Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 378043 Прегледи
Re: Събития и транзити
« Отговор #1480 -: Август 03, 2013, 04:31:41 pm »
Любовните взаимоотношенията скорпион-лъв не са лесни, но някъде бях чела, че ако към тях се добави общ бизнес това правело един такъв брак прекреасен. Това бил ключа - общи финансови цели.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1481 -: Август 04, 2013, 09:23:02 pm »
Каре на юпитер със сатурн по 5-7 дом. Същевременно съвпад в 8. Не че се впечатлявам от юпитер, но казаха в астрокома

In business and professional matters
whatever you do now will have a more important effect than usual on the future. It is possible that you will change jobs

Мисля, че преди 12 год се прояви така. И по юпитер се чувствах все едно съм хванала Господ за шлифера. Няма лошо пак. Все пак ми у 10 този мошенник.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1482 -: Август 05, 2013, 10:21:38 am »
Интересно - с бившия ми са започнали да ни се усложняват отношенията при квадрат Сатурн-Сатурн и след разпадането на квадрата, се разпаднахме и ние. Имам и опозиция Слънце-Сатурн, така че си е станало тао  :blink: Сега си чакам възврата на Сатурн и опозиция със Слънцето, интересно дали ще го преживеем с настоящия.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1483 -: Август 07, 2013, 08:58:15 pm »
От едно известно време се каня да пусна моята карта към датата на смъртта на дядо. Е, сега сколасах, ако някой иска да я види, да заповяда -
« Последна редакция: Август 07, 2013, 09:42:37 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1484 -: Август 07, 2013, 09:15:33 pm »

От едно известно време се каня да пусна моята карта към датата на смъртта на дядо. Е, сега сколасах, ако някой иска да я види, да заповяда -

Юпитер...на к9.

Дай карта с прогресии и дирекции...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1485 -: Август 07, 2013, 09:42:57 pm »
Готово.
Всичко започна 2 седмици по-рано, когато Юпитер влезе в 9.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #1486 -: Август 07, 2013, 09:59:04 pm »
дядо ти - баща на майка ти или?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1487 -: Август 07, 2013, 10:12:32 pm »
Транзитите на Юпитер през 9-ти до често пъти са свързани със смърт на близки в семейството. При това мъже.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1488 -: Август 08, 2013, 09:55:35 pm »
Не знам дали съм в правилната тема, но ще ви помоля за идеи. Гледам транзитите и прогресиите на един близък. Догодина има съвпад на транзитен Сатурн с прогресивно Слънце и натален Нептун - това в негов 6 дом в Скорпион. Темата за здравето му е актуална, подозира че може да е много болен, почна да осъзнава вредните си навици, още нищо не прави по въпроса да спира цигарите и да почва спорт. Отлага да иде на лекар. Началото на годината в рамките на един градус орбис ще се съберат трите, два-три месеца по-късно ще е точният съвпад на трите до минути при ретроградното движение на Сатурн, и третият път ще е края на годината, орбисът ще е около градус. Какво мога да очаквам с това разположение? Здравословен проблем? Смърт? Промяна в начина на живот? Нещо друго? Наталният му Нептун има квадрат към Венера и Юпитер в съвпад в 4 дом. (Венера му е най-силната планета в картата, управител на слънчевия знак, в съвпад с Регулус). Заради колебанието от минути в часа му на раждане, не е ясно в кой знак е 6 му дом. В единия случай е във Везни и Скорпионът е интерсептиран в 6 дом, а Плутон е в 5 дом, но в другия вариант Скорпионът е на върха на 6-ти, а Плутон е в 4-ти. Хваща ме страх като гледам.

Благодаря на всички, които ми отговорят!
« Последна редакция: Август 08, 2013, 09:59:59 pm от Smarta »
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Нова

• 3491
« Отговор #1489 -: Август 09, 2013, 08:34:42 am »
Тези, които подразбират от медицинската, може ли да напомнят кой у червата.
Снощи се събудих с изключително остра и продължителна болка там. Щях да умирам, ни напред, ни назад, само боли. Трябваше да се помоля на Господ да ми мине, направо се бях видяла в чудо и ужас. По едно време съм понамерила някаква поза, в която май ми е поотминало и съм заспала. Кой е виновникът?

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1490 -: Август 09, 2013, 08:39:17 am »
Отделителна по везни и черва по скорпион? Нова, да не е апендицит?

*

Нова

• 3491
« Отговор #1491 -: Август 09, 2013, 08:50:00 am »
Де да знам. Мина снощи.

Меркът сега ми е в 6 дом, тъкмо е сменил и знак, може, ако гледаме дева.

С венерата и плутон/марс няма какво да диря. Или не намирам връзка, може и да не разбирам. Венерата ми е тъкмо минала десц. Марс е тъкмо вече в 5. Псевдолюбов.

Впрочем от скоро едната инструктурка в залата, където ходя вече 3 години, ме пуска аз да водя малко от занятията, защото имам много добър съвпад на марс със сатурн, опозе към слънцето. Ще ги спукам от юркане мързеланите. Направо съм като от Вермахта.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1492 -: Август 09, 2013, 08:53:01 am »
Ох, дали наистина може да е апендицит или нещо друго, което ще ми създава ядове за напред...

Сетих се, че и в залата предния ден ме позаболя там, но реших, че е, защото много се раздавам. Болеше ме, докато скачам, но минаваше, когато бягах.

:'( :'(

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1493 -: Август 09, 2013, 08:56:22 am »
Нова, дано ти мине, днес направи една диетка и се похвали утре с успех!

А този съвпад на Марс и Сатурн не ти ли блокира Марса? Издържлива си явно, инат г-з  ;D но това не блокира ли агресията, активността, Марса като цяло? Не си ли по-податлива на манипулации или опозицията със Слънцето те държи в кондиция?

А Шопенхауер

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1494 -: Август 09, 2013, 09:04:50 am »
Ох, дали наистина може да е апендицит или нещо друго, което ще ми създава ядове за напред...

Сетих се, че и в залата предния ден ме позаболя там, но реших, че е, защото много се раздавам. Болеше ме, докато скачам, но минаваше, когато бягах.

Може да е временно възпаление, ако не ти е ваден, иди да те видят за всеки случай, пожелавам от сърце да е едно голямо нищо!

*

Нова

• 3491
« Отговор #1495 -: Август 09, 2013, 09:16:49 am »
Нова, дано ти мине, днес направи една диетка и се похвали утре с успех!

А този съвпад на Марс и Сатурн не ти ли блокира Марса? Издържлива си явно, инат г-з  ;D но това не блокира ли агресията, активността, Марса като цяло? Не си ли по-податлива на манипулации или опозицията със Слънцето те държи в кондиция?

Марсът ми е ретро везнишки. Друго трябва ли ти? ))))

Ако не е чичо да го контролира и впряга, а слънчо да го амбицира... Спукана му е работата ))

Така си го обяснявам.

Агресивна не съм, може и да ме манипулират, знам ли, за нищо не ставам ))) Но определено откъм сатурновия насам марсът ми е нов човек ))))

*

Нова

• 3491
« Отговор #1496 -: Август 09, 2013, 09:19:55 am »

Може да е временно възпаление, ако не ти е ваден, иди да те видят за всеки случай, пожелавам от сърце да е едно голямо нищо!

Мерси много!

Но доколкото се познавам, няма да ида, освен ако ситуацията не е крайно критична и не съм в момент на обострена криза. Такава съм, доктора ми е последна инстанция преди смъртта. Ох, снощи си мислих обаче, че съм за спешно.

Мерси на всички.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1497 -: Август 09, 2013, 09:39:06 am »
Корема и чарвата не са ли по Дева

Да добавя, според индийците по 5 дом е горната част на корема, по 6 е долната (абдомен).

Понякога и малефик в 5 дом (в сидералната карта!) може да даде стомашни проблеми. В джйотиш картата имам Марс там - оперирана съм от апендицит, имам и гастритни проблеми. По 6 дом са червата (тънки), органите в малкия таз също, по 8 дом са анусът, сфинктерът, дебелото черво (отделителната система). Марс се свързва с метаболзима, Юпитер - с разграждането на мазнините, по Луна и Венера са обменните процеси, доколкото си спомням.

Нова, при теб в момента Марс минава през 5 дом от Лагна. При внезапни и остри болки трябва да участва Марс или Кету. Всъщност ти нали имаш Луна в последните градуси на Овен. Тя и по сидерал остава в същия знак, сега през нейния знак минава Кету, а отсреща са Раху и Сатурн. Внимавай с храните, как и с какво ги съчетаваш. Ако е имало някакво хронифициране, може временно да се изостри.

Цитат
Но доколкото се познавам, няма да ида, освен ако ситуацията не е крайно критична и не съм в момент на обострена криза. Такава съм, доктора ми е последна инстанция преди смъртта.

И аз съм така, овенска му работа!  ;D

Сигурно като одъртея, ще съм най-готината бабка - няма да се влача по доктори и да ги занимавам с глупости.

« Последна редакция: Август 09, 2013, 09:48:30 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1498 -: Август 09, 2013, 09:52:55 am »
При острият апендицит болката се локализира до няколко часа в долният край на корема. Едва ли е това. И аз съм имала моменти в, който ме боли силно корема, та чак не мога да мръдна.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1499 -: Август 09, 2013, 10:03:25 am »
Всъщност апендиксът нали представлява малък израстък в червата? И ако се задръсти, може да се възпали, да тръгне да се събира гной там. Затова при изостряне започват силни болки и се вдига температура.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.