Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 378486 Прегледи
*

astro

• 475
Re: Събития и транзити
« Отговор #1580 -: Август 17, 2013, 10:38:32 pm »
Ако някоя неподвижна звезда попада върху АС, МС и светилата, се гледа, според някои автори могат да се проектират и върху ДС, откъдето аспектират АС, но никъде не се споменава обаче за проекция върху ІС. Влиянието на звездата зависи също така от това дали раждането е дневно или нощно. Елизабет Тейлър дневно раждане ли беше или нощно?

Румен Колев ...,моята карта и.... прословутата Фома...хаут ли беше на ИЦ. :P ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1581 -: Август 17, 2013, 10:53:32 pm »
Там е работата, че и Румен Колев не споменава за ИЦ.

В 4-5 гр. Риби какво имаш?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

astro

• 475
« Отговор #1582 -: Август 17, 2013, 11:54:40 pm »
Там е работата, че и Румен Колев не споменава за ИЦ.

В 4-5 гр. Риби какво имаш?

Точно..това ми е казал..,че там имам важен аспект... :P
Като пусна неговата програма,която знаеш,че имам от 2 г. и ИЦ  е в съвпад със звездата...
Няма да казвам..,сега на всеослушание..,но е прекалено хубаво... :P :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1583 -: Август 18, 2013, 10:21:08 am »
Мисля, че 10 градуса орбиса дори за кралска звезда е множко, от него знам, че толерансът е 5.
Но може да има и някоя друга в Риби, по към средата на знака...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1584 -: Август 18, 2013, 10:33:52 am »
Какво ще кажете да се прехвърлим към темата за неподвижните звезди? Този разговор ще се загуби из транзитите, а онази тема ще "обеднее". Аз ще пусна там за звездите на Елизабет Тейлър.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1585 -: Август 18, 2013, 12:03:09 pm »
какаво да очаквам от опозицията на уран със сатурн и марс едновремено според вас

« Отговор #1586 -: Август 18, 2013, 12:21:47 pm »
То ти е активна опозицията с Марс към момента, мисля. Пренапрягане, изгаряне на бушоните, изкарване навън на подтиснати емоции (агресия) или поне желание за това. Транзитен Сатурн върху Луната - не знам доколко ти позволява да проявяваш емоции и да ги изкарваш навън. Сега виждам защо си толкова подтисната - в пик на Саде Сати си (аз съм в началото на този период). Но ако чувстваш прилив на енергия, желание за промяна, действие, пробвай с фитнес (Марс на върха на 5-тия ти дом, прогресивна Луна в 6-ти). Сега със Сатурн върху Луната (У1) можеш да проявиш дисциплинираност и да си изградиш полезни навици. Внимавай за наранявания при спорт и рисковани дейности като цяло. Подбирай си по-безопасни дейности и терени. Марс е У11, а транзитен Уран е в края на 10-тия ти дом. Ако искаш да смениш компанията, средата, щото са ти омръзнали до болка, също може да се случи покрай този транзит. Докато прогресивна Луна ти е в 6-ти дом, енергията си по-скоро ще влагаш в рутинни занимания или в работа си.
Опозицията на Уран към Сатурн (У7) и прогресивна Луна през DC догодина лятото могат да докарат нови партньори в живота ти.
Туй накратко, ако е грешно, се извинявам.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1587 -: Август 18, 2013, 12:29:58 pm »
ами не е грешно а за смяната на компанията тя по скоро е наложителна от доста дълго време ми вреди като цяло цялата ми среда и наистина е време да я сменя така че е наложителна

« Отговор #1588 -: Август 18, 2013, 12:44:44 pm »
Сатурн върху Луната налага да се погрижиш за себе си и добруването си. Най-вече за емоционалния си комфорт, да се щадиш. С Юпитер в 1-ви в момента мисля, че биха те приели радушно в новата среда/компания.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1589 -: Август 18, 2013, 12:46:19 pm »
Сатурн върху Луната налага да се погрижиш за себе си и добруването си. Най-вече за емоционалния си комфорт, да се щадиш. С Юпитер в 1-ви в момента мисля, че биха те приели радушно в новата среда/компания.

ами той тоз съвпад потчти се разпадна вече

« Отговор #1590 -: Август 18, 2013, 12:54:59 pm »
Значи най-тежката част от Сади-Сате приключва скоро (или вече е зад гърба ти). Оттук нататък вече действаш според поуките, които Сатурн те е накарал да усвоиш.
По ведическите даши си в период на Сатурн/Сатурн, който продължава до есента на 2014-та някъде. Дано греша, а това е доста възможно - имам чувството, че може да продължиш да усещаш Сатурн дотогава.
Опитай се да бъдеш малко по-независима от другите, да не позволяваш емоционалният ти комфорт да зависи от много от другите. Работи върху самочувствието и личната увереност. Върху материалното измерение на ситурността също може да ти се отдаде случай да поработиш - да заработиш парички.
« Последна редакция: Август 18, 2013, 01:11:32 pm от Mirabella »

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1591 -: Август 18, 2013, 01:11:21 pm »
Значи най-тежката част от Сади-Сате приключва скоро (или вече е зад гърба ти). Оттук нататък вече действаш според поуките, които Сатурн те е накарал да усвоиш.
По ведическите даши си в период на Сатурн/Сатурн, който продължава до есента на 2014-та някъде. Дано греша, а това е доста възможно - имам чувството, че може да продължиш да усещаш Сатурн дотогава.
Опитай се да бъдеш малко по-независима от другите, да не позволяваш емоционалният ти комфорт да зависи от много от другите. Работи върху самочувствието и личната увереност. Върху финансовата част на ситурността също може да ти се отдаде случай да поработиш - да заработиш парички.

не мился че е отминал честно казано те първа ще  юпитера ми и съвсем незнам какво да очаквам тогава

« Отговор #1592 -: Август 18, 2013, 01:19:05 pm »
Плутон в 7-ми, който също се е начумерил на Марса ти, пропуснах да спомена. Дълго време ще е в 7-ми. Този действа по-бавно от Сатурн, може би не се усеща веднага, като Уран. Не се поддавай на външен натиск. В последните няколко години може би (откакто Плутон е в 7-ми) привличаш парнтьори, които имат навика да доминират в отношенията - по-скоро чрез влизане в ролята на някакъв стълб, опора, без която считаш, че не можеш, отколкото с физическо надмощие. Един вид фина манипулация. От друга страна Плутон в 7-ми може да промени изискванията ти към "идеалния" партньор, качествата, които търсиш в него.

Поправих си една правописна грешка. ;D
« Последна редакция: Август 18, 2013, 02:06:50 pm от Mirabella »

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1593 -: Август 18, 2013, 02:01:18 pm »
Плутон в 7-ми, който също се е начумерил на Марса ти, пропуснах да спомена. Дълго време ще е в 7-ми. Този действа по-бавно от Сатурн, може би не се усеща веднага, като Уран. Не се поддавай на външен натиск. В последните няколко години може би (откакто Плутон е в 7-ми) привличаш парнтьори, които имат навика да доминират в отношенията - по-скоро чрез влизане в ролята на някакъв стълб, опора, без която считаш, че не можеш, отколкото с физическо надмощие. Един вид финна манипулация. От друга страна Плутон в 7-ми може да промени изискванията ти към "идеалния" партньор, качествата, които търсиш в него.

мммммм много си права всичко това вече е на лице и да привличам рзни хора дето кво да кажа и аз не знам по скоро аз съм човека дето иска нещо сериозно те просто искат секс а аз искам нещо сериозно и все не се получава

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1594 -: Август 18, 2013, 02:34:40 pm »
Плутон в 7-ми, който също се е начумерил на Марса ти, пропуснах да спомена. Дълго време ще е в 7-ми. Този действа по-бавно от Сатурн, може би не се усеща веднага, като Уран. Не се поддавай на външен натиск. В последните няколко години може би (откакто Плутон е в 7-ми) привличаш парнтьори, които имат навика да доминират в отношенията - по-скоро чрез влизане в ролята на някакъв стълб, опора, без която считаш, че не можеш, отколкото с физическо надмощие. Един вид финна манипулация. От друга страна Плутон в 7-ми може да промени изискванията ти към "идеалния" партньор, качествата, които търсиш в него.

мммммм много си права всичко това вече е на лице и да привличам рзни хора дето кво да кажа и аз не знам по скоро аз съм човека дето иска нещо сериозно те просто искат секс а аз искам нещо сериозно и все не се получава
Елодия ,запетайката ;D ;D ;D

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1595 -: Август 18, 2013, 02:43:42 pm »
мммммм много си права всичко това вече е на лице и да привличам разни хора дето какво да кажа и аз не знам по скоро аз съм човека дето иска нещо сериозно те просто искат секс, а аз искам нещо сериозно и все не се получава .Ето я запетайката . ;D ;D ;D

« Отговор #1596 -: Август 18, 2013, 02:48:51 pm »
Ей на, прякор ти излезе вече.
Може несъзнателно да им даваш такива сигнали - с квадратурата Луна/Венера между 5-ти и 8-ми домове и знаците Скорпион (сексуалност) и Водолей (свобода). У7 Сатурн е в компанията на Марс и Плутон, Слънцето (като сигнификатор на партньора в женска карта) е в точна квадратура с Плутон, Венера е аспектирана от диспозитора си Уран, намира се в 8-мия дом и управлява 5-ти. По темата любов и партньори си скорпионски-уранова отвсякъде.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1597 -: Август 18, 2013, 02:52:18 pm »
Може несъзнателно да им даваш такива сигнали - с квадратурата Луна/Венера между 5-ти и 8-ми домове и знаците Скорпион (сексуалност) и Водолей (свобода). У7 Сатурн е в компанията на Марс и Плутон, Слънцето (като сигнификатор на партньора в женска карта) е в точна квадратура с Плутон, Венера е аспектирана от диспозитора си Уран, намира се в 8-мия дом и управлява 5-ти. По темата любов и партньори си скорпионски-уранова отвсякъде.

какъв прякор аз защо не разбрах, а я да чуя че да знам поне какъв е   ;D ;D ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1598 -: Август 18, 2013, 02:57:39 pm »

какъв прякор аз защо не разбрах, а я да чуя че да знам поне какъв е   ;D ;D ;D
Тука защо има запетайка? ;D
Аааа значи можелоооооо ;)

« Отговор #1599 -: Август 18, 2013, 02:58:12 pm »
Подхванах шегата на Милки за запетайките. Прякорът е "Запетайката". Извинявай, само се шегувах.