едно ти казват, има нещо, което не ти достига за да съм с теб, ето в другата го намирам. По-добре да беше ме убил!  :'(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #615 -: Ноември 13, 2012, 05:32:14 pm »
Какъв транзит да търся, като преди малко за пореден път ми разбиха сърцето?!  :'( :'( :'( :'( :'(  Писна ми все аз да страдам, така един път не предпочетоха мен пред другите?! НЕ МОГА ДА ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ!

Не знам дали и доколко мога да ти бъда полезна и какъв е случаят при теб, но мен навремето един астролог ме посъветва да сменя типа мъж, за да спре да се повтаря разочароващият модел в отношенията. Съжалявам.  :(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #616 -: Ноември 13, 2012, 05:42:38 pm »
Какъв транзит да търся, като преди малко за пореден път ми разбиха сърцето?!  :'(

По принцип не съм чак състрадателна, но сега ще направя изключение :)
Хубавото е, че опитът си е опит, и другия път ще гледаш със сто очи, преди да решиш да се хвърлиш
Лошото е, че казваш, че е за пореден път...
За да няма още такива-избирай м/у тези, които избират теб-в тази последователност
И да знаеш, че за всяко гърненце си има похлупаче-още не си намерила твоето просто

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #617 -: Ноември 13, 2012, 05:44:59 pm »
Какъв транзит да търся, като преди малко за пореден път ми разбиха сърцето?!  :'( :'( :'( :'( :'(  Писна ми все аз да страдам, така един път не предпочетоха мен пред другите?! НЕ МОГА ДА ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ!

Не знам дали и доколко мога да ти бъда полезна и какъв е случаят при теб, но мен навремето един астролог ме посъветва да сменя типа мъж, за да спре да се повтаря разочароващият модел в отношенията. Съжалявам.  :(
Lillie да, този не беше като другите ми предни наистина и аз пак с Нептун У7 си помислих, че това е мойто момче вече, няма друг. И наистина с този  най съм се разбирала, най си пасвахме. Познай обаче реалността каква е. Днеска си някой, утре си никой. Колко съм хубава, колко съм яка, всеки така казва и какво полза, като не можеш да имаш любов. За добро уж, ама кое е за добро, да губиш вяра в себе си и другите. Да не можеш да създадеш нормални отношения, поради страх или незнам. Той разбира се не е длъжен да е с мене, ами с която си избере. Просто си мислих, че ще съм аз. Исках да съм аз. Това вече сигурно е моя грешка, на никой друг. Незнам обаче

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #618 -: Ноември 13, 2012, 05:51:23 pm »
Какъв транзит да търся, като преди малко за пореден път ми разбиха сърцето?!  :'(

По принцип не съм чак състрадателна, но сега ще направя изключение :)
Хубавото е, че опитът си е опит, и другия път ще гледаш със сто очи, преди да решиш да се хвърлиш
Лошото е, че казваш, че е за пореден път...
За да няма още такива-избирай м/у тези, които избират теб-в тази последователност
И да знаеш, че за всяко гърненце си има похлупаче-още не си намерила твоето просто
Papy, това момче избра мен, вече не съм избрана...вече съм някаква там  ...явно една приятелка е права, трябва да се гледа само изгодата и кефа и така няма  да страдам...

« Отговор #619 -: Ноември 13, 2012, 06:02:08 pm »
ini горе главата не бъди тъжна papy е права всяко гърненце си намира похлупачето,не го гледай от лошата страна ,приеми станалото за нещо добро и необходимо ,сега като си сама ще имам шанса да срещнеш по-добър и истински мъж който да те обича и да е до теб  :wub:.Чета коментарите ти и ми се насълзяват очите , знам колко боли да страдаш от любов,но не се разочаровай и не мисли ,че всички са еднакви и ,че все на теб се случва ,извади си поука от случилото се и недей да слушаш приятелката ти ,че трябва да се гледа изгодата и кефа.Намери мъж който ще те обича и  ще бъде готов да те подкрепя в трудни моменти ,избирай внимателно и не се хвърляй с главата напред ,първоначално не се доверявай ,наблюдавай мъжа до теб как се държи и дали е искрен това е моят съвет .Винаги когато съм тъжна си пускам тази песничка и гледам клипа страшно много ми се вдига настроението надявам се и при теб да подейства така положително http://www.youtube.com/watch?v=oFJIenHfjK0
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!