...а аз днес поставих ребром пред моето другарче проблем,който ме терзае от много време ,свързано с неговото отношение към мен/мой комплекс един вроден / и всичко се получи безкрайно леко и спонтанно и категорично при мен, без да съм го умувала прердварително....като си погледнах картата преди малко видях,че днешния съвпад на Слънцето с Марс е на моя Меркурий ,а тр Меркурий е в съвпад с моя Хирон...а имам и Венерин възврат точно днес-дано той да о/умекотява ситуацията,иначе днес се чувствам хармонична и с желание за глезотии по лицето...друго не се сещам по Венеар да е ...а,да ,успях да си намеря един материал за любовта,дето много ми харесваше и го търсех отдавна-е,днес той ме потърси... :blink:а днес мислех за аспектите на тр Нептун към нат Венера и при всички около мен,които са ги имали установих,че са се лъгали в любовта си...
Плутон ще да е, а ако е прекалено мистично та чак- фантастично- Нептун. :blink:
Цитат на: марсин в Април 18, 2013, 08:10:44 pm...а аз днес поставих ребром пред моето другарче проблем,който ме терзае от много време ,свързано с неговото отношение към мен/мой комплекс един вроден / и всичко се получи безкрайно леко и спонтанно и категорично при мен, без да съм го умувала прердварително....като си погледнах картата преди малко видях,че днешния съвпад на Слънцето с Марс е на моя Меркурий ,а тр Меркурий е в съвпад с моя Хирон...а имам и Венерин възврат точно днес-дано той да о/умекотява ситуацията,иначе днес се чувствам хармонична и с желание за глезотии по лицето...друго не се сещам по Венеар да е ...а,да ,успях да си намеря един материал за любовта,дето много ми харесваше и го търсех отдавна-е,днес той ме потърси... :blink:а днес мислех за аспектите на тр Нептун към нат Венера и при всички около мен,които са ги имали установих,че са се лъгали в любовта си...Добре, че е бил и Марс да те подбутне смело и безотговорно да използваш момента с Венера :blink: Аз си го имам по рождение Венера - Нептун, който е в 7 на всичкото отгоре и определено ми прецаква цялата обективност относно връзките ми, добре, че от време на време имам моменти на проблясъци ...
много хубаво, марсин, винаги съм смятала, че проблемите трябва да се решават на момента, добре е, че си избрала правилниямен ме вълнуват мистики, едва ли е от венера
Марс си е гаден- скандали, секс, агресия. :blink:
Цитат на: Uran в Април 18, 2013, 08:42:40 pmМарс си е гаден- скандали, секс, агресия. :blink:Само това ми е в главата, погледнах и що да видя - тр. Марс в съвпади със Слънце, Венера и Меркурий, един тригон с Нептун и една опозицийка с Плутон за разкош :blink:!
Цитат на: Uran в Април 18, 2013, 08:42:40 pmМарс си е гаден- скандали, секс, агресия. :blink:Само това ми е в главата, погледнах и що да видя - тр. Марс ...и една опозицийка с Плутон за разкош :blink:!
Вече се разпада, на 2,25... И Сатурн ми се завръща и ми прави драми с опозиция Слънце и така до Ноември-Декември...
Цитат на: irina в Април 18, 2013, 09:21:09 pmВече се разпада, на 2,25... И Сатурн ми се завръща и ми прави драми с опозиция Слънце и така до Ноември-Декември...а малко преди точния аспект имаше ли подобна вирусна проява?
Вирус карах в началото на Март, а опозицията е започнала някъде преди 10-ина дни, не знам дали се брои :blink: