Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 380308 Прегледи
*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Re: Събития и транзити
« Отговор #1160 -: Април 16, 2013, 06:11:58 am »
На мен смяната на знаците едновременно на три планети нещо не ми се отрази много добре. Спи ми се, днес се успах, а снощи съм си легнала в 8,30. Нещо ми е тъжно, напрегнато...Дано секстила между венерите ми оправи малко настроението.

« Отговор #1161 -: Април 18, 2013, 08:10:44 pm »
...а аз днес поставих ребром пред моето другарче проблем,който ме терзае от много време ,свързано с неговото отношение към мен/мой комплекс един вроден  :P/ и всичко се получи безкрайно леко и спонтанно и категорично при мен, без да съм го умувала прердварително....като си погледнах картата преди малко видях,че днешния съвпад на Слънцето с Марс е на моя Меркурий  ,а тр Меркурий е в съвпад с моя Хирон...а имам и Венерин възврат точно днес-дано той да о/умекотява ситуацията,иначе днес се чувствам хармонична и с желание за глезотии по лицето...друго не се сещам по Венеар да е ...а,да ,успях да си намеря един материал за любовта,дето много ми харесваше и го търсех отдавна-е,днес той ме потърси... :blink:

а днес мислех за аспектите на тр Нептун към нат Венера и при всички около мен,които са ги имали установих,че са се лъгали в любовта си
...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1162 -: Април 18, 2013, 08:23:02 pm »
...а аз днес поставих ребром пред моето другарче проблем,който ме терзае от много време ,свързано с неговото отношение към мен/мой комплекс един вроден  :P/ и всичко се получи безкрайно леко и спонтанно и категорично при мен, без да съм го умувала прердварително....като си погледнах картата преди малко видях,че днешния съвпад на Слънцето с Марс е на моя Меркурий  ,а тр Меркурий е в съвпад с моя Хирон...а имам и Венерин възврат точно днес-дано той да о/умекотява ситуацията,иначе днес се чувствам хармонична и с желание за глезотии по лицето...друго не се сещам по Венеар да е ...а,да ,успях да си намеря един материал за любовта,дето много ми харесваше и го търсех отдавна-е,днес той ме потърси... :blink:

а днес мислех за аспектите на тр Нептун към нат Венера и при всички около мен,които са ги имали установих,че са се лъгали в любовта си
...

Добре, че е бил и Марс да те подбутне смело и безотговорно да използваш момента с Венера :blink:
Аз си го имам по рождение Венера - Нептун, който е в 7 на всичкото отгоре и определено ми прецаква цялата обективност относно връзките ми, добре, че от време на време имам моменти на проблясъци ...

*

Papy

• 4343
« Отговор #1163 -: Април 18, 2013, 08:28:31 pm »
много хубаво, марсин, винаги съм смятала, че проблемите трябва да се решават на момента, добре е, че си избрала правилния

мен ме вълнуват мистики, едва ли е от венера :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #1164 -: Април 18, 2013, 08:30:34 pm »
Плутон ще да е, а ако е прекалено мистично та чак- фантастично- Нептун. :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #1165 -: Април 18, 2013, 08:36:31 pm »
Плутон ще да е, а ако е прекалено мистично та чак- фантастично- Нептун. :blink:

плутон не ми прави в момента аспект към никоя лична
а за нептун - 30* към слънце дали може да даде такова нещо, че и с орбис? ма тва е доста бавен аспект, има да съм мистичнааа

« Отговор #1166 -: Април 18, 2013, 08:37:49 pm »

...

Добре, че е бил и Марс да те подбутне смело и безотговорно да използваш момента с Венера :blink:
Аз си го имам по рождение Венера - Нептун, който е в 7 на всичкото отгоре и определено ми прецаква цялата обективност относно връзките ми, добре, че от време на време имам моменти на проблясъци ...

..отн Марса-той мина и през Слънцето ми  и през Луната ми/там беше кофти-ревност и напрежение колкото искаш/,ама такава напоритост/ама не груба, а елегантна/ не усетих..а днес "от нищото" сякаш ми дойде стимула...

..отн Нептуна- вярно,много заблуждава...той е диспозитор на мой 7дом,но е в 3ти
.... :blink:

« Отговор #1167 -: Април 18, 2013, 08:41:06 pm »
много хубаво, марсин, винаги съм смятала, че проблемите трябва да се решават на момента, добре е, че си избрала правилния

мен ме вълнуват мистики, едва ли е от венера :)

о,да  и аз мисля,че проблемите трябва да се разрешават на момента,ама все да не издребнявам,да не засегна другия ..и ги премълчавам.....но днес нямаше такива филми..че и неща,които се бяха кротнали в мен "ударих в масата" :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1168 -: Април 18, 2013, 08:42:40 pm »
Марс си е гаден- скандали, секс, агресия. :blink:

« Отговор #1169 -: Април 18, 2013, 08:46:51 pm »
.. и в точен съвпад със Слънцето/както е днес,а и утре,всъщност/ картинката става още по-...

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1170 -: Април 18, 2013, 08:56:23 pm »

Само това ми е в главата, погледнах и що да видя - тр. Марс в съвпади със Слънце, Венера и Меркурий, един тригон с Нептун  и една опозицийка с Плутон за разкош  :blink:!

*

Uran

• 6041
« Отговор #1171 -: Април 18, 2013, 08:57:14 pm »

Само това ми е в главата, погледнах и що да видя - тр. Марс в съвпади със Слънце, Венера и Меркурий, един тригон с Нептун  и една опозицийка с Плутон за разкош  :blink:!

И трите? ;D

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1172 -: Април 18, 2013, 09:02:21 pm »
И трите, дядо Попеее  ;D ;D само търпението на телешкото Слънце ми удържа Меркурия да не почна да говоря през Марса, а на работа така ми е накипяло... дано удържа, а за Венерино-Марсовото трето няма какво да говоря - пролет е!! Птички, пчелички...  :kissd:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1173 -: Април 18, 2013, 09:03:22 pm »
При мен, преминавайки през същия стелиум, нищо не донесе.
Сега транз. Марс и Слънце са ми в съвпад с Кету - усещам много особена енергия, трудно ми е дори да опиша усещането, много странно. Чувстваш се като в скафандър, който буквално те души и става все по-тесен, май и аз изтрещявам вече. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1174 -: Април 18, 2013, 09:06:04 pm »

Само това ми е в главата, погледнах и що да видя - тр. Марс ...и една опозицийка с Плутон за разкош  :blink:!

тука с вирусите внимавай, до разпадане на аспекта на 2-3*

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1175 -: Април 18, 2013, 09:11:35 pm »
Е, сексът не е гаден, поне повечето пъти... ;D

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1176 -: Април 18, 2013, 09:21:09 pm »

[/quote]
тука с вирусите внимавай, до разпадане на аспекта на 2-3*
[/quote]

Вече се разпада, на 2,25...
И Сатурн ми се завръща и ми прави драми с опозиция Слънце и така до Ноември-Декември...

*

Papy

• 4343
« Отговор #1177 -: Април 18, 2013, 09:26:46 pm »

И Сатурн ми се завръща и ми прави драми с опозиция Слънце и така до Ноември-Декември...

а малко преди точния аспект имаше ли подобна вирусна проява?

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1178 -: Април 18, 2013, 09:37:36 pm »

а малко преди точния аспект имаше ли подобна вирусна проява?

Вирус карах в началото на Март, а опозицията е започнала някъде преди 10-ина дни, не знам дали се брои  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #1179 -: Април 18, 2013, 09:43:33 pm »

Вирус карах в началото на Март, а опозицията е започнала някъде преди 10-ина дни, не знам дали се брои  :blink:

не