Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 380260 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Събития и транзити
« Отговор #1440 -: Юли 31, 2013, 11:03:39 am »
Искам някое приятелче да се притече на помощ и да ми каже докога уран ще се връща назад и как продължава изобщо да се движи в средносрочен план, както и най-важното - кога завинаги ще се разкара от 12* на овен. Много зле ми действа опозето с марса, постоянно ме бунтува вътрешно и ме кара да искам нов живот, а аз нямам характер да си го причиня, та да знам кога болката ще спре.

Най-после нещо добро и сланцето на к6 се прояви, сутринта дори не ми се влизаше в сайта и се появих късно, ако забелязахте и много ви липсвах, )))) от сутринта съм се разработила като в най-добрите си моменти, но и проблемчета се появиха работни, с които да се справям, а дано!, и които преди нямаше, докато бях целодневно в лежерието на 5 дом.

Но уранът, тормози ме този уран - докато се къпя, докато си пера гащите в зеления леген, докато гледам снимки от много щастливия живот на поредния другар, емигрирал в Канада...

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1441 -: Юли 31, 2013, 01:46:22 pm »
Уран ще се връща до 8 градуса и от 17.12 тръгва директен, март и април догодина пак ще ти виси в 12 градус. Аз дебна януари догодина да има нова година - нов късмет, Сатурн ще си се е завърнал и подминал  :blink: И сега септември чакам да видя до средата ще е точната опозиция със Слънцето ми, аз такива крупни планове правя за една Гърция по средата на септември, ама да видим.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1442 -: Юли 31, 2013, 02:13:38 pm »
Благодаря, момичета. Значи има още. Плутон - при първото преминаване беше в по-точен орбис и го усетих агресивно. В момента не е , далеч е и чувствам само уран. Догодина по РД-то ми - ще видим на какъв хал ще съм )))

*

Нова

• 3491
« Отговор #1443 -: Юли 31, 2013, 02:55:44 pm »
Сатенката каза, че

"След това има пак- ноември 2014 пак отива в 12гр до февруари 2015"

)))))))

Знам си аз, че не ме обича и затова не ми изгражда розово бъдеще ))))  :P :P :P :P

*

Нова

• 3491
« Отговор #1444 -: Юли 31, 2013, 02:57:44 pm »
И все пак не съм справедлива към нея. Проявява голяма сърцатост към мен и й благодаря!

« Отговор #1445 -: Юли 31, 2013, 03:32:40 pm »
Искам някое приятелче да се притече на помощ и да ми каже докога уран ще се връща назад и как продължава изобщо да се движи в средносрочен план, както и най-важното - кога завинаги ще се разкара от 12* на овен. Много зле ми действа опозето с марса, постоянно ме бунтува вътрешно и ме кара да искам нов живот, а аз нямам характер да си го причиня, та да знам кога болката ще спре.

...не ти е лесно,сигурно ...аз пък изживявам опозицията на Уран с неговата позиция/и съвпад със Слънцето ми/и тъкмо излязох от нея/ и се кротнах малко откъм стремеж към промяна в поведението / ,сега отново тръгна да се оформя... ами наистина успях да започна да съм по-дръзка и да защитавам себе си в контактите си с другите/щото преди бях много мека и всички ес възползваха от тази моя характеристика/, но нещата се промениха и се научих на категоричност/но пак я усещам като не моя характериситка и ми е нужно да си наложа да бъда такава,когато се налага/.....по-силно и по-неприятно усещам опозицията на Сатурн аз...към Меркурий/У1 и У10 / , Венера /У9 / и Сатурн/У5  тук са комбинирани двете опозиции на тежкарите,защото пък тр Уран ми е в 8д ;)/.....щастие от където и да го погледнеш, но всичко тече,всичко се променя... и аз си чакам   :blink: :P
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Нова

• 3491
« Отговор #1446 -: Юли 31, 2013, 03:43:35 pm »
3 пъти се разходи върху слънцето ми у 6, а той у 12 и или не го усетих, или беше "на вътрешно ниво", или една малка промяна на квартира /???/, или се отработи като се регистрирах в сайта )))))

Но сега с този марс... у интерсептиран първи ииииии - чувствам се като моторетка))) По оста 1-7 е опозицията, но не се изразява в контакт с другите, а по-скоро аз искам да съм някъде другаде и да правя нещо друго, точно както казах отначало - искам нов живот. Натално ми е в 9 дом и май всеки път ми се ще да съм "мисионерка в далечна страна" )))))
Явно марсът ме тика да си задействам наталното у12 в 9 дом и да избягам далеч ))))

Но ми е слаб ангелът.

« Отговор #1447 -: Юли 31, 2013, 04:33:52 pm »
Аз пък си чакам 7-ми август, когато тр.Венерка ще ми направи 2 съвсем точни секстила - към Слънцето и към Луната. Имам много хубаво предчувствие за този ден, а и планове... :blink:

« Отговор #1448 -: Август 01, 2013, 11:59:44 am »
А през септември тр.Юпитер ще кацне върху Луната ми, а тр.Венера - в/у Слънцето ми и двете ще направят тригон. Та искам да попитам, какъв максимален орбис мога да дам на тр.Венера - смятам да си го планирам предварително аз и този период, пък... каквото сабя покаже после :blink:.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1449 -: Август 01, 2013, 01:05:41 pm »
Аз пък си чакам 7-ми август, когато тр.Венерка ще ми направи 2 съвсем точни секстила - към Слънцето и към Луната. Имам много хубаво предчувствие за този ден, а и планове... :blink:

Тогава май е и новолунието, тъй че наистина нещо хубаво и ново може да ти се случи.

Орбис на транзитна венера - 2 градуса.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1450 -: Август 01, 2013, 01:29:45 pm »
Аз за себе си не отчитам такива бързащи аспекти - и да ми се проявяват, не е нещо значително или ярко - нещо "кръшкащо", харчене, настроение, такива. Но не разчитам на събитие за живота.

« Отговор #1451 -: Август 01, 2013, 01:37:14 pm »
Благодаря ти сладурка, дано :blink:.

Аз пък ти Нова, ако щеш планирай, аз пък ще се пробвам :blink: :blink: :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #1452 -: Август 01, 2013, 01:43:15 pm »
Ама пробвай се, тъкмо ще си проследиш часа на раждане, нали ще си го доректифицираш. Но не възлагай прекалени надижди на 3 бързи планети, защото може и да се поразочароваш.

В тази връзка, вече дори смятам, че моя час май е още 1 градус по-рано...  :unsure: Минавания на бързаците през куспидите май по-раничко ми се проявяват, ама пак знае ли човек с тях и орбисите им.  :(

« Отговор #1453 -: Август 01, 2013, 01:48:27 pm »
Ама защо мислиш, че очаквам събития на живота ми - знаеш ли, че вече ме е страх от такива. Очаквам да попадна на подходящи за забавление дни, в които нищо няма да ми помрачава настроението или да е с/у мен, мила.

В тази връзка, това което изчислих в Профекции, ако е вярно, направо ме стресира, вероятно се сещаш защо, нали си шеф на картите ни... хихи.

Дърпай назад градусите докато луничката ти кацне на 0* - това си е дар.
« Последна редакция: Август 01, 2013, 02:41:48 pm от jenny999 »

*

Нова

• 3491
« Отговор #1454 -: Август 01, 2013, 02:47:39 pm »
Хахах, темата за профекциите не съм я отваряла, понятието ми е неизвестно, а и със слънце в любимия работен дом вече втори ден яко си бачкам, може и да се е забелязало. Та нямам време за абстракции. А луна трудно се дърпа или бута от градуса й ))) Но виж, дръпнах още малко асц. от одеве насам))))

« Отговор #1455 -: Август 01, 2013, 04:09:49 pm »
А луна трудно се дърпа или бута от градуса й ))) Но виж, дръпнах още малко асц. от одеве насам))))

Иххх, как съм се издънила :-[. Ще се науча, някой ден....  ;)

Липсваш да, но търпеливо ще те изчакаме :blink:

« Отговор #1456 -: Август 01, 2013, 10:24:07 pm »
Аз за себе си не отчитам такива бързащи аспекти - и да ми се проявяват, не е нещо значително или ярко - нещо "кръшкащо", харчене, настроение, такива. Но не разчитам на събитие за живота.

..като прочетох това ,веднагиЦки асоциирах с  транзитите на Венера през Уран- винаги дават краткотрайност  на събитието,когато не е подплатено с друг тежък аспект....

..А вие съобразявате ли се с  Луната,като ви предстои нещо,защото се хващам,че на моменти чак  не мога да се понасям/за колежките ,че ме бъзикат с тази Луна-изобщо не коментирам /  :P
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Нова

• 3491
« Отговор #1457 -: Август 02, 2013, 08:38:33 am »
Ами за луната - зависи, преди май повече - вече може да отида да ми оскубят веждите и в неподходяща луна. Като че ли за фризьор повечко гледам, но не чак на живот и смърт. По-скоро ще го насосам с останалия си живот вече, а не с луната. Ако ще си купувам нов часовник или злато, ще гледам да е в Лъв ))))
И все пак в последствие се оказва, че има значение в какъв аспект си купуваш червилото - дали ще ти хареса, колко често ще се мажеш.
От 2-3 дни нося сандалки, които купих май през лятото на 2010 при луна в скорпи, скъпи бяха много и същия ден бях като луда, специално исках, не, настоявах да отида да ги взема, бях ги видяла предварително. И като ги купих, като реших, че са бабешки и така стояха. И не мога да ги хвърля, защото пари дадох, няма на кой да ги дам.. Стоят. Е, преди няколко дни ги преоткрих и сега си тропкам с тях с кеф.
В последните три години доста отслабнах, а по принцип като купувам, купувам малко и радко, но скъпо, държа на качество, етикет, шевове, плат - точен аспект венера-сатурн))) - и ми се насъбраха доста почти неносени хубави дрехи. Как да ги хвърля като знам как ровят и са някак неблагодарни бургаските кофаджии - още не мога да преживея как видях да ми мотат едно по тялото тясно до коленете естествено кожено черно манто като от матрицата, за което си бях дала живота, но ми стана малко, с възрастта се променяме, иначе беше доста носено. И с моите смени на жилище не можех повече да го влача с надежда някога да стана пак като момиче, та сега често си спомням какво видях при кофите и ме боли, бях го оставила там, за да топли някого, а не да ми го размятат..
Та за големите дрехи - събрах огромна торба и изсипвам на колежките - сред тях рокля носена 3 пъти за трицифрена сума, бяла, лятна, днес едната е с нея и й стои супер, не знам при каква луна съм я купувала, но не е била подходяща. )) Или е била луната на колежката, а не моята. )))

*

Нова

• 3491
« Отговор #1458 -: Август 02, 2013, 08:48:22 am »
А пък да ви се оплача - с точен тригон съм в момента на юпитерите и тръцки.

Казах ви аз, че не ми трябва този юпитер в хороскопа. Не го ща, да се маха. И без това при транзитите му с венера, че и с луната само харча и нищо.  :angry:

« Отговор #1459 -: Август 02, 2013, 08:55:03 am »
Мисля в този случай, че на база минал опит е трябвало до сега да си разбрала, че трябва да започнеш за този ден/дни да планираш удоволствия далеч от магазини, особено пък след като си знаеш, че тригона работи. Да подсказвам ли с мероприятия или можеш и сама?