Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 378491 Прегледи
Re: Събития и транзити
« Отговор #1720 -: Август 19, 2013, 03:07:51 pm »
После явно е имала убави транзити - Пепеляшкини. ;D Не съм разучавала подхода на Маги Астролоджи.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1721 -: Август 19, 2013, 03:09:18 pm »
Иначе по западната аз ще имам някога скоро такова... гътренчитг транзит.

Мамка му )))))

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1722 -: Август 19, 2013, 08:34:45 pm »
Аз има след три градуса на Сатурн. Ама по геоцентричната система, предполагам не се брои?!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1723 -: Август 19, 2013, 09:32:23 pm »
Мина ми съвпадът на Юпитер с Луната и квадратът му със Слънцето - абсолютно никакви събития. Егаси хороскопа.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1724 -: Август 19, 2013, 09:36:42 pm »
Мина ми съвпадът на Юпитер с Луната и квадратът му със Слънцето - абсолютно никакви събития. Егаси хороскопа.  :lol:
Е как нищо...Направи ме хепи за асцендента...., а аз съм паметливо животно и помня всичко...
Кой знае, може един ден аз да съм ти полезен с нещо...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1725 -: Август 19, 2013, 09:37:57 pm »
... днес по транзити имам Юпитер квадрат Слънце, Юпитер опозиция Юпитер, Венера опозе Асцендент, Меркурий на К6, Венера на К7 и още 6 малки транзита, та сега съм в очакване какво ще ми се случи :-\ :rolleyes:
Нищо не ми се случи :-\

Е, чакай малко, де. Има орбис, в който действа аспекта. Все някакво проявление ще има. А Слънце и Юпитер какви домове управляват?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1726 -: Август 19, 2013, 09:39:13 pm »
Ако съм те направила хепи, това трябва да е било надраскано в твоя хороскоп, не в моя.  ;D

Поредния ялов транзит... туй ми е късмета!  :rakeattack:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1727 -: Август 19, 2013, 10:44:28 pm »
Хахах, на мен Юпитер през луната ме напълни откъм кг ;D
Явно Юпитер не е това, което беше, може да му е гръмнал някой спътник ;D
  :rolf:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #1728 -: Август 19, 2013, 10:48:29 pm »
На мен ще ми бъде наесен съвпада...Предвидливо започнах да гладувам... На обяд хапнах малко гола супа,а за вечеря салата  :cry3:

« Отговор #1729 -: Август 19, 2013, 11:03:10 pm »
На мен ще ми бъде наесен съвпада...Предвидливо започнах да гладувам... На обяд хапнах малко гола супа,а за вечеря салата  :cry3:
И аз гладувах, но така ми се подуваше корема, че ми писна.
И на мен корема ми е подут! От Пълнолунието ли е или от Юпитер,който ми наближава Луната? Не издържам вече! Записах си утре час при билкар...

« Отговор #1730 -: Август 19, 2013, 11:05:20 pm »
Юпитер опозиция с Уран ме тресе още месец преди да му е дошло времето, не се издържа  :'(

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1731 -: Август 19, 2013, 11:30:02 pm »
За корема е отговорна Луната и знаците рак и дева.
Дева управлява червата.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1732 -: Август 20, 2013, 07:02:12 am »
Слънце е в 1, и У6, Юпитер е в 10 и У9, по натал са в квадрат. Засега научих много хубава новина от една приятелка, като че ли се сдобрих и с нашите, но нищо повече.

По време на квадрата на Юпитер с У6 имах сериозни здравословни проблеми, ама при мен беше съчетано и с каре тр. Сатурн/нат. Слънце, което пък ми донесе и малко финансова нестабилност, Слънцето ми е У2. А ти работеше ли? Срещала съм нещо по форума, ама не си спомням. Тези транзити ми звучат повече като по-големи отговорности в работата (ежедневието), разправии с документи, чужбински работи или пък учебни, нещо по темите на 9 дом. А квадратурата Уран/Юпитер какви домове ти засяга? Там би трябвало да има напрежение, нещо по оста 4/10 и може би 7, и взимане на внезапни решения.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #1733 -: Август 20, 2013, 07:16:19 am »
... днес по транзити имам Юпитер квадрат Слънце, Юпитер опозиция Юпитер, Венера опозе Асцендент, Меркурий на К6, Венера на К7 и още 6 малки транзита, та сега съм в очакване какво ще ми се случи :-\ :rolleyes:
Нищо не ми се случи :-\

Добрата новина от приятелка и сдобряването с родители са си добри неща  :blink:

Но все пак - защо държите да ви се случат в минутата и деня на аспекта ...та нали този аспект има орбис на влияние; нали вземаме под внимание и лунациите - ето, утре е пълнолуние, които задействат аспектите. Гледаме и бързите аспекти на Марс, които също могат да активират по-бавен транзит.

Погледни и прогресивната карта - транзитните аспекти могат да бъдат съотнесени към прогресивната карта  - тогава там звучат по друг начин.
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1734 -: Август 20, 2013, 07:38:03 am »
Момичета как се прави карта на първата среща подобно на хорара ли е или е нещо друго  :blink: :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #1735 -: Август 20, 2013, 08:21:17 am »
Въобще не ги броя тези бързи транзити, вкл. юпитеровите. И аз като вас не получих просветление по юпитер каре слънце, освен че си поработих напоследък и някакси ми се бачка на работа ))).
Венера мина дц, сега подпуква троицата, ядец.
Казах ви, че и юпи тригон юпи се прецака и изхаби на халос.

Единствено усещам лунните аспекти по юпитер, когато прекалявам всячески.
А напоследък така съм се уяла и омързелива, че чак не ми се мисли, дупитер в акция ))))

Сега дъъълго с ретрофазите ще има юпи каре марс, да видим.

Не е ли нещо уран да трещи, хич и не ги чувам ))))

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1736 -: Август 20, 2013, 12:10:31 pm »
Е значи аз сега да очаквам като Сатурн кацне върху дупитер да се структурирам по отношение на връзките

*

Нова

• 3491
« Отговор #1737 -: Август 20, 2013, 12:27:31 pm »
А дано, хайде.

И без това сте едно "работно" семейство и това ви стои на въпрос. Работи ви се.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1738 -: Август 20, 2013, 12:28:17 pm »
И аз съм планирала за тях нещо общо да си работят, така ми се види най-добре, аз ще им досаждам  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #1739 -: Август 20, 2013, 12:41:38 pm »
Искаш да бачкаш даскалица в училище? И няма къде? Заповядай в нашия тих черноморски град! Кеф ти и три месеца отпуск на плажа. Тамън може и да заработваш същевременно на някоя сергия, ти си контактна личност.