Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 378531 Прегледи
Re: Събития и транзити
« Отговор #1560 -: Август 17, 2013, 08:23:22 pm »
В края на Водолей. Няколко дни преди теб родена.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1561 -: Август 17, 2013, 08:25:21 pm »
Смарта, да видях, че акцентите са ти в долната половина, а и натално нептун ти е в 4. ЗНачи със сродната ти душа сте в пълне синхрон и на яве, и на сън. Супер, хората за това песни възпяват, а на вас ви се случва.

Мирабела, това не е чак толкова лошо. Или поне не е само лошо. Отпускане по нептун, така и до 100 години ще живееш, че не се натоварва излишно душицата с безсмислени борби за нищо.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1562 -: Август 17, 2013, 08:33:12 pm »
Как се тълкува съвпада на транзитен възел със натален плутон в 12ти дом
Кой дом управлява Плутон?

*

Uran

• 6041
« Отговор #1563 -: Август 17, 2013, 08:35:02 pm »
Не е по темата, ама днес съм над нещата и не ми се търси назад, а и си работя тука...
Обаче и осъзнавам, че аз не ставам за "тънката" част и все пак, да обръщам ли внимание на дирекциите?

Дир венера съвпада с у7, наталната е набучена на дир. възли, а дир. луна у5 сменя знак, слава Богу в близнаци.

В какъв смосъл "не ставаш" за тънката част? Според мен си ставаш. :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1564 -: Август 17, 2013, 08:37:03 pm »
При мен Слънцето управлява 7-мия дом (намира се в 1-ви) и покрай транзита на Нетпун върху него се разочаровах от партньори (служебни). Започнах да се интересувам от природни науки - биология. Намаля ми жизнената сила, желанието да се боря, започнах да се отказвам по-лесно и да не ми пука. Преди имах повече хъс.

И на мен така ми подейства. Ти също беше слънчев водолей, нали?

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1565 -: Август 17, 2013, 08:40:11 pm »
плутон управлява 1ви

*

Нова

• 3491
« Отговор #1566 -: Август 17, 2013, 08:41:01 pm »
Не е по темата, ама днес съм над нещата и не ми се търси назад, а и си работя тука...
Обаче и осъзнавам, че аз не ставам за "тънката" част и все пак, да обръщам ли внимание на дирекциите?

Дир венера съвпада с у7, наталната е набучена на дир. възли, а дир. луна у5 сменя знак, слава Богу в близнаци.

Не, не ставам. Лоши навици са изгубили част от натала ми или това, което ти виждаш в него.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1567 -: Август 17, 2013, 08:41:39 pm »
плутон управлява 8ми

Сега, ако наистина се интересуваш от покупката на жилище, вероятно мислиш и за кредит. Внимавай!

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1568 -: Август 17, 2013, 08:41:50 pm »
плутон управлява 1ви

*

Uran

• 6041
« Отговор #1569 -: Август 17, 2013, 08:43:09 pm »

Не, не ставам. Лоши навици са изгубили част от натала ми или това, което ти виждаш в него.

Добре дошла в отбора. ;D

Не е до лоши навици, а до подходящ момент за промяната им.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1570 -: Август 17, 2013, 08:43:41 pm »
плутон управлява 1ви

не не не става въпрос за мен плутона е за жъпросния бивш мъж и управлява 1ви дом защото ац е в скорпион

*

Uran

• 6041
« Отговор #1571 -: Август 17, 2013, 08:46:35 pm »
плутон управлява 1ви

не не не става въпрос за мен плутона е за жъпросния бивш мъж и управлява 1ви дом защото ац е в скорпион
Значи СЛВ му транзитира в 1 дом?
МОже да е решил да бъде соло. Да не се съобразява с другите или да е част от двойка. Момент му е да налага себе си, да си е център...такива неща.

« Отговор #1572 -: Август 17, 2013, 08:46:54 pm »
При мен Слънцето управлява 7-мия дом (намира се в 1-ви) и покрай транзита на Нетпун върху него се разочаровах от партньори (служебни). Започнах да се интересувам от природни науки - биология. Намаля ми жизнената сила, желанието да се боря, започнах да се отказвам по-лесно и да не ми пука. Преди имах повече хъс.

И на мен така ми подейства. Ти също беше слънчев водолей, нали?

Да.

Благодаря ти, Нова. Просто бях свикнала да бъда по-силна.
Благодаря ти, Смарта, че сподели. Аз от лични партньори се разочаровах лошо няколко години преди този транзит. Във форума се регистрирах май при Нептун върху Слънце, така че това с астрологията важи и за мен.
« Последна редакция: Август 18, 2013, 07:48:10 am от Mirabella »

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1573 -: Август 17, 2013, 08:49:51 pm »
Нова, аз си допълних горния пост. Ти защо мислиш, че със сродната сме в пълен синхрон, това че е в 4-ти какво общо има? Между другото, на близначето (така му викам) неговият У7 също е в 4-ти, поне нуждите ни от сигурност в партньора и убежище са сходни. Само че искам да ти споделя едно нептунианско просветление за сродните души - възпяват ги хора, дето им се иска и интуитивно чувстват огромния потенциал на евентуалното блаженство, но моят (и не само моят) опит сочи, че сродната душа е едно от най-тежките бремета, които могат да сполетят човек. Асансьор - от седмото небе в деветия кръг на ада и обратно. Така действа. "Теорията" за сродните души твърди, че някога една душа се е разделила на две. Това ми се струва вероятно, понеже и от първия атом се е пръкнал втори, амебите и те се делят, и изобщо всичко горе и долу се дели на две щом стигне (полова, хаха) зрялост. Усещането е шокиращо - срещаш себе си. Всички спонтанни и първосигнални реакции и отношение към света, хората и себе си са идентични. В една стая като сме чувам целия поток от мисли и чувства на братока, непрекъснато, все едно човек слуша радио. Виждам го на пластове като торта - първичната му реакция, автоцензурата, какво изплува след нея (при него по-малко от 5%) и накрая това, което той благоволи да пусне на белия свят от себе си. Случвало се е да чувам нещо по 2 месеца преди да го каже на глас и да си мисля "Бе тоя човек защо не го каже, да не би да си мисли, че ще си помисля нещо?" Хахаха! Нищо не може да скрие. Тотално е прозрачен. Лошото (или доброто) е, че и аз не мога нищо да скрия. За първи път в живота някой виждаше отвъд всичките ми защитни стени и нямаше никакъв смисъл да ги поддържам вдигнати. Можеше да ми вдигне паниката, но всъщност се случи друго - отпуснах се. За първи път почувствах какво е да си просто себе си. Така се разпознахме. После почнаха доста по-странни неща да се случват. Това е по седмото небе. По ада друго се случва. Душите може и да са близнаци, но характерите са непознати. Това е челен удар. Наложи ми се да преработвам бавно и мъчително цялата си личност, защото в неговото "осветяващо" присъствие видях това, което цял живот преди не съм могла. На него обаче също му се налага. И често казано, хич не съм оптимист за тая връзка. Такива срещи се дават за духовно израстване, не за приятно прекарване на времето. Много се разписах. Днеска тоя Меркурий в Лъв не се наигра!

ПП. Леле, 11 нови отговора! Еми, сори! Пускам си фермана. Все пак за вас го писах. И за Нептун, де! :)
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Нова

• 3491
« Отговор #1574 -: Август 17, 2013, 08:56:07 pm »
Чета, чета, всичко чета, но коментар след такъв пост не мога да дам.

)))))))))))))))))))))))

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1575 -: Август 17, 2013, 09:25:15 pm »
Ами ако си направя самопризнанията по Нептун, повечето потребители на форума ще вземат да ме избягват заради жълтия паспорт. :P Въпросът е това необходимо ли е?

Случват ми се много странни неща. С това мога да започна. Това са много лични неща дето вървят по този транзит. От духовно естество, разбира се. Всъщност интересува ли те нещо по-конкретно?

ПП. Нощните и дневните какво отношение имат към този въпрос?
аз не само няма да избягам, ами и може по еднакви ризи с дълги ракъви да сме, майтап, но ....така е, не се спори и споделя... :mellow:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1576 -: Август 17, 2013, 09:26:45 pm »
Аз съм нощна риба на 2-3 градус (2,44, ама това 2 ли е или повече е 3?). Та какво ви интересува, че не мога да включа? Съвпадът с Нептун в момента?
на 3 гр. Риби има неподвижна звезда, запозната ли си с влиянието?

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1577 -: Август 17, 2013, 09:42:19 pm »
Едва преди 3 дена научих за нея. Фомалхаут, ако не и бъркам името. Знам само, че Елизабет Тейлър е имала Слънце върху нея. Обаче самата звезда, освен че била щастлива, не знам с какви дела и документи се занимава. Честно казано, не ми стига денонощието да прочета всичко астрологично, което ме вълнува. Единственото, което запомних, е че давала успех на писателското поприще. Много услужливо от нейна страна, защото точно това искам да правя (с тоя бесен Меркурий!). И още една звезда - Алдебаран, май не толкова щастлива, която предричала слава и почитатели, за хубаво или за лошо, е в точен съвпад с близнашкия ми Медиум Цели и бай дъ уей в точен съвпад с АС на близначето. Та някой ден, ако не ме утрепе стелиума във 2-ри без време, може да стана втори Хемингуей (имам слабост към него заради еднаквото домово разположение) или пък втора Анаис Нин за срамотия на цялата рода! :) Като питат баба ми на село за какво пише унукята, тя да слага руж на бузите и да вика "бе за любовта пише, за любовта!". :P Разлигавила съм се, може би е време да си лягам. ("С тази мокра коса ли?" ми вика Мерка.)  ;D

А, и всъщност какво е влиянието?
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1578 -: Август 17, 2013, 09:55:25 pm »
Благодаря ти, Раху! Ще мине време докато се запозная по-отблизо с тези 150 страници с теми!!! :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1579 -: Август 17, 2013, 10:16:18 pm »
Ако някоя неподвижна звезда попада върху АС, МС и светилата, се гледа, според някои автори могат да се проектират и върху ДС, откъдето аспектират АС, но никъде не се споменава обаче за проекция върху ІС. Влиянието на звездата зависи също така от това дали раждането е дневно или нощно. Елизабет Тейлър дневно раждане ли беше или нощно?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.