ГЛОБАЛНА ПРОГНОЗА (3-5.11)
В периода 3-5.11.2012 г. Луната, Венера, Уран и Плутон оформят почти точна геометрична фигура в небето, като застават по върховете на един въображаем квадрат – една силна проблематична конфигурация, която създава сложни емоционални процеси и непредвидени проблеми. Разрушителният аспект между Уран и Плутон се активизира максимално като се съчетава с Луната и Венера – светилата, които се свързват с жените, емоциите, любовта, народа като цяло. Това съчетание може да създаде на финансовите пазари изненадващи ситуации и голяма волоатилност, поради непредвидени новини.
В глобален аспект, тази конфигурация подсказва опасност при масови събирания на хора на едно място. Млади жени, майките, децата трябва да бъдат максимално внимателни и е добре да избягват струпване на много хора на едно място, особено ако техните звездни карти са засегнати дисхармонично от това космическо събитие. Хората, които имат важни космически елементи между 3-9 градус на Овен, Рак, Везни и Козирог трябва да бъдат максимално внимателни в личните си отношения, да се пазят от травми, повреди на машини и уреди, които могат да бъдат опасни за здравето, токови удари и опасни вещества. Ако те имат важни пътувания, то те трябва да знаят, че е необходимо максимално обезопасяване и избягване на рискови ситуации.
От друга страна, тази конфигурация в личен аспект може да доведе до непредвидени любовни драми и конфликти.
Жените би трябвало да пазят себе си и своята чувствителна природа, защото могат да попаднат в сложни сърдечни преживявания, опасност от агресия в емоционалните отношения, скандали и дразги. Възможни са всякакъв вид любовни драми от непредвиден порядък, ето защо разумните хора в този период овладяват емоциите си, спират инерцията на негативните преживявания и съзнателно хармонизират вътрешния си свят и социалните си отношения.
Извадка от фейсбук.
автор: Филип ФилиповНа мен вече това ми се случи

Имам юпитер 6гр козирог в 6ти дом.Интересптиран стрелец в 5ти.