Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 378709 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re: Събития и транзити
« Отговор #860 -: Януари 15, 2013, 09:37:23 am »
... мунданния съвпад на  Венера и Плутон
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nqPo0goqPt0[/youtube]

Вероятно плутоновите и наплутонените Венери повече може да разказват по въпроса или такива, които си падат по-скъпоценни камъни и скъпите и луксозни играчки. Може да се изкушим да си купим нещо престижно, марково, с антикварна стойност и авангардно. Или да си направим нова прическа. Да се разгорят стари любовни страсти или с по-големи на години господа с ранг. Да се захвърлят утвърдени "принцове" или приоритети заради пламенно ново по-социално значимо увлечение или условия. Или да получим подарък "Ферари".  ;D

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #861 -: Януари 15, 2013, 09:51:48 am »
Тази Венерка и тя ще кацне върху Юпитер на 9*41 в 5 дом. Ще направи секстил с мои Слънце и Сатурн в 3ти и ще квадратира Луната в 8ми. Много да внимавам с харченето, но едно тото трябва да пусна, длъжна съм. :)))) Мислите ли, че не е изключено запознанство с човек, с който имаме кармична връзка? :) Венера ми е У3,2 ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #862 -: Януари 15, 2013, 05:13:59 pm »
Минаха бързите транзити, от които очаквах събитие и нищо. Скоро няма да има такива.

Напротив, много скоро транзитен Марс ще опозира наталната ти Венера по оста 5/11.  ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #863 -: Януари 15, 2013, 05:20:13 pm »
Везни, съвпад с Плутон и ASC в 12-ти дом. Трудно положение.

Кое му е трудното?  ;D Борбена натура си. Слънце & Плутон в съвпад, в гокленова зона + в съвпад с АЦ = Всички идеи и желания могат да бъдат реализирани с успех.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #864 -: Януари 15, 2013, 05:59:29 pm »
При мен съвпада е в 8 дом в почти точен тригон с Луната ми в Дева в 4 дом. Може нещо в домашната сфера да се случи:-)))
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

ivola

• 41
« Отговор #865 -: Януари 15, 2013, 08:06:21 pm »
При мен съвпада е в 4 дом в точна квадратура с Хирон - 7 дом.Очаквам болка,обида от страна на партньора ми.

« Отговор #866 -: Януари 15, 2013, 08:12:05 pm »

Кое му е трудното?  ;D Борбена натура си. Слънце & Плутон в съвпад, в гокленова зона + в съвпад с АЦ = Всички идеи и желания могат да бъдат реализирани с успех.
И Лилит за цвят в този съвпад, Сатурн също в 12-ти, квадрат на Венера с Марс/Луна. Не се определям като борбена, но все сама се оправям. Помощ отникъде, даром нищо не идва. Всичко става с много труд, усилия и болка. А точно това, което най-силно искам, никога не се случва.
Но благодаря за хубавите думи, току-виж съдбата се обърнала  :blink:

« Отговор #867 -: Януари 15, 2013, 08:15:19 pm »
Минаха бързите транзити, от които очаквах събитие и нищо. Скоро няма да има такива.

Напротив, много скоро транзитен Марс ще опозира наталната ти Венера по оста 5/11.  ;)

Да. Но доколкото съм наблюдавала картата си, събитията идват повече при съвпади, та затова не му обърнах внимание. Но да видим. С удоволствие ще споделя  :blink:

« Отговор #868 -: Януари 16, 2013, 07:17:30 am »
... мунданния съвпад на  Венера и Плутон

Вероятно плутоновите и наплутонените Венери повече може да разказват

как да разказват като дедо Сатурн в Скорпи им лежи на ръце,не могат да помислят, камо ли да посегнат към нещо за разкош :'(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Grace

• 2257
« Отговор #869 -: Януари 16, 2013, 09:58:47 am »
Интересни Венери в близко бъдеще са тези в Телец -  Плутон и Сатурн гледат към тях, а и Юпитер, като влезе в Рак, ще оформи финалния щрих.
На тези в Рак и Овен също ще им е интересно - комбинацията Уран/Плутон е доста взривоопасна :) от юли добавяме и Юпитер към веселбата.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #870 -: Януари 16, 2013, 12:34:43 pm »
Аз съм с венера в телец и очаквам благини,като изключим опозицията със сатурна :'(

*

Divna

• 2478
« Отговор #871 -: Януари 16, 2013, 02:06:10 pm »

И Лилит за цвят в този съвпад ...

Дал Господ повече краски, та животът да е в цветове  :blink:. Иначе с "гол" съвпад Слънце/Плутон животът ще е черно-бял.  :blink:

Сатурн също в 12-ти, квадрат на Венера с Марс/Луна. Не се определям като борбена, но все сама се оправям. Помощ отникъде, даром нищо не идва. Всичко става с много труд, усилия и болка. А точно това, което най-силно искам, никога не се случва.

Явно тази квадратура те прави Тома Неверни.
Дванайсти дом е домът на мечтите и позицията на Сатурн там ни възпира да мечтаем, как ли не нямаме право да го правим. Ако Сатурн е във Везни, то тогава той може да ти помогне да структурираш желанията.
Всяка недотам добра планетарна позиция можем да я накараме да работи за нас позитивно. Ако си пожелаеш истински да си щастлива, то тогава нищо чудно Сатурн да ти "помогне" да си такава.

Но благодаря за хубавите думи, току-виж съдбата се обърнала  :blink:

Съдбата ще се "обърне" ако наистина го желаеш.  :blink:Имаш Венера в 11 дом (домът на сбъднатите желания), която е тригонирана от Плутон (който идва от партньорската ос 1/7), в секстил със Сатурн (който транзитира партньорската ос 1/7 и идва от домът на мечтите - 12). Предстои ти квадрат на нат. Венера от Юпитер, който след броени дни обръща в директен ход и би трябвало да ти транзитира в осми дом (домът на "дълбоките" връзки). Транзитен Марс след недълго и той застава на градусите на Венера и то в активния 5ти дом. Имаш две активни планети (Юпитер и Марс), които би трябвало да активизират Венера и да отключат транзитите й от Плутон и Сатурн :blink: Много скоро очаквам да пишеш хубавинки относно любовния ти живот.  ;)
Погледни къде е прогресивната ти Луна (дом, знак и аспекти към лични и прогресивни планети). Тя също играе голяма роля за определяне на тайминга.

« Отговор #872 -: Януари 16, 2013, 04:53:31 pm »
Съдбата ще се "обърне" ако наистина го желаеш.  :blink:Имаш Венера в 11 дом (домът на сбъднатите желания), която е тригонирана от Плутон (който идва от партньорската ос 1/7), в секстил със Сатурн (който транзитира партньорската ос 1/7 и идва от домът на мечтите - 12). Предстои ти квадрат на нат. Венера от Юпитер, който след броени дни обръща в директен ход и би трябвало да ти транзитира в осми дом (домът на "дълбоките" връзки). Транзитен Марс след недълго и той застава на градусите на Венера и то в активния 5ти дом. Имаш две активни планети (Юпитер и Марс), които би трябвало да активизират Венера и да отключат транзитите й от Плутон и Сатурн :blink: Много скоро очаквам да пишеш хубавинки относно любовния ти живот.  ;)
Погледни къде е прогресивната ти Луна (дом, знак и аспекти към лични и прогресивни планети). Тя също играе голяма роля за определяне на тайминга.
[/quote]

Дивна, много ти благодаря за отделенето време и внимание. И аз много залагам на този период, дано да има с какво да се похваля. Венерката ми е атакувана от доста посоки, а и прогр.Луна скоро ще застане в нейния градус откъм 4-ти дом Водолей  :blink: И да, някак си се превърнах в Тома Неверни след възврата на Сатурн.

« Отговор #873 -: Януари 16, 2013, 07:49:23 pm »
Току що си направих карта на едно много важно събитие в живота ми и ми стана интересно. За пръв път правя подобно нещо. Някой би ли я коментирал?

Тау квадрат с изход в Плутон в Козирог и на края на опозициите: от едната страна в Риби - Юпитер и Уран (ретроградни), а от другата страна Сатурн и Луна във Везни. Оста на опозицията съвпада с асцедента на събитието.

*

Papy

• 4343
« Отговор #874 -: Януари 16, 2013, 08:43:57 pm »
Току що си направих карта на едно много важно събитие в живота ми и ми стана интересно. За пръв път правя подобно нещо. Някой би ли я коментирал?

Тау квадрат с изход в Плутон в Козирог и на края на опозициите: от едната страна в Риби - Юпитер и Уран (ретроградни), а от другата страна Сатурн и Луна във Везни. Оста на опозицията съвпада с асцедента на събитието.

И лунни теми ли бяха замесени или плутонови?

*

Grace

• 2257
« Отговор #875 -: Януари 16, 2013, 10:36:16 pm »
" Аз съм с венера в телец и очаквам благини,като изключим опозицията със сатурна
опозицията със Сатурн може да те отърве от мъжа ти   този аспект подтиква към развод "

Аз се омъжих на точна опозиция Сатурн - Венера (Дева-Риби), а мъжа ми с уран в 7 дом , странно, но факт!

супер ! много ми харесват примери от реалния живот, които на пръв поглед противоречат на всякаква астрологична логика :) а Сатурн и Венера как са разположени натално и кои домове управляват?

« Отговор #876 -: Януари 17, 2013, 07:03:16 am »
Интересни Венери в близко бъдеще са тези в Телец -  Плутон и Сатурн гледат към тях, а и Юпитер, като влезе в Рак, ще оформи финалния щрих.
На тези в Рак и Овен също ще им е интересно - комбинацията Уран/Плутон е доста взривоопасна :) от юли добавяме и Юпитер към веселбата.
аз предлагам да си застраховат туй дет не мож опази :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #877 -: Януари 17, 2013, 07:18:53 am »
аз предлагам да си застраховат туй дет не мож опази :mellow:
А то какво е?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #878 -: Януари 17, 2013, 09:00:14 am »
за мен сатурн дава такива значими събития при транзит през ъглов дом. ето при Сънили дефакто като е правил опозицията е влязъл в 7-ми дом, а там чест ако не си бракуван дава задълбочаване на отношенията и структурирането им.

Аз съм с Венера в овен, е - сатурн не ме "отърва" от съпруга ми при опозицията си, три пъти мина от там. Вече като влезе в четвърти дом почнаха събитията ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #879 -: Януари 17, 2013, 09:38:32 am »
за мен сатурн дава такива значими събития при транзит през ъглов дом. ето при Сънили дефакто като е правил опозицията е влязъл в 7-ми дом, а там чест ако не си бракуван дава задълбочаване на отношенията и структурирането им.

Аз съм с Венера в овен, е - сатурн не ме "отърва" от съпруга ми при опозицията си, три пъти мина от там. Вече като влезе в четвърти дом почнаха събитията ;)
При мен транзита на сатурн е през 4ти дом,венера ми е на 13 гр телец.Към края на годината ще се осъществи точната опозиция.
4ти дом в момента ми е активиран от:прогресивна луна,тр северен възел+тр сатурн.
Лятото 2012 се осъществи точното прогресивно пълнолуние в картата ми:аспект между прогр слънце и пр луна-ос 10-4дом.
Чак сега ,когато аспекта отдавна е разходящ,се проявяват събитията.
Обстоятелствата ме задължават,притискат и налагат,половината част от деня да се връщам в дома ми.Значи-балансиране между работа,кариера/пр слънце 10ти/ и семейство,дом/пр луна 4ти/.
Много ми е тежко,за съжаление не мога да дам повече информация около обстоятелствата.Свързано е с 5,6,12 домове. :'(