Ами за луната - зависи, преди май повече - вече може да отида да ми оскубят веждите и в неподходяща луна. Като че ли за фризьор повечко гледам, но не чак на живот и смърт. По-скоро ще го насосам с останалия си живот вече, а не с луната. Ако ще си купувам нов часовник или злато, ще гледам да е в Лъв ))))
И все пак в последствие се оказва, че има значение в какъв аспект си купуваш червилото - дали ще ти хареса, колко често ще се мажеш.
От 2-3 дни нося сандалки, които купих май през лятото на 2010 при луна в скорпи, скъпи бяха много и същия ден бях като луда, специално исках, не, настоявах да отида да ги взема, бях ги видяла предварително. И като ги купих, като реших, че са бабешки и така стояха. И не мога да ги хвърля, защото пари дадох, няма на кой да ги дам.. Стоят. Е, преди няколко дни ги преоткрих и сега си тропкам с тях с кеф.
В последните три години доста отслабнах, а по принцип като купувам, купувам малко и радко, но скъпо, държа на качество, етикет, шевове, плат - точен аспект венера-сатурн))) - и ми се насъбраха доста почти неносени хубави дрехи. Как да ги хвърля като знам как ровят и са някак неблагодарни бургаските кофаджии - още не мога да преживея как видях да ми мотат едно по тялото тясно до коленете естествено кожено черно манто като от матрицата, за което си бях дала живота, но ми стана малко, с възрастта се променяме, иначе беше доста носено. И с моите смени на жилище не можех повече да го влача с надежда някога да стана пак като момиче, та сега често си спомням какво видях при кофите и ме боли, бях го оставила там, за да топли някого, а не да ми го размятат..
Та за големите дрехи - събрах огромна торба и изсипвам на колежките - сред тях рокля носена 3 пъти за трицифрена сума, бяла, лятна, днес едната е с нея и й стои супер, не знам при каква луна съм я купувала, но не е била подходяща. )) Или е била луната на колежката, а не моята. )))