Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 380291 Прегледи
*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Re: Събития и транзити
« Отговор #1780 -: Август 22, 2013, 02:46:41 pm »
Ухххх ти си имала плочки, а аз теракот направо...
Аз освен тичането и тн...поне 2 пъти ходя на тренировки по муай тай - ако знаеш този спорт де...
Леле преди бях идеално, а сега имам усещането, че каквото и да прая съм една торба...баси ужаса...:(

Аз тренирам всеки ден! Изпуснах една седмица на морето, щото се бях забила в центъра на нищото.

Оле, аз ако пия по 5-6 литра вода на ден, дори да са 2-3, ще трябва да си сложа катетър, направо ще се пръсна.  ;D

През 15 минути съм в тоалетната :)

« Отговор #1781 -: Август 22, 2013, 02:50:06 pm »
Ухххх ти си имала плочки, а аз теракот направо...
Аз освен тичането и тн...поне 2 пъти ходя на тренировки по муай тай - ако знаеш този спорт де...
Леле преди бях идеално, а сега имам усещането, че каквото и да прая съм една торба...баси ужаса...:(

Аз тренирам всеки ден! Изпуснах една седмица на морето, щото се бях забила в центъра на нищото.

Какво тренираш, само не ми казваи фитнес...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1782 -: Август 22, 2013, 02:52:12 pm »
Тежести вдигам, ходя на плуване, карам колело. Какво му е на фитнеса?

« Отговор #1783 -: Август 22, 2013, 02:55:03 pm »
Ами не знам, преди ходех нон стоп, ама ми писна...
Виж муай тай - я е друго....Много брутализъм и избиване на енергия има...
Идеален спорт е...
А от фитнес при мен поне ми действа сякаш съм обездвижен и тромав...
Блъсках здраво за маса...и така..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1784 -: Август 22, 2013, 04:19:09 pm »
Повсеместно дупитер царува.

Но глад му е майката. Не ми казвайте, че не ядете, а пълнеете. Освен ако няма наличие на хормонален или щитоведин проблем, то няма как да е така. Хапваме всички и затова сме трътли.

Вчера от лакомия едва не се гътнах, звънях по късни доби на приятелка, да ми каже какво да правя - заседна ми рибешка кост в гърлото и оревах орталъка на кой ще оставя котките.  ;D
Комшийката ми през годините 3 пъти ме вика среднощ да я карам до спешното заради заседнала кост. После се научи да си изцежда лимон, той я стопявал, но не знам самата процедура какво представлява.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #1785 -: Август 22, 2013, 06:02:10 pm »
Мани от 3 седмици почти не ям, днес викам майната му и си зех един геврек и една вафла... за пръв път от 3 седмици ям тестяно или сладко.. и сега ми е гузно... няма пълно щастие.. Свалила съм малко, но преди 3 месеца с този режим бях свалила доста повече!!!
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #1786 -: Август 22, 2013, 08:15:59 pm »
Повсеместно дупитер царува.

Но глад му е майката. Не ми казвайте, че не ядете, а пълнеете. Освен ако няма наличие на хормонален или щитоведин проблем, то няма как да е така. Хапваме всички и затова сме трътли.

...да, повечето хора така се оправдават "нищо не ям ,а дебелея"....Като ви чета, вярно ,че и аз трудно задържам кг,независимо ,че не ям толкова много...до скоро като не ям в деня на новолунието , смъквах приблизит 1,5 кг, а последния път едва около 0,5кг....напоследък  ям последно в 18ч и след това-нищо  и сутрин коремът ми е спаднал така и ми е леко и приятно....
« Последна редакция: Август 22, 2013, 08:20:21 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1787 -: Август 22, 2013, 08:59:00 pm »
какви събития може да се очакват по тази карта? притеснява ме стурн, който затваря Т квадрата. картата е на детето ми. в същото време при мен сатурн ще е в съвпад с У5 във втори дом.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1788 -: Август 22, 2013, 09:13:45 pm »
Може да си смени статуса.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1789 -: Август 22, 2013, 09:35:52 pm »
в какъв смисъл? той е на 6 :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #1790 -: Август 22, 2013, 09:39:54 pm »
Родителите му в какви отношения са?

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1791 -: Август 22, 2013, 09:42:24 pm »
Ами почва училище пак е някаква смяна на статус според мен

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1792 -: Август 22, 2013, 09:44:16 pm »
разведени сме, няма изгледи за нов татко или да го правя батко.
да не се ожени баща му  :-\ ама защо и при мен тогава ще има сатурн съвпад с У5  :-\

не, елодия, на градина ще си е, а точният съпад ще е и февруари.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1793 -: Август 22, 2013, 09:47:50 pm »
Един друг въпрос избухлив ли е с този марс в първи дом ако не друго поне със сигорност е много будно дете живо 

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1794 -: Август 22, 2013, 09:50:55 pm »
за избухлив като че ли като всяко дете, по-скоро е много активен. и ужасно честолюбив

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1795 -: Август 22, 2013, 09:54:07 pm »
Обаче и често май си сменя мненията що се отнася до приятелчета с този ретро уран в 11ти ако греша моля за извинение но това е първата карта която си позволявам да коментирам във форума

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1796 -: Август 22, 2013, 10:01:49 pm »
ами много е малък още, за да правя някакви изводи за характера в детайли  :blink: приятелските отношения наскоро ги откри в нова светлина и сега ги разучава :)

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1797 -: Август 22, 2013, 10:04:43 pm »
Ами тогава мисля, че ако не друго често ще сменя приятелската среда няма да има много стабилност там и ще се влиае от много дребни неща или може би дребни на пръв поглед за другите, но не и за него

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1798 -: Август 22, 2013, 10:07:27 pm »
Може да е много голяма глупост, но си мисля, че ти може да решиш да създаваш семейство в чужбина или с чужденец дано сега по знаещите и можещите тук да не ме изядат с парцалите

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1799 -: Август 22, 2013, 10:43:37 pm »
ами много е малък още, за да правя някакви изводи за характера в детайли  :blink: приятелските отношения наскоро ги откри в нова светлина и сега ги разучава :)

Нищо не казваш по въпроса ми има ли някакви таива вероятности да се ужениш за чужденец