Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 379867 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Събития и транзити
« Отговор #1200 -: Април 28, 2013, 12:58:07 pm »
Голям майтап, как работят транзитите  :blink: - тр. Венера и Кету в момента са в съвпад с нат. Марс на бившия, а тр. Юпитер му минава през АС и Венера - усещам някаква офанзива, струва ми се... Момъкът кара сатурново завръщане (по натал е с опозиция Слънце/Сатурн), май нещо му увира в главата - пъклен план, в който аз да съм участник.  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1201 -: Април 28, 2013, 03:38:35 pm »
Голям майтап, как работят транзитите  :blink: - тр. Венера и Кету в момента са в съвпад с нат. Марс на бившия, а тр. Юпитер му минава през АС и Венера - усещам някаква офанзива, струва ми се... Момъкът кара сатурново завръщане (по натал е с опозиция Слънце/Сатурн), май нещо му увира в главата - пъклен план, в който аз да съм участник.  :rolf:
Лили,ти ме вдъхнови! Замислих се как транзитите на бавните планети оказват влияние върху синастричните домове на партнъора и дали различните фази на Луната,които разглеждахме тези дни съпоставени с картата на партнъора дали не му оказват някакво влияние. Примерно затъмнението в моята карта да образува аспект с партнъорската планета. Има ли такова нещо?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1202 -: Април 28, 2013, 06:52:19 pm »
То хубаво ама все някога трябва да сприем да го правим че иначе лошо ни се пише

Кой пък каза, че лошо ни се пише??  :blink: Много сме си наред даже  :mellow:
Ами трябва ако не искаме да си останем сами

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1203 -: Април 28, 2013, 09:09:09 pm »
Мислите ли, че пир този транзит на Луната върху Плутон е подходящо да се започват уроци по плуване? Дали Плутон няма да се прояви след години и да доведе до неприятни събития?
Последното пълнолуние беше в 3 дом, затова избрах сега да започне, но утре Луната е върху Плутон точно.
Това е картата на сина ми, де
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

astro

• 475
« Отговор #1204 -: Април 28, 2013, 09:10:21 pm »
Мислите ли, че пир този транзит на Луната върху Плутон е подходящо да се започват уроци по плуване? Дали Плутон няма да се прояви след години и да доведе до неприятни събития?
Последното пълнолуние беше в 3 дом, затова избрах сега да започне, но утре Луната е върху Плутон точно.
Това е картата на сина ми, де

Не! Не е удачнен периода. По-добре да се изчака....

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1205 -: Април 28, 2013, 09:36:44 pm »
10х, ще те послушам  :blink: До кога да изчакаме?

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

astro

• 475
« Отговор #1206 -: Април 28, 2013, 09:59:57 pm »
10х, ще те послушам  :blink: До кога да изчакаме?
Луна в рак. Тогава е удачно времето.Мерка упр. 2-дом енергетиката...и няма тревожни аспекти. :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1207 -: Април 28, 2013, 10:22:17 pm »
да, една от малкото му планети без лоши аспекти. Сега ще мисля как да му обясня, че след 15 дни ще ходи да плува  :rolleyes:

А Шопенхауер

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1208 -: Май 01, 2013, 09:00:17 am »
От неделя вечерта - Слънце съвпад Слънце + Марс съвпад Слънце + Сатурн в 6 опозиция Слънце + Марс опозиция Плутон (у6) такава ангина ме трясна... днес за първи ден мога да ставам от леглото...

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1209 -: Май 09, 2013, 09:19:04 am »
В 5h сутринта се събудих с 37.9 температура. Това заради опозицията на слънце и сатурн ли е? Ей така всички планети, като се наредят в телец и много смотано ми става.  :(  .Мерк у1 и той там. Гърло също ме боли (венера у3,2 на СЛВ опозе мерк).
« Последна редакция: Май 09, 2013, 09:26:04 am от ini »

*

Нова

• 3491
« Отговор #1210 -: Май 20, 2013, 02:31:27 pm »
Хм, къде чак сме били сбутали тази тема...
Не знам за Анджелина, ББ и останалите, но за мен юпитер през близнаци си беше чуден период.

Сега предстои преминав му през ИЦ и съвпад с прогрес луна, тригон плутон... Обаче и опозе на нептун.

Да си призная, рано е да се говори и дано не е на уруки, но май ми предстои промоция на първата ми официално управленческа позиция. Е, да "Зам.", ама ръководител. Принципно нищо кой знае каква промяна, но наименованието на длъжността е ново. А това все пак ще доведе до промяна на някои неща, които може и да имат значение при пенсионирането ми ))) Имам обаче едно леекинко чувство, че това няма да е подплатено с някакви, ако изобщо има материални придобивки. И ще си останат само обязаностите.
Как смятате? Близнаците в момента се пълнят с бързи планети и дали все пак венерата, у2 няма да помогне и за поне 2 стотака отгоре )))) Алчна ли съм?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1211 -: Май 20, 2013, 04:13:12 pm »
а честито и а дано ;-) обръщала ли си внимание на затъмненията? по 4/10 ли са ти? да ти кажа, аз гледам и солара освен тях и транзитите.

А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #1212 -: Май 21, 2013, 07:41:47 am »
Рано е да ми честитиш ))) Нищо не съм разписала още. Амиииии... По 2-8 са ми и по 3-9, съвпад уран. Соларът ми е обърнат с главата надолу и юпитера ще преминава през мс-сол. Той ми управлява МС по принцип.

А може всичко да се окаже един голям нептунов балон )))))))

*

Uran

• 6041
« Отговор #1213 -: Май 21, 2013, 06:37:48 pm »
В 5h сутринта се събудих с 37.9 температура. Това заради опозицията на слънце и сатурн ли е? Ей така всички планети, като се наредят в телец и много смотано ми става.  :(  .Мерк у1 и той там. Гърло също ме боли (венера у3,2 на СЛВ опозе мерк).

Тр. Плутон е в съвпад с нат. Юпитер в 6 дом, а и тр. Марс е в тригон с тях.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1214 -: Май 21, 2013, 08:58:47 pm »

Uran, съвпада не е ли в 5ти дом?  :unsure: К6 ми е вече във водолей.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1215 -: Май 21, 2013, 09:19:07 pm »

Uran, съвпада не е ли в 5ти дом?  :unsure: К6 ми е вече във водолей.
  :-[ Moя грешка.
Напоследък не съм внимателна.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1216 -: Май 21, 2013, 09:30:26 pm »
 ;) Няма проблем, случва се и на най-добрите. :))

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #1217 -: Май 22, 2013, 09:20:48 am »
Може ли кратък коментар относно внезапна промяна на работата в картата,освен транзита на Уран през Д6 и преминаването му върху СЛВ или това е достатъчно показателно.http://www.astro.com/tmpd/clszfileOuv1a4-u1241417856/astro_245gw_08_m_2013522.36386.31211.gif
« Последна редакция: Май 22, 2013, 12:08:05 pm от sindi »

*

Нова

• 3491
« Отговор #1218 -: Май 22, 2013, 09:26:50 am »
Прогресивната ти луна, у мс е влязла в 12 дом, върху плутон, който ти у паричките. Да не те сбутаха в ъгъла? Май промяната не ти е по сърце.

Но в следващите 1-2 години ще има промени, хубави.

Какво ли може да значи преминав на уран през дс? Предвид възрастта ти, минала си урановата опозиция, вероятно вече отдавна си задомена? Да не би като влезе уран в телето и да искаш да сменяш семейството ? ))) шегувам се, ама тогава уран ще напави опозе на венерата и тригон с марс, у на ДС. )))))
« Последна редакция: Май 22, 2013, 09:31:57 am от Нова »

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #1219 -: Май 22, 2013, 09:36:41 am »
Прогресивната ти луна, у мс е влязла в 12 дом, върху плутон, който ти у паричките. Да не те сбутаха в ъгъла? Май промяната не ти е по сърце.

Но в следващите 1-2 години ще има промени, хубави.

Какво ли може да значи преминав на уран през дс? Предвид възрастта ти, минала си урановата опозиция, вероятно вече отдавна си задомена? Да не би като влезе уран в телето и да искаш да сменяш семейството ? ))) шегувам се, ама тогава уран ще напави опозе на венерата и тригон с марс, у на ДС. )))))
Картата е на моя колежка,която уж иска да се маха ,но като си даде предизвестието реве ли реве,дразнела я обстановката,колектива и явно проблема и с нервите също.Относно семейството не съм много наясно- не коментира.Искаше ми се да го свържа астрологично.
« Последна редакция: Май 22, 2013, 09:49:07 am от sindi »