Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 378287 Прегледи
Re: Събития и транзити
« Отговор #1280 -: Юни 02, 2013, 10:53:47 am »
Пр.Луна във водолей,съвпад Юпитер(У3) в 4натален дом.Картата е на синчето,което от няколко дни постоянно се преоблича;недоволства от начина,по който аз избирам дрехите му.А той такива "шантави" комбинации прави,че направо не мога да се спра да се смея. ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1281 -: Юни 02, 2013, 11:14:07 am »
Пр.Луна във водолей,съвпад Юпитер(У3) в 4натален дом.Картата е на синчето,което от няколко дни постоянно се преоблича;недоволства от начина,по който аз избирам дрехите му.А той такива "шантави" комбинации прави,че направо не мога да се спра да се смея. ;D

;D
Аз съм с такава луна. Станах руса от черна в главата.
Привличат ме всички нюанси на синия цвят. А тюркоазения е сред фаворитите ... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1282 -: Юни 02, 2013, 11:36:51 am »
Ей вярно това за прогресивната луна - при мен е в овен и съм зарязала романтичните рокли, ходя само с къси панталони и ботущи. Дори си купих т. нар. авиаторски очила, но косата не я сменям ;D

« Отговор #1283 -: Юни 03, 2013, 04:41:22 pm »
Някой от вас забелязал ли е това,което забелязах аз у моята и у картите на някои мои познати,че Сатурн/Сатурн аспектите са свързани с опозиция на тр Марс към Нептун...сега изживявам Сатурнова опозиция и при мен в момента я имам тази опозиция тр Марс/ Нептун/изявена като загуба на емоционални близки за мен същества-всичките едновременно, в един ден..по тяхна инициатива!  и депресия породена от тази раздяла, чувство за изоставеност  и силна психическа подтиснатост/, днес видях на единия, от моите близки въпросни мъже,че той има съвпад на Сатурните, но преди 4м изживя същата тази опозиция на тр Марс с Нептун, другите не съм ги гледала......може и да е глупаво това,което написах,но забелязах това в двете карти и реших да споделя с вас тук... :blink:

...преди малко гледах картата на бившия ми съпруг и отново видях тази опозиция на тр Марс /Нептун  успоредно със Сатурновата опозиция в този момент и се сетих,че това се случва,предвид дългия период на сатурновите аспекти и по- краткия период на марсовия транзит  :P
« Последна редакция: Юни 03, 2013, 10:55:37 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1284 -: Юни 05, 2013, 01:55:24 pm »
Марс в разходящ съвпад със СЛВ, Луната е в съвпад с наталната Венера и опозиция към Сатурн - наведох се да хвърля нещо в коша за боклук и се фраснах в ръба на мивката  ;D. Така и не разбрах, как стана, но съм със сцепено чело.
Дали Луната се явява тригер на последното слънчево затъмнение в Телец?
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1285 -: Юни 05, 2013, 09:31:57 pm »
Преживявали ли сте тр сатурн квадрат АС?
Как ви се е отразило?
Ще го имам до август :-\

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1286 -: Юни 06, 2013, 07:42:21 am »
Ами преди 14 години би трябвало да си имала същия аспект, само че т. нар. горен квадрат. На мен също ми предстои, не стига че сатурн три пъти ще мине през ИЦ, ами и после 2 или 3 пъти ще прави квадрати към тази ос, пфу....

« Отговор #1287 -: Юни 10, 2013, 11:54:24 am »
Имам питане ,как разбирате през кой дом транзитира определена планета в хороскопа ви ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1288 -: Юни 10, 2013, 11:56:42 am »
Е, как? В картата се вижда кой знак в кой дом попада спрямо Асцендента.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1289 -: Юни 11, 2013, 07:14:31 am »
Какво става, когато тр. Марс, У5 в натала, пресече ДСЦ? Може ли да се започне нова връзка по марсовски?

« Отговор #1290 -: Юни 11, 2013, 12:10:43 pm »
Какво става, когато тр. Марс, У5 в натала, пресече ДСЦ? Може ли да се започне нова връзка по марсовски?

Транзитен Марс преминава през ДЦ на близо всеки две години, така че само този аспект е трудно да даде започване на връзка. Ако има и други обуславящи такова проявление транзити към дадения момент, вероятността съответно е по-голяма, но само транзитен Марс не би могъл да предизвика такова събитие.

You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1291 -: Юни 11, 2013, 01:40:23 pm »
Здравейте момичета,
днес от работата спечелих на томбола,почивка на Златни Пясъци в хотел за семейството :blink:
Как мислите,кой аспект го е донесъл този късмет?

Преди няколко дни ме наака птичка,а пък днес отбелязвам 2 години откакто татко ми почина. :'(

Вие как мислите?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1292 -: Юни 11, 2013, 02:09:09 pm »
Квадратурата на тр. юпитер със слънцето. Транзитния юпитер в 11ти дом ли е в момента?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1293 -: Юни 11, 2013, 02:47:33 pm »
Квадратурата на тр. юпитер със слънцето. Транзитния юпитер в 11ти дом ли е в момента?
Благодаря ти Сладурка,
да,транзитния юпитер ми е през 11ти. Скоро направи поредния тригон с уран у7 и 8,но това не ми донесе нищо специално.Е, първия път на тригона ми донесе любов,но след ретроградието -нищо.

Странно,как една квадратура на тр юпитер със слънцето ще донесе блага? :-\

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1294 -: Юни 11, 2013, 06:39:59 pm »
Традиционно Юпитер е бенефик, затова всички аспекти носят хубави работи вкл. и напрегнатите.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1295 -: Юни 11, 2013, 06:45:11 pm »
Здравейте момичета,
днес от работата спечелих на томбола,почивка на Златни Пясъци в хотел за семейството :blink:
Как мислите,кой аспект го е донесъл този късмет?

Преди няколко дни ме наака птичка,а пък днес отбелязвам 2 години откакто татко ми почина. :'(

Вие как мислите?

Това може да е възможност за преосмисляне. :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1296 -: Юни 11, 2013, 06:52:10 pm »
За обединяване на семейството ли ?

Ами какво да ви кажа.....тежка ми е кармата и ще трябва така да я караме,заедно.
А ако нещо се случи напред във времето,което да постави нещата по друг начин,да ги промени.....ще се пренастройвам.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1297 -: Юни 12, 2013, 05:34:22 am »
Традиционно Юпитер е бенефик, затова всички аспекти носят хубави работи вкл. и напрегнатите.

Аз от опит да кажа, че хич не е бенефик. Напрегнатите му аспекти ми донесоха само неприятности. На мен ми е У6 и като направи квадрат към себе си имах какви ли не болежки. При квадрата му с Венера надебелях. При квадрат с Марс ми се потроши колата, ама тотал щета, за бракуване е. Сега ми прави квадрат към Сатурн, У7 и хич не ми върви с връзките, все едно забавяне има, все не се случва нищо. Вече нямам търпение да влезе в Рак.
Даже тригони като правеше към планетите в трети дом, пак нищо хубаво не видях.
Предстои да ми мине през АСЦ и най-хубавото, кото очаквам да се случи е пак да кача някой и друг килограм.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1298 -: Юни 12, 2013, 06:12:49 am »

Аз от опит да кажа, че хич не е бенефик. Напрегнатите му аспекти ми донесоха само неприятности. На мен ми е У6 и като направи квадрат към себе си имах какви ли не болежки. При квадрата му с Венера надебелях. При квадрат с Марс ми се потроши колата, ама тотал щета, за бракуване е. Сега ми прави квадрат към Сатурн, У7 и хич не ми върви с връзките, все едно забавяне има, все не се случва нищо. Вече нямам търпение да влезе в Рак.
Даже тригони като правеше към планетите в трети дом, пак нищо хубаво не видях.
Предстои да ми мине през АСЦ и най-хубавото, кото очаквам да се случи е пак да кача някой и друг килограм.
Миличката :blink:
Не се отчайвай,а наблегни на някои други планети и аспекти! В тях може да откриеш по-добри неща :blink:

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1299 -: Юни 12, 2013, 06:46:12 am »
О, аз не съм се отчаяла :)
Даже ми е много забавно в момента. Тоя Нептун много ме весели. Така ми е застъпил Венерата, че е чудничко. Предишният либовник беше с Нептун през първи дом, бъдещият - Нептун освен, че по натал му е на АСЦ, транзитния му е върху управителя на АСЦ :)
Както казваш, аман от транзити :)