Какво повече може да ми се случи, като съвпадне със Слънцето? В астрото.ком пише само отрицателни неща.
Специално при жени казват е много силен творчески период, ако жената не се занимава с творчество обикновено тогава ражда дете. При мен така стана, но и доста други неща се промениха.
За Уран в съвпад със Слънце ли?
В момента при мен съвпадът е точен, но не бих казала, че нещо в обкръжението ми се променя, поне засега.
Желание за независимост и свобода винаги е имало при мен, сега просто няма от кого и какво да се освобождавам. Живея напълно самостоятелно във финансов и жилищен план. Желание за творчество също няма - в службата доста се изморявам, а и в работата ми има елемент на творчество - мъкна на гърба си цял сайт с ежеседмично обновяващ се контент и множество рубрики.
Така че като външна събитийност Уран върху нат. Слънце почти не усещам, по-скоро като вътрешен импулс. Не знам дали е от пролетта, но откакто аспектът стана точен, от време на време вътрешно усещам някаква странна еуфория, полет и свобода... И често си мисля, по-скоро фантазирам, докато пътувам в градския транспорт, с какво удоволствие бих се махнала далеч от тук - до такава степен вече ми е втръснал тоя град и тия хора. Имам чувството, че се задушавам в тая малка еснафска Варна, все по-често сънувам родния си град, той е с двумилионно население, там животът е доста по-динамичен...