Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 379096 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Re: Събития и транзити
« Отговор #1700 -: Август 19, 2013, 07:22:56 am »
Едното, за да компенсира другото вероятно.  :blink:

« Отговор #1701 -: Август 19, 2013, 07:30:44 am »
Тр.Сатурн опозиция Венера се свързва освен   с раздяла и с  укрепване на съществуващ вече съюз.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1702 -: Август 19, 2013, 08:03:50 am »
Сега Сатурн ще минава върху натален Юпитер.  Ама съдбовно ще е. Като казвам съдбовно, този транзит се случва на 8 градус в Скорпион, в Сабианските символи дават "В изоставен дом огнището буйно пламти. - Закрила." За добро ще е. :)

Я, разкажи повече за тези символи, че ми стана интересно. И какво точно давали на 8* в скорпион?

« Отговор #1703 -: Август 19, 2013, 08:29:23 am »
Да попитам и аз нещо за транзитите. Ако една планета в рождената карта е добре поставена с хубави аспекти, резултатите от транзитите би трябвало да са по-положителни и да донесат до-добра промяна, макар и след криза, или не е задължително?

*

Нова

• 3491
« Отговор #1704 -: Август 19, 2013, 08:30:30 am »
При мен е така.

« Отговор #1705 -: Август 19, 2013, 08:55:05 am »
Мерси   :blink:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1706 -: Август 19, 2013, 08:59:19 am »
Хайде тези с АСЦ Рак да помагат! Как отработвате тоя Марс през АСЦ и първи дом? На мен ми е супер нервно и си мислех да ходя на плуване: Марс-енергия, Рак-вода.

« Отговор #1707 -: Август 19, 2013, 09:10:20 am »
Хайде тези с АСЦ Рак да помагат! Как отработвате тоя Марс през АСЦ и първи дом? На мен ми е супер нервно и си мислех да ходя на плуване: Марс-енергия, Рак-вода.

Не е точно така според мен. Аз съм с огнен АС и Слънце в Рак. Марс в първи влияе на утвърждаването и на физическата активност, но смятам, че спортове със състезателен характер са по-подходящи. Аз поне търсех такива, които да ме изтощават. Не, че плуването не става, но там мисля, че Плутон е по-подходящ за проработка /поне така действах с дъщеря си/.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #1708 -: Август 19, 2013, 09:26:42 am »
Аз всеки ден вървя пеша към 4 км, доста помага  :rolleyes: :rolleyes:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #1709 -: Август 19, 2013, 11:04:32 am »
Тр.Сатурн опозиция Венера се свързва освен   с раздяла и с  укрепване на съществуващ вече съюз.

Да! Тъкмо това щях да напиша и аз... При съществуваща връзка и транзитиране на Сатурн към наталната Венера е възможно стабилизиране на връзката; преминаване на същата на ново ниво и дори официализиране, в смисъл - даване на гласност/публичност/общоизвестност.

Конкретно в хороскопа бих погледнала и Венера на кой дом е управител по натал, защото транзитът ще се отрази на делата на този дом.
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1710 -: Август 19, 2013, 11:22:32 am »

Да! Тъкмо това щях да напиша и аз... При съществуваща връзка и транзитиране на Сатурн към наталната Венера е възможно стабилизиране на връзката; преминаване на същата на ново ниво и дори официализиране, в смисъл - даване на гласност/публичност/общоизвестност.

Конкретно в хороскопа бих погледнала и Венера на кой дом е управител по натал, защото транзитът ще се отрази на делата на този дом.

Мерси!
Всъщност моят въпрос от сутринта бе,каква ли ще е комбинацията от тези два аспекта: тр сатурн опозиция венера-У4 и 11 и прогресивна луна през 5ти.
Колкото до мен,бих предпочела транзита на сатурн да ми донесе раздяла на съществуващата мъчителна връзка/брак/ и създаване на нова стабилна.
Но кой ли ме пита? ;)

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1711 -: Август 19, 2013, 11:33:52 am »
ти гледай да не вземе да заздрави тази щом не я искаш :-\ :-\ ;) ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1712 -: Август 19, 2013, 11:44:26 am »
Мерси Съни и аз ще се радвам тези два транзита ,да ми донесат раздяла,както и начало на щастлива връзка :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1713 -: Август 19, 2013, 11:59:29 am »
Добре,но на него никога няма да можем да разбирем часът на раждане.Той не го знае,а родителите му са починали единия преди 20 години,а другия преди 25-30.
Заради инатливият му характер предполагам,че АСто му може да е рак.
Заради ДСто му примерно козирог-аз съм по-голяма от него.

Ето две карти:
1.Дирекции,прогресии
2.Транзити
 :-[

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1714 -: Август 19, 2013, 12:24:03 pm »
Много се надявам да се влюби в някоя и тя да си го вземе :blink:Или той нея......
Но ей на! Не се случва.Иначе по-друг начин не виждам как ще се махне......пък може и да има.Ще видим.От септември почвам да ходя по асоциации и адвокати за съвет,как да си тръгне при положение ,че нямаме брак и стои с цялото си безочие ,без до го искам.

То всеки е натиснат от транзити,но води води разговори.А той не води,а почва да удря по стените.Егати примитивния тип....
Трябваше да минат 7 години,за да осъзная ,че това ми е най-голямата грешка в живота ;D
Представяте ли си ,аз пък колко съм загубена......лелееее,ужас.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1715 -: Август 19, 2013, 02:45:20 pm »
Искам да ви попитам някой чувал ли е за транзити на разбито сърце и ако да то кои са те

« Отговор #1716 -: Август 19, 2013, 02:48:28 pm »
Виж ето тук - http://astroshine7.com/.

Обаче имай превид, че Пепеляшковите аспекти, както и тези на Разбитото сърце, са от школата на Маги Астролоджи, а те работят с хелиоцентричната система, не с геоцентричната на западната астрология. Посторой си хелиоцентричната натална карта в astro.com.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1717 -: Август 19, 2013, 02:50:15 pm »
благодаря мирабел сега ще погледна за какво иде реч

« Отговор #1718 -: Август 19, 2013, 02:53:18 pm »
Ето още (на английски език) - за разбитото сърце на Кате Мидълтън - http://www.magiastrology.com/Middleton.php.
Накратко, транзит на разбитото сърце се получава, когато транзитен Сатурн сключва аспект от 90 (квадратура), 150 (квинкокс) и 180 гр. (опозиция) (а също може и контрапаралел) към натален Хирон.
За контрапаралел по-трудно ще видиш. Или използваш програма за построяване на картата (напр., ЗЕТ), или над картата в astro.com отваряш PDF файла с допълнителните таблици. Гледаш деклинацията на натален Хирон и тази на транзитен Сатурн. Ако са едни и същи градуси, но от противоположни страни на небесния екватор (север/юг, N/S), е контрапаралел (от една и съща страна е паралел). Мисля, че към момента имаш широк контрапаралел между транзитен Сатурн и натален Хирон - Хирон е в 15 гр. и нещо северна деклинация, Сатурн е на 13 и нещо южна. Не знам какъв орбис допускат (пише нещо за 1.1 градуса в линка по-горе). Не знам дали биха го отчели за валиден контрапаралел.
« Последна редакция: Август 19, 2013, 03:07:14 pm от Mirabella »

*

Нова

• 3491
« Отговор #1719 -: Август 19, 2013, 03:06:09 pm »
Е, хуббуу, ма явно тоз хартбрейк транзит не е бил чак толкова гътренчинг, щам към днешна дата е кралица.