То ти е активна опозицията с Марс към момента, мисля. Пренапрягане, изгаряне на бушоните, изкарване навън на подтиснати емоции (агресия) или поне желание за това. Транзитен Сатурн върху Луната - не знам доколко ти позволява да проявяваш емоции и да ги изкарваш навън. Сега виждам защо си толкова подтисната - в пик на Саде Сати си (аз съм в началото на този период). Но ако чувстваш прилив на енергия, желание за промяна, действие, пробвай с фитнес (Марс на върха на 5-тия ти дом, прогресивна Луна в 6-ти). Сега със Сатурн върху Луната (У1) можеш да проявиш дисциплинираност и да си изградиш полезни навици. Внимавай за наранявания при спорт и рисковани дейности като цяло. Подбирай си по-безопасни дейности и терени. Марс е У11, а транзитен Уран е в края на 10-тия ти дом. Ако искаш да смениш компанията, средата, щото са ти омръзнали до болка, също може да се случи покрай този транзит. Докато прогресивна Луна ти е в 6-ти дом, енергията си по-скоро ще влагаш в рутинни занимания или в работа си.
Опозицията на Уран към Сатурн (У7) и прогресивна Луна през DC догодина лятото могат да докарат нови партньори в живота ти.
Туй накратко, ако е грешно, се извинявам.