Mira, ти рибе ли си? В кой градус?
Между другото, имам една приятелка астролог. Тя като цяло има негативно отношение към този транзит, смята, че ми влияе прекалено "идеализиращо". И че ще ми мине.

Аз не протестирам пред нея, не съм сигурна, че мога да и обясня правилно и тя да ме разбере още по-правилно, за каква точно духовна трансформация иде реч. Но заради това нейно влияние, почти напълно игнорирах съвпада, докато сега не ме подсетихте.
ПП. В духа на Mirabella - и аз се разочаровах от партньори, ама не служебни, а лични. Свалих поне двама от пиедестала, обаче "разочаровам се" не е най-точната дума, понеже всъщност имам чувството, че прогледнах какви са в действителност, но не съм разочарована, а изтрезняла. Те хората са си, каквито са си били и преди. Пък аз не от биология, а от астрология почнах да се интересувам. Колкото до жизнената сила, едновременно чувствам, че е слаба, но всъщност като че ли мина на вътрешно ниво, като подводно течение, защото я има и е по-силна от преди, но не се проявява така явно и определено не за всичко, защото се оказа, че не всичко си струва. Е, мерси за въпроса! Поне се замислих сама за себе си.