Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 377957 Прегледи
*

elodiq

• **
  • 903
Re: Събития и транзити
« Отговор #1540 -: Август 14, 2013, 08:46:24 pm »
Как се тълкува съвпада на венера със слънцето в мъжка карта
Много било хубаво за брак и любов :blink:
ясно значи бившата полвинка може и да се ожени е дани да е щаслив за разлика от мен

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1541 -: Август 14, 2013, 10:05:19 pm »
Виж ,ти си писала в темата събития и транзити,а аз не разбрах за натал ли говориш или просто транзит на венера? :-\
Ако е за транзит,не е нещо съществено,но ако е в натала на мъж,значи че е благ човек ,весел ,обича живота и удоволствията от него.Пръска светлина и любов. И да, не на последно място,може би хубави връзки,брак...
Зависи и в кой знак е съвпада.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1542 -: Август 14, 2013, 10:20:46 pm »
Виж ,ти си писала в темата събития и транзити,а аз не разбрах за натал ли говориш или просто транзит на венера? :-\
Ако е за транзит,не е нещо съществено,но ако е в натала на мъж,значи че е благ човек ,весел ,обича живота и удоволствията от него.Пръска светлина и любов. И да, не на последно място,може би хубави връзки,брак...
Зависи и в кой знак е съвпада.
Прогресивната му венера се върглая върху пплутона му че и ретро във момента пак ще се върне обратно в скорпин в 12ти а транзитната си крета в дева в десети но пък ще съвпане със слънцето във везни в 11ти

*

Нова

• 3491
« Отговор #1543 -: Август 16, 2013, 01:05:12 pm »
Не е по темата, ама днес съм над нещата и не ми се търси назад, а и си работя тука...
Обаче и осъзнавам, че аз не ставам за "тънката" част и все пак, да обръщам ли внимание на дирекциите?

Дир венера съвпада с у7, наталната е набучена на дир. възли, а дир. луна у5 сменя знак, слава Богу в близнаци.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1544 -: Август 16, 2013, 01:17:36 pm »
Този път транзита на венера съвпад нат плутон го усетих много,ама много силно! Още го изпитвам,сигурно до ден-два ще отшуми....
Всъщност сега венера е на 29 гр в дева,труден градус,силен.А нат плутон ми е на 0 гр във везни.

Какво ли ме тресе,когато тр плутон направи тригон с нат венера.....ако е като сега,нямам думи :-X

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1545 -: Август 16, 2013, 05:11:31 pm »

То тоя аспект го има всяка година! Хубаво е да се избира така дата за брак, примерно.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1546 -: Август 16, 2013, 10:08:23 pm »

То тоя аспект го има всяка година! Хубаво е да се избира така дата за брак, примерно.
аха разбирам а какво ще кажеш по другия ми пост за прогресивната женера дето се въргаля върху плутона му малко по горе

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1547 -: Август 16, 2013, 10:15:33 pm »

аха разбирам а какво ще кажеш по другия ми пост за прогресивната женера дето се въргаля върху плутона му малко по горе

Той не беше ли с Плутон в първи дом и АСЦ Скорпион? Мързи ме да отварям картата сега. Промяна в ценостната система и вижданията на индивида за самият себе си, дълбоко психологична преоценка на ценностната система.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1548 -: Август 17, 2013, 07:07:22 pm »
Ако не им трябват генерални ремонти, ще взема едната карамбуца да си джиткам.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1549 -: Август 17, 2013, 07:22:00 pm »

Той не беше ли с Плутон в първи дом и АСЦ Скорпион? Мързи ме да отварям картата сега. Промяна в ценостната система и вижданията на индивида за самият себе си, дълбоко психологична преоценка на ценностната система.

Плутона е в 12ти в първи са венера и сатурн и съвпада естесвено се случва в 12ти

*

Нова

• 3491
« Отговор #1550 -: Август 17, 2013, 07:47:57 pm »
Да попитам слънчените риби от първите градуси усещат ли го този нептун? Аз наблюдавам около мен четирима мъже и не мога да кажа, че нещо се е променило в/около тях. Май са си все същите и им се случва това, което така или иначе им се случва и те си носят като заложено.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1551 -: Август 17, 2013, 07:53:57 pm »
Моите четирима познати, които наблюдавам наоколо си не знам кога са родени, само единия със сигурност е дневен.
Но и четиримата не виждам да ги пере тока повече от обикновено, все същите са си, изпращяни по рождение.
Сега си мисля и за асцендентните в тези градуси...

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1552 -: Август 17, 2013, 07:55:23 pm »
Аз съм нощна риба на 2-3 градус (2,44, ама това 2 ли е или повече е 3?). Та какво ви интересува, че не мога да включа? Съвпадът с Нептун в момента?
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Нова

• 3491
« Отговор #1553 -: Август 17, 2013, 07:56:54 pm »
Да. Какво ти се случва, какво ти носи, какво ново, как те промени.

Изобщо има ли нещо, свързано с транзита, един път е, дето се вика. Някои никога няма да го преживеят, а нептун си е в риби.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1554 -: Август 17, 2013, 08:02:58 pm »
Ами ако си направя самопризнанията по Нептун, повечето потребители на форума ще вземат да ме избягват заради жълтия паспорт. :P Въпросът е това необходимо ли е?

Случват ми се много странни неща. С това мога да започна. Това са много лични неща дето вървят по този транзит. От духовно естество, разбира се. Всъщност интересува ли те нещо по-конкретно?

ПП. Нощните и дневните какво отношение имат към този въпрос?
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

Нова

• 3491
« Отговор #1555 -: Август 17, 2013, 08:07:26 pm »
Не, нищо не ме интересува )))) ;D

А и ти отговори по някакъв начин, сега ще видя и от солара ти кой дом ти у нептун да видим връзва ли се )))

Благодаря за отговора.

ПП: Че може ли метафизика без жълт паспорт?  ;D ;D ;D
В Бс психото е супер сграда на супер място. Могат да ни поберат вътре всички форумисти, да врътнат ключа и да го глътнат. Ще има да си тичаме по етажите и да си праскаме тълкувания безкрай.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1556 -: Август 17, 2013, 08:12:09 pm »
За психодиспансера са именно ония, които биха казали, че такива като нас сме за там.  :mellow:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1557 -: Август 17, 2013, 08:13:58 pm »
Виж сега, ако стигнем до тази сграда, ключът ще е у мен. Аз съм дипломиран психопат... ъъъ психолог имах предвид, и като нощна риба, ще ви пускам да си плувате след залез по който коридор ви харесва.  :P

Нептун ми управлява 7, а Слънцето и съответно съвпада с Нептун е в 6. Не знам всъщност какво те интересува, но без да навлизам в подробности, развиват се паранормални способности откакто тръгна този транзит. По 7 дом. ;) Това телепатията и едновременните и еднакви сънища е само началото. Нататък става по-сериозно. :) А, бай дъ уей, срещнах си сродната душа, или поне той така настоява! :D

« Отговор #1558 -: Август 17, 2013, 08:18:20 pm »
При мен Слънцето управлява 7-мия дом (намира се в 1-ви) и покрай транзита на Нетпун върху него се разочаровах от партньори (служебни). Започнах да се интересувам от природни науки - биология. Намаля ми жизнената сила, желанието да се боря, започнах да се отказвам по-лесно и да не ми пука. Преди имах повече хъс.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1559 -: Август 17, 2013, 08:21:21 pm »
Mira, ти рибе ли си? В кой градус?

Между другото, имам една приятелка астролог. Тя като цяло има негативно отношение към този транзит, смята, че ми влияе прекалено "идеализиращо". И че ще ми мине. :D Аз не протестирам пред нея, не съм сигурна, че мога да и обясня правилно и тя да ме разбере още по-правилно, за каква точно духовна трансформация иде реч. Но заради това нейно влияние, почти напълно игнорирах съвпада, докато сега не ме подсетихте.

ПП. В духа на Mirabella - и аз се разочаровах от партньори, ама не служебни, а лични. Свалих поне двама от пиедестала, обаче "разочаровам се" не е най-точната дума, понеже всъщност имам чувството, че прогледнах какви са в действителност, но не съм разочарована, а изтрезняла. Те хората са си, каквито са си били и преди. Пък аз не от биология, а от астрология почнах да се интересувам. Колкото до жизнената сила, едновременно чувствам, че е слаба, но всъщност като че ли мина на вътрешно ниво, като подводно течение, защото я има и е по-силна от преди, но не се проявява така явно и определено не за всичко, защото се оказа, че не всичко си струва. Е, мерси за въпроса! Поне се замислих сама за себе си.
« Последна редакция: Август 17, 2013, 08:29:37 pm от Smarta »