Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 378767 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Събития и транзити
« Отговор #1040 -: Март 12, 2013, 04:00:53 pm »
Добрутро,
няколко дне ще  имам един неприятен аспект.
Тр.Марс опозиция плутон и съвпад слънце :-X
Може би трябва да се скрия в миша дупка :mellow:

за да не трепериш докато е активен асп. плесни два шамара на мъжо рано на сабахлем за отскок и си отработила аспекта
ако си по -смела може и на шефа или на някой мъж...да скочиш,да не ти скачат те.. :mellow:

Да да даааа,аспекта си действа с невидими сили.
Днес имах пререкания с един от шефовете си.И то за да защитя себе си.
Друг случай днес,по улицата един слон от женски пол,така жестоко ме бутна с рамото си,че си получи словесен шамар от моя страна.
Надали ще позволя на този аспект да се развие и в къщи.Ще правя всичко възможно да не се случи такава агресия.
И ще трябва да полагам усилия няколко дни,докато се разпадне гадния аспект :-X

Аспекта е всичко друго..,но не и гаден... ;D
Възползвай се от него...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1041 -: Март 12, 2013, 06:43:11 pm »
Добрутро,

за да не трепериш докато е активен асп. плесни два шамара на мъжо рано на сабахлем за отскок и си отработила аспекта
ако си по -смела може и на шефа или на някой мъж...да скочиш,да не ти скачат те.. :mellow:

Друг случай днес,по улицата един слон от женски пол,така жестоко ме бутна с рамото си,че си получи словесен шамар от моя страна.
Надали ще позволя на този аспект да се развие и в къщи.Ще правя всичко възможно да не се случи такава агресия.

.. и аз го имам този аспект,но за сега нямам усещане/колкото и да го очаквам/ за някаква агресивност-дори напротив,сякаш...преди 3 дни имах точен тригон на тр Плутон към нат сатурн/У5 / и това ме кара да мисля,че може би ще е свързано с нещо любовно при мен/има какво да е ,всъщност/....но не забравям за този аспект във всеки контакт в службата и въобще около мен...а на  22ри март е точния съвпад на тр Марс и тр Уран в овен/на 10* преди моите Слънце и Луна/,които ще опонират моя нат.Уран/У6/-страхувам се за здравето си/направих си една дискова херния миналото лято  и сега винаги я мисля/ но и ежедневието ми също ,предполагам би пострадало от тази опозиция..но пък имам тригон на тр Юпитер към нат Уран,което ме успокоява донякъде... толкова ми е спокойно в тези дни,че го приемам като затишие пред буря..ще видим... :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1042 -: Март 12, 2013, 07:29:22 pm »
Добрутро,

Възползвай се от него...
Какво имаш предвид?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1043 -: Март 12, 2013, 07:46:25 pm »
Добрутро,

Възползвай се от него...
Какво имаш предвид?

Да се възползваш от енергията на аспекта... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1044 -: Март 12, 2013, 10:04:20 pm »
Добрутро,

Стреличка, акцентът тук е върху ошамаросване на мъж заради слънцето ли? Може ли да се отработи и с ошамаросване на жена или може би две за компенсация на силата?
сама си си отговорила асп.марс/плутон си привлича насилие,а слънцето е засегнато
но марс и плутон се свързат още и с 8 дом и секса,това е алтернативата
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Papy

• 4343
« Отговор #1045 -: Март 15, 2013, 09:33:53 pm »
Тогава чакай квадрата на тр юпитер към нат венера

Обикн са съвпад, опозиция, квадрат и после тригони и т.н.
« Последна редакция: Март 15, 2013, 09:47:55 pm от Papy »

*

Papy

• 4343
« Отговор #1046 -: Март 15, 2013, 09:49:17 pm »
Ти какво очакваше от тр юпитер в/у св?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1047 -: Март 15, 2013, 09:56:52 pm »
Със сигурност не очаквах качени килограми ;D, С Юпитер във втори по-скоро очаквах финансови постъпления, да започна постоянна работа или поне да оздравея.

При всички положения ще има и пари..и раздути сметки... ;) ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #1048 -: Март 15, 2013, 10:13:21 pm »
При мен по-хубавите постъпления дойдоха, когато Юпитер влезе в 3 дом ;D, но спряха, когато се върна във втори, сега с нетърпение чакам да се маха от втори. Не го обичам този дом, не знам дали защото там имам и хирон, освен северен възел, а обичам осми дом, в който имам марс, сатурн и южен възел ;D
Като се замисля обаче, когато Юпитер влезе във втори започнах работа за 3 месеца на гробищата, отново работа по 8 дом. Когато една планета ми влиза в даден дом, ми влияе повече на срещуположния (това го осъзнах, благодарение на теб, Марая :wub:).

Неее...,бладо-дарение на себе си... ;D :wub: Аз само съм била една светулка в здрача ...,когато ти сис търсила пътеката....

Ето ти нещо..любимо....и поздрави... :wub:

http://www.youtube.com/watch?v=e7adDceI0M4

*

Марая

• 28287
« Отговор #1049 -: Март 15, 2013, 10:25:00 pm »
При мен по-хубавите постъпления дойдоха, когато Юпитер влезе в 3 дом ;D, но спряха, когато се върна във втори, сега с нетърпение чакам да се маха от втори. Не го обичам този дом, не знам дали защото там имам и хирон, освен северен възел, а обичам осми дом, в който имам марс, сатурн и южен възел ;D
Като се замисля обаче, когато Юпитер влезе във втори започнах работа за 3 месеца на гробищата, отново работа по 8 дом. Когато една планета ми влиза в даден дом, ми влияе повече на срещуположния (това го осъзнах, благодарение на теб, Марая :wub:).

Неее...,бладо-дарение на себе си... ;D :wub: Аз само съм била една светулка в здрача ...,когато ти сис търсила пътеката....

Ето ти нещо..любимо....и поздрави... :wub:

http://www.youtube.com/watch?v=e7adDceI0M4
Любимата ми песен :88: Явно от Венерения възврат съм настроена едно романтично...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HQFOGCaWthc
Любовта е единствения смислен и задоволителен отговор на проблема за човешкото съществуване. /Erich Fromm/

Мерси... :wub:
Приемам я като нещо специално изпратено с мисъл..преминала за мен. :blink:
Леко ми е... ;)
БЛАГО-ДАРЯ! :kissd:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1050 -: Март 16, 2013, 08:43:31 am »
уран съвпад слънце е много хубав транзит, не се настройвай отрицателно. И вкусовете ти няма да се върнат, ще започнеш да харесваш неща, които допреди си смятала за екстравагантни. Аз например не можех да понасям жени с пръстен на палеца, някои даже казват, че лесбийките ги носят така. Сега много харесвам, купиф си даже специално пръстен за палеца, макар рядко да го слагам че ми пречи в работата.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1051 -: Март 16, 2013, 09:13:50 am »
При мен пъй, откакто транз. Уран в 1 дом ми квадратира Луната в 5 дом, се случи така, че се влюбих. Освен това изоставих някои от старите си навици и някак не ми липсват. Не знам по-нататък какво ще стане, когато започне да квадратира и Венерата ми в 8 дом. Надявам се само да не прослушам чалга някой ден.  :P :-X

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1052 -: Март 16, 2013, 09:34:17 am »
уран съвпад слънце е много хубав транзит, не се настройвай отрицателно. И вкусовете ти няма да се върнат, ще започнеш да харесваш неща, които допреди си смятала за екстравагантни. Аз например не можех да понасям жени с пръстен на палеца, някои даже казват, че лесбийките ги носят така. Сега много харесвам, купиф си даже специално пръстен за палеца, макар рядко да го слагам че ми пречи в работата.
Аз нищо не мога да кажа за този аспект :-\
Имах го.
Освен ,че татко ми си отиде и станах изключително свободолюбива. Правя нещата така както искам,и не обичам някой да ме командва,друго не се сещам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1053 -: Март 16, 2013, 03:40:25 pm »
За мен съвпадът на тр. Уран с натални Слънце и Меркурий беше динамичен и изпълнен с обрати период. Добре си беше.
При съпругът ми- овен, не е така хубав засега.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1054 -: Март 16, 2013, 09:42:02 pm »
Преди време ,някой тук във форума спомена,че когато транзитен марс мине през наталното ти слънце,те зарежда с енергия за 2 години напред.

Вярно ли е това?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1055 -: Март 17, 2013, 08:11:29 am »
Благодаря ви :blink:

Просто се сетих за това,та реших да ви попитам.
Иначе и при мен се случи този съвпад преди няколко дни.
А когато марс влезе в телец,ще се случи и възврата му,както и преминаването му през венера и луна,всичко това в 10ти дом.

Относно килцата Сънили,реших да се подложа на драстично намаляване на храната,точно на 11 март/новолунието/.Точно тогава марс е бил върху слънцето :blink:
Без да го мисля и изчислявам.Защото имам стимул/свързан/ с мъж :rolleyes:Та идеята е да изглеждам добре,пък и пролет идва.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1056 -: Март 17, 2013, 08:30:42 am »

Какво повече може да ми се случи, като съвпадне със Слънцето? В астрото.ком пише само отрицателни неща.

Специално при жени казват е много силен творчески период, ако жената не се занимава с творчество обикновено тогава ражда дете. При мен така стана, но и доста други неща се промениха.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1057 -: Март 17, 2013, 10:42:17 am »

Какво повече може да ми се случи, като съвпадне със Слънцето? В астрото.ком пише само отрицателни неща.

Специално при жени казват е много силен творчески период, ако жената не се занимава с творчество обикновено тогава ражда дете. При мен така стана, но и доста други неща се промениха.

За Уран в съвпад със Слънце ли?

В момента при мен съвпадът е точен, но не бих казала, че нещо в обкръжението ми се променя, поне засега.
Желание за независимост и свобода винаги е имало при мен, сега просто няма от кого и какво да се освобождавам. Живея напълно самостоятелно във финансов и жилищен план. Желание за творчество също няма - в службата доста се изморявам, а и в работата ми има елемент на творчество - мъкна на гърба си цял сайт с ежеседмично обновяващ се контент и множество рубрики.

Така че като външна събитийност Уран върху нат. Слънце почти не усещам, по-скоро като вътрешен импулс. Не знам дали е от пролетта, но откакто аспектът стана точен, от време на време вътрешно усещам някаква странна еуфория, полет и свобода... И често си мисля, по-скоро фантазирам, докато пътувам в градския транспорт, с какво удоволствие бих се махнала далеч от тук - до такава степен вече ми е втръснал тоя град и тия хора. Имам чувството, че се задушавам в тая малка еснафска Варна, все по-често сънувам родния си град, той е с двумилионно население, там животът е доста по-динамичен...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1058 -: Март 17, 2013, 11:48:39 am »
Не,говорихме за транзитен марс върху слънцето ;D

Айде,меркурия е директен вече ;D :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1059 -: Март 17, 2013, 11:56:11 am »
Не,говорихме за транзитен марс върху слънцето ;D

Айде,меркурия е директен вече ;D :P

Нищо, все някому ще е от полза.  :blink:
Сетих се, че наскоро в някоя тема се коментираше за транз. Уран.

А Мерк-ът се обърна в точен тригон с Луната ми - днес планирам нова придобивка за дома, домакински уред. Ееех, успях да устискам да тръгне директно!  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.