Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 377626 Прегледи
Re: Събития и транзити
« Отговор #1760 -: Август 21, 2013, 09:50:22 am »
Само за протокола ще кажа, че при така оформилата се конфронтация ще взема стараната на Инито. Тя най-много си мълчи и по принцип е в сянка, така че да не й държим сметка. И броя на постовете й най-малкото го потвърждават.
И без това имам поредната точна опозиция уран-марс и тао от марс-плутон-луна, та ако искате днес можем да ги отработим виртуално. Да създадем ли Нова тема за караници?
ВЕДНАГА създай тема за караници...Моля тееее...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1761 -: Август 21, 2013, 09:51:32 am »
Нерил, създай я ти, но в свободни дискусии.

Краби, най-много проляти сълзи има от непоискани съвети.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #1762 -: Август 21, 2013, 09:51:48 am »
Не не мерси, мисля че бяхме достатъчно ясни
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #1763 -: Август 21, 2013, 09:54:10 am »
Нерил, създай я ти, но в свободни дискусии.

Краби, най-много проляти сълзи има от непоискани съвети.

Нова, никой не кара хората да приемат съвети, даже и да ги четат. Все пак живеем в свободна държава, всеки има право да казва каквото си пожелае.. Също и да иска, но не и да го получава  ;D ;D

« Отговор #1764 -: Август 21, 2013, 09:54:55 am »
Не не мерси, мисля че бяхме достатъчно ясни
Според мен трябва.....
Не видя ли как ми се нахвърлиха на мен...като Карпатски вълци, когато попитах за Асц....мани не ми бе лесно, но оцелях...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1765 -: Август 21, 2013, 09:56:14 am »
Абе то аз вече пропускам постовете на един форумист, ама не, не е тоя, дето всички си мислят. ))))

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #1766 -: Август 21, 2013, 09:57:31 am »
Ами, аз не се карам с хората тук, а с тези които съм се карала, никой не е разбрал как са завършили нещата.

Важното е че сме ползени на форума, с АСТРО теми, а не с караници. Макар че някой хора само с това са полезни... И не, пак НЕ визирам Калоян.
« Последна редакция: Август 21, 2013, 10:02:46 am от Crabby »

« Отговор #1767 -: Август 21, 2013, 07:45:40 pm »
..от около седмица Юпитер квадратира Слънцето ми , от днес Марс квадратира У10 и ето го проявлението  -днес ме сюрпризираха с неплатен отпуск...това до сега никога не се  е случвало в "нашето предприятие"/както казва моята колежка :P /....и понеже тр Меркурий  и Слънцето пък секстилират същия У10, шефът склони да ми намали неплатените дни от 15 на 10...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1768 -: Август 21, 2013, 08:40:53 pm »
Къде ви вървят карето Венера/Плутон и опозето Венера/Уран и какво очаквате да се случи?

В моята карта засяга 4/6 и 4/10. Лекинко ми закачва Луната в Овен. Надявам се само да не са някакви здравословни проблеми, които да се отразят на работата.

В картата на новият любим Плутон му е върху Луната и се оформя един голям квадрат със съвпада Венера/Сатурн. Засяга 2/4/8/10. Кофти звучи. Върви му и един квадрат на тр. Сатурн/нат. Слънце.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #1769 -: Август 22, 2013, 09:18:45 am »
Дааа... след като вчера ми доставиха неприятната информация, че Юпитер бил в Рак..това обяснява защо въпреки безумното ми ходене в най-големите жеги и яденето на ниско калорична и полезна храна, ми донесоха съвсем малки резултати... Блех, а аз се радвам.. То е ясно, че като на мен ми дойде мотивацията да тренирам, някой си там Юпитер ще ме потупа по рамото и ще каже - Не сега миличка, след година... :angry: :angry: :angry: :angry:

« Отговор #1770 -: Август 22, 2013, 09:25:19 am »
Дааа... след като вчера ми доставиха неприятната информация, че Юпитер бил в Рак..това обяснява защо въпреки безумното ми ходене в най-големите жеги и яденето на ниско калорична и полезна храна, ми донесоха съвсем малки резултати... Блех, а аз се радвам.. То е ясно, че като на мен ми дойде мотивацията да тренирам, някой си там Юпитер ще ме потупа по рамото и ще каже - Не сега миличка, след година... :angry: :angry: :angry: :angry:
Аз се чудя, че нещо напоследек гледам се отпускам в областа на корема....А всяка сутрин тичам тренирам и не е да седя и мързелувам...И съм качил 2 кг
Тоя юпитер вместо пари да донесе, виж какви гадости носи...

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1771 -: Август 22, 2013, 09:28:49 am »
Една молба към вас. Виждате ли къде е причината за сутрешното ми безпокойство? Държи ме до обяд всеки ден. Нещо средно между да си влюбен и болен от грип. Усещам го по-скоро като физическо напрежение, въпреки че е психическо безпокойство, само дето няма конкретна причина и не се безпокоя за нищо.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1772 -: Август 22, 2013, 12:14:57 pm »
Една молба към вас. Виждате ли къде е причината за сутрешното ми безпокойство? Държи ме до обяд всеки ден. Нещо средно между да си влюбен и болен от грип. Усещам го по-скоро като физическо напрежение, въпреки че е психическо безпокойство, само дето няма конкретна причина и не се безпокоя за нищо.
да не е от квадрата на слънце, управляващо 12-тайни страхове, неосъзнати или подсъзнателни страхове, комплекси....с управител на 12 в 6-психическото здраве влияе на физическото-психосоматика...
слънце в 6 си е в дома на дева-типична тревожност...за нея е типично това...нервно здраве от работа-слънце в квадрат с уран...още слънце съвпад с онази звезда...фомалхаут...сиурно влияе...
от опит-занимания с релакс, успокояване на ума-йога помагат....
 и друго-1 авторка твърди,че когато уран е замесен към 6 дом с напрегнати аспекти-притежателят на картата има малко "ци", "чи" и трябва да прави нещо по въпроса....
освен нептун върху слънцето да повлиява допълнително...
« Последна редакция: Август 22, 2013, 12:23:06 pm от Enigma »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1773 -: Август 22, 2013, 01:46:00 pm »
Не ми говорете за екзалтирал Юпитер, дето уж носел благинки  :angry: - дотук само килограми трайно качих и при този полугладен начин на живот успявам само да задържа формата и да не продължа да качвам, а не да си възвърна нормалното тегло. Писна ми да ходя с рокли като за бременни, искам си тесните дънки от миналото лято!  :41:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1774 -: Август 22, 2013, 01:51:00 pm »
Повсеместно дупитер царува.

Но глад му е майката. Не ми казвайте, че не ядете, а пълнеете. Освен ако няма наличие на хормонален или щитоведин проблем, то няма как да е така. Хапваме всички и затова сме трътли.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1775 -: Август 22, 2013, 01:54:50 pm »
да не е от квадрата на слънце, управляващо 12-тайни страхове, неосъзнати или подсъзнателни страхове, комплекси....с управител на 12 в 6-психическото здраве влияе на физическото-психосоматика...
слънце в 6 си е в дома на дева-типична тревожност...за нея е типично това...нервно здраве от работа-слънце в квадрат с уран...още слънце съвпад с онази звезда...фомалхаут...сиурно влияе...
от опит-занимания с релакс, успокояване на ума-йога помагат....
 и друго-1 авторка твърди,че когато уран е замесен към 6 дом с напрегнати аспекти-притежателят на картата има малко "ци", "чи" и трябва да прави нещо по въпроса....
освен нептун върху слънцето да повлиява допълнително...

Абе уж съм постигнала някакво равновесие, обаче тия дни... или карам лечебна криза от едни билки, или някой транзит ме закача лошо. Аз се занимава с тия - йоги-моги и други. Благодаря ти! :)
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1776 -: Август 22, 2013, 01:57:50 pm »

Но глад му е майката. Не ми казвайте, че не ядете, а пълнеете. Освен ако няма наличие на хормонален или щитоведин проблем, то няма как да е така. Хапваме всички и затова сме трътли.

Вчера от лакомия едва не се гътнах, звънях по късни доби на приятелка, да ми каже какво да правя - заседна ми рибешка кост в гърлото и оревах орталъка на кой ще оставя котките.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1777 -: Август 22, 2013, 02:27:27 pm »

Нова, непрекъснато съм гладна :( Пия по 5-6 литра вода на ден, само и само да не ям. Имах късна закуска, към 11, а после в един пак бях мъртво гладна. Хапнах, сега пак съм гладна. Гушкам се с бутилката и търпя.
Нерил и аз пуснах коремчето. А преди морето такива хубавички плочки имах...

« Отговор #1778 -: Август 22, 2013, 02:35:28 pm »
Ухххх ти си имала плочки, а аз теракот направо...
Аз освен тичането и тн...поне 2 пъти ходя на тренировки по муай тай - ако знаеш този спорт де...
Леле преди бях идеално, а сега имам усещането, че каквото и да прая съм една торба...баси ужаса...:(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1779 -: Август 22, 2013, 02:45:24 pm »
Оле, аз ако пия по 5-6 литра вода на ден, дори да са 2-3, ще трябва да си сложа катетър, направо ще се пръсна.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.