Някой от вас забелязал ли е това,което забелязах аз у моята и у картите на някои мои познати,че Сатурн/Сатурн аспектите са свързани с опозиция на тр Марс към Нептун...сега изживявам Сатурнова опозиция и при мен в момента я имам тази опозиция тр Марс/ Нептун/изявена като загуба на емоционални близки за мен същества-всичките едновременно, в един ден..по тяхна инициатива! и депресия породена от тази раздяла, чувство за изоставеност и силна психическа подтиснатост/, днес видях на единия, от моите близки въпросни мъже,че той има съвпад на Сатурните, но преди 4м изживя същата тази опозиция на тр Марс с Нептун, другите не съм ги гледала......може и да е глупаво това,което написах,но забелязах това в двете карти и реших да споделя с вас тук... :blink:
...преди малко гледах картата на бившия ми съпруг и отново видях тази опозиция на тр Марс /Нептун успоредно със Сатурновата опозиция в този момент и се сетих,че това се случва,предвид дългия период на сатурновите аспекти и по- краткия период на марсовия транзит