Asol, на кабелен нет съм.
Така и не се разбира къде точно е проблемът. Нета продължава да си прави дискотека. Ако имам 1ч., 20 мин. нямам и така. А често и за по-дълъг период от време. Създадох нова и-нет връзка, но всичко продължава, както преди.
Освен това и комп. вчера отказа да се изключи, разцъквах до среднощ, прочетох си отново книжката с инструкциите, питах насам натам и горе-долу се справих с проблема...
Преди 2-3 седмици имах отново неясен проблем с пощата в абв, автоматично запаметените пароли започнаха да дават грешка, след това изчезнаха... и голям зор видях, докато се присетя какви са.
Вчера разбрах, че и DVD-то е развалено, не го бях пускала в последната година-две изобщо. Но снощи исках да пусна един стар филм да изгледам, но ни приема, ни предава. Никакъв сигнал. Днес го занесохме на ел. техник - нищо не ставало от него, а е работило всичко на всичко около 20 пъти, не беше от най-евтините, Сони е.
Ако трябва да отчета и още развалена техника, добавям и миксера, който ми гръмна в ръката на НГ.
А и крушки гърмят на воля

Вероятно е виновен и тр. Уран, който е :soe: 0°13 с нат. Слънце :ariess:
akruks, 3Д - упр. Венера в 12-ти :aquariuss:; горе-долу на К3 ми е нат. Марс; тр. Мерк е в :soe: с нат. Венера