Нова, аз си допълних горния пост. Ти защо мислиш, че със сродната сме в пълен синхрон, това че е в 4-ти какво общо има? Между другото, на близначето (така му викам) неговият У7 също е в 4-ти, поне нуждите ни от сигурност в партньора и убежище са сходни. Само че искам да ти споделя едно нептунианско просветление за сродните души - възпяват ги хора, дето им се иска и интуитивно чувстват огромния потенциал на евентуалното блаженство, но моят (и не само моят) опит сочи, че сродната душа е едно от най-тежките бремета, които могат да сполетят човек. Асансьор - от седмото небе в деветия кръг на ада и обратно. Така действа. "Теорията" за сродните души твърди, че някога една душа се е разделила на две. Това ми се струва вероятно, понеже и от първия атом се е пръкнал втори, амебите и те се делят, и изобщо всичко горе и долу се дели на две щом стигне (полова, хаха) зрялост. Усещането е шокиращо - срещаш себе си. Всички спонтанни и първосигнални реакции и отношение към света, хората и себе си са идентични. В една стая като сме чувам целия поток от мисли и чувства на братока, непрекъснато, все едно човек слуша радио. Виждам го на пластове като торта - първичната му реакция, автоцензурата, какво изплува след нея (при него по-малко от 5%) и накрая това, което той благоволи да пусне на белия свят от себе си. Случвало се е да чувам нещо по 2 месеца преди да го каже на глас и да си мисля "Бе тоя човек защо не го каже, да не би да си мисли, че ще си помисля нещо?" Хахаха! Нищо не може да скрие. Тотално е прозрачен. Лошото (или доброто) е, че и аз не мога нищо да скрия. За първи път в живота някой виждаше отвъд всичките ми защитни стени и нямаше никакъв смисъл да ги поддържам вдигнати. Можеше да ми вдигне паниката, но всъщност се случи друго - отпуснах се. За първи път почувствах какво е да си просто себе си. Така се разпознахме. После почнаха доста по-странни неща да се случват. Това е по седмото небе. По ада друго се случва. Душите може и да са близнаци, но характерите са непознати. Това е челен удар. Наложи ми се да преработвам бавно и мъчително цялата си личност, защото в неговото "осветяващо" присъствие видях това, което цял живот преди не съм могла. На него обаче също му се налага. И често казано, хич не съм оптимист за тая връзка. Такива срещи се дават за духовно израстване, не за приятно прекарване на времето. Много се разписах. Днеска тоя Меркурий в Лъв не се наигра!
ПП. Леле, 11 нови отговора! Еми, сори! Пускам си фермана. Все пак за вас го писах. И за Нептун, де!