Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 379472 Прегледи
Re: Събития и транзити
« Отговор #700 -: Декември 07, 2012, 09:29:12 pm »
И аз трябва да слагам очила ;D за четене.

ин-теле-ген-тен вид ще добием- дам :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #701 -: Декември 07, 2012, 09:56:33 pm »
И аз трябва да слагам очила ;D за четене.

ин-теле-ген-тен вид ще добием- дам :mellow:
Да :blink:Днес даже ходих да пробвам разни рамки.Харесах си някои :rolleyes:

« Отговор #702 -: Декември 08, 2012, 10:57:40 am »
  Загледах се в тоз Йод, Лили, който го споменаваш...На мен ми засяга чувствителни точки - към тази дата - съответно - Марс и Плутон са били съвпад със Слънцето ми, Юпитер на 150 от него, а Венерата е била в съвпад с Вертекса ми и на 4 гр.съвпад от Марса ми....Значи върха на Йода /Юпитер/ се пада в 12 дом, а двете му рамена които засягат Слънцето и Марса ми съответно в 7-ми и 6-ти.....Едно от проявленията предполагам - приятеля ми иска да пътувам до него за 3 дена, а шефа не ми разреши петък и събота - края на тази седмица да отсъствувам от работа....Още не съм го измислила - но ако видя че приятелят ми наистина иска много да се видим, взимам си чукалата и да ме няма. Пък и става точно 1 месец от началото на трудовия ми договор.... Ще стане ясно...още няколко дена.

Стана ясно, тази седмица няма да пътувам, плановете останаха за другата 7-ца, уговорихме за дни, часове, полети. Но всичко май тотално ще се обърка. Предложиха ми нова работа, моя приятел има проблеми с шефа си и ще напуска. Аз също напускам работа, шефа още го няма, а на другото място където има вероятност да почна, трябва да съм готова с документи за 7 дена от вчера....Пътуването до приятеля....остана висящо и ако идващата 7-ца  не пътувам, имам чувството че ще бъде дотам....Ще загърбя всичко и нова страница опять....
Така и така бях решила, че ще си взимам чукалата....някак си нещата се подредиха в съвсем друга схема....но пак според плановете ми  :-[.

« Отговор #703 -: Декември 09, 2012, 04:42:19 pm »
Здравейте  :blink:..блокирах и не мога да се светна какво да гледам- в Уранова и Сатурнова опозиция съм /както и опозиция на Сатурн към мойта Венера /  и имам крещяща нужда от промяна и на външния си вид- с дълга коса съм от 20г и сякаш имам силен импулс/той е от няколко месеца принципно ,ама сега се позасили доста / да я подстрижа, и то  късо...ама съвсем :

С негативен аспект на Сатурн към Венера преоткрих късите прически, след дълги години поддържане на дълг коса. Толкова много никога не бях експериментирала с косата си, както през този период. Държах да е момчешки къса. Сатурн/Венера е враг на женствеността и кокетството. Изисква строг вид и никакви фриволности и флиртове.

..сега го осъзнавам това и аз...никога не съм се чувствала толкова неженствена колкото сега...принципно обичам да съм жена,но сега сякаш това въобще не ме впечатлява..и се чувствам нехаресвана/знам,че са свързани тези неща,но го казвам това информативно ...тр Сатурн освен Венера опонира и себе си вече....уф- хайде по-бързо да минава този аспект....че да останат само опозето Уран/Уран и квадратурата Нептун/Нептун....гати "кризата на средната възраст"  :-\..много криза-много нещо............ :P ;D
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #704 -: Декември 09, 2012, 09:15:05 pm »
транзитен Марс каре Венера (У 1) и каре АЦ - спукана глава (от половината чело до около 4-5 см в главата), шевове, белези.... :lol:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Papy

• 4343
« Отговор #705 -: Декември 09, 2012, 09:42:56 pm »
транзитен Марс каре Венера (У 1) и каре АЦ - спукана глава (от половината чело до около 4-5 см в главата), шевове, белези.... :lol:

Олее :( надявам се бързо да се оправиш и да няма големи белези

В натала марс квадрат какво?

« Отговор #706 -: Декември 09, 2012, 09:52:00 pm »
Уран ти транзитира през 6д ли? овен нали се свързва с главата  А Сатурн в 1д ли е сега?
Какви аспекти има към твоя Марс и кой дом/ове управлява?

да, Акрукс, Уран е на к6, аспект няма с Марс, но Марс управлява 6 и 7, и да, сатурн е в 1 в съвпад с нат. Плутон в момента. Марс е в Козирог, няма аспект със Сатурн, но си е в неговата обител.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #707 -: Декември 09, 2012, 09:53:53 pm »

Олее :( надявам се бързо да се оправиш и да няма големи белези

В натала марс квадрат какво?

Папи, благодаря ти, ще се оправя, но за първи път си видях част от черепа, бях сама, наложи се да се окопия, да си ида до нас, да се измия, да си взема такси и в спешния. В натала Марс е квадрат Венера, У 1. Поне си работи картата, както се успокои една съфорумка.

« Отговор #708 -: Декември 09, 2012, 09:55:35 pm »
И още нещо, Марс съвпад Сатурн на нат. АЦ в солара, работи си картата и още как.

« Отговор #709 -: Декември 09, 2012, 09:57:14 pm »
Оу, Изи, много съжалявам. :'(
Ще се оправи бързо, ще видиш. Браво на теб, че си отреагирала самоотвержено.

« Отговор #710 -: Декември 09, 2012, 10:02:00 pm »
Спънах се в един бордюр и при падането си ударих главата в една метална ограда(с решетки), орбисата на тр. Марс квадрат нат. Венера и АЦ е голям, но все пак си е знакова квадратура.

*

Papy

• 4343
« Отговор #711 -: Декември 09, 2012, 10:02:44 pm »

Папи, благодаря ти, ще се оправя, но за първи път си видях част от черепа, бях сама, наложи се да се окопия, да си ида до нас, да се измия, да си взема такси и в спешния. В натала Марс е квадрат Венера, У 1. Поне си работи картата, както се успокои една съфорумка.

Ужас! Браво, че си се взела в ръце и си действала като войник!
Ако искаш сложи си днешната транзитна карта, макар че едва ли ти е до карти сега

Направиха ли ти изследвания за травма? Май скенер трябва

« Отговор #712 -: Декември 09, 2012, 10:07:10 pm »
О, да, минах на скенер, при неврохирург, всичко е наред, налице е малко болка и уплаха, че белегът ще остане и ще ме загрози  :-[ . Лекарката се пошегува, че това ще ми е чарът и че изглеждам много сериозно момиче и мъжете ги е страх да ме заговарят, а сега с белега ще си намират тема за разговор  ;D. Давам картата.
П.С. идеален повод да си сменя прическата и да си подстрижа бретон.

*

Papy

• 4343
« Отговор #713 -: Декември 09, 2012, 10:11:18 pm »
Не бе, ще казваш, че е от една гонка с мотори, и като питат за подробности, ще отговаряш: "дълга история"

Има мазила за белези-нещо като контрактубекс, сега има и доста по-модерни
Разни мехлеми с невен и мед-ама трябва да потърсиш и да се консултираш кое е най-ефикасно

« Отговор #714 -: Декември 09, 2012, 10:14:28 pm »
Е, това ме разби и не би ми дошло на ум никога, иначе и мехлем си имам, когато махнат конците след 10 дни, започвам да се мажа, благодаря на всички момичета за милите думи  :wub:

*

Papy

• 4343
« Отговор #715 -: Декември 09, 2012, 10:22:43 pm »
Квадратът на тр плутон към венерата е ясен, но някой беше казал, че в момента на събитието има поне един точен аспект от бързите транзити. В ония таблички за аспектите на транзитни към натални има ли някои точни, че аз освен плутон с почти точен квадрат, друго не виждам?

« Отговор #716 -: Декември 09, 2012, 10:38:32 pm »
Точна опозиция на тр. Слънце с Хирон, квадрат тр. Венера нат. Слънце, други сякаш не виждам, които да имат касателство.

*

Papy

• 4343
« Отговор #717 -: Декември 09, 2012, 10:44:28 pm »
Слънцето го виждам на 18, хирон на 20, по-скоро тр слънце съвпад нат уран-доста точен?
Транзитно слънце да прави бели?

*

abroad

• 2187
« Отговор #718 -: Декември 09, 2012, 10:45:08 pm »
Квадратът на тр плутон към венерата е ясен, но някой беше казал, че в момента на събитието има поне един точен аспект от бързите транзити. В ония таблички за аспектите на транзитни към натални има ли някои точни, че аз освен плутон с почти точен квадрат, друго не виждам?

може да е +/-3, не непременно точен

Изидора, пожелавам ти бързо и без белезно лекуване
кой знае, по-после може да те компенсира с друго по линията на Венера/Марс :blink:

« Отговор #719 -: Декември 09, 2012, 10:49:21 pm »
Благодаря, Аброуд, дано да си права  :-[
Папи, едва ли съвпадът на Сънце с Уран има касателство, в натала са в тригон все пак, макар че ми хрумва един весел сценарий, представи си да ме беше приел някой симпатичен доктор в Спешния център  :P Иначе нали Хирон с болката се свързва, затова го посочих.