Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 377964 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Събития и транзити
« Отговор #1900 -: Септември 05, 2013, 02:32:39 pm »
Говорих за троновата Венера във везни.

« Отговор #1901 -: Септември 05, 2013, 02:34:14 pm »
Все повече са с Нови гаджета... Венера е влюбена.
за мен ли говориш  :-\ ако да- не съм влюбена и нямам ново гадже. просто проявявам интерес към един мъж  ;D

това не беше обида... по-скоро похвала - дай боже всекиму~!
така че (даже и да не е вярно) не отричай - НЕКА ТИ ЗАВИЖДАТ )))
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1902 -: Септември 05, 2013, 02:40:45 pm »
Все повече са с Нови гаджета... Венера е влюбена.
за мен ли говориш  :-\ ако да- не съм влюбена и нямам ново гадже. просто проявявам интерес към един мъж  ;D

това не беше обида... по-скоро похвала - дай боже всекиму~!
така че (даже и да не е вярно) не отричай - НЕКА ТИ ЗАВИЖДАТ )))
може да ми завиждат повече, че ти знам меркурия  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #1903 -: Септември 07, 2013, 04:59:49 pm »
Юпитер на к8,разходящ квадрат Слънце/Плутон,разходящ тригон Венера.В резултат ми спретна филм по Костурица-утре съм на кръщене,после на помен..И в двете има участие на чужденци.

« Отговор #1904 -: Септември 08, 2013, 07:05:39 am »
тригон на Нептун към У7 ли ми праща нептунианци на хоризонта?
или по-скоро ме заблуждава за другите?

« Отговор #1905 -: Септември 08, 2013, 08:31:16 am »
Аз за 9 съм чувала. На работа често местя папки, класьори.. Научила съм и другите да си оправят фъншуя като зациклим. Вкъщи...освен да преместя дивана или да го изхвърля от шестия етаж, със сигурност ще раздвижа енергиите.

да в затвора също имат нужда да им раздвижиш фъна за шуя не се споменава, първо  се пребори с дивана,останалото ще ти се нареди ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Нова

• 3491
« Отговор #1906 -: Септември 08, 2013, 12:24:00 pm »
Аз за 9 съм чувала. На работа често местя папки, класьори.. Научила съм и другите да си оправят фъншуя като зациклим. Вкъщи...освен да преместя дивана или да го изхвърля от шестия етаж, със сигурност ще раздвижа енергиите.

да в затвора също имат нужда да им раздвижиш фъна за шуя не се споменава, първо  се пребори с дивана,останалото ще ти се нареди ;D

Нещо искаш да ми кажеш ли? Че не ми е ясно. И здравей. Интересно включване от нищото.

« Отговор #1907 -: Септември 08, 2013, 12:42:46 pm »

Нещо искаш да ми кажеш ли? Че не ми е ясно. И здравей. Интересно включване от нищото.

онзи ден Милки ме кара да казвам: "Фън Шуй" - вие си пишете за него и за някакъв затвор/диван...
Пълна мъгла?! Какви са тези събития и транзити, дето се развиват ??????? ........Някой ще ме светне ли?
Че вашите нишки на Ариадна често ми се късат!
« Последна редакция: Септември 08, 2013, 12:47:36 pm от Калоян Иванов »

« Отговор #1908 -: Септември 08, 2013, 01:06:22 pm »
на точно мундо каре марс лъв -сатурн скорпи,де ми активира 12-3 дом,освен да пиша за престъпление и наказание,затвор  и фън-шуй,колко му трябва на човек да проработи напрежението,за да не го преработи то,а ти за нишки се хващаш сакън недей,може да са проводници  :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #1909 -: Септември 08, 2013, 01:16:21 pm »
....да пиша за престъпление и наказание,
а ти за нишки се хващаш сакън недей,може да са проводници  :mellow:

ами напиши трактат за Достоевски, кво пишеш на Нова някакви неразбрани неща!?
проводниците не са нишки,
не ги гризат мишки,
а ги връзват на ......... каишки! ))))

« Отговор #1910 -: Септември 08, 2013, 01:26:23 pm »
Да се похваля - при мен Венера на К11 и Луната /У8/ върху нат.Плутон ми донесоха реализация по 8-ми дом. Не е наследство, де. :-[
Много съм доволна, макар че.. сега видях  и  транзитен Марс върху  прогресивното  ми Слънце. Както и да е. ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1911 -: Септември 08, 2013, 03:28:37 pm »
на точно мундо каре марс лъв -сатурн скорпи,де ми активира 12-3 дом,освен да пиша за престъпление и наказание,затвор  и фън-шуй,колко му трябва на човек да проработи напрежението,за да не го преработи то,а ти за нишки се хващаш сакън недей,може да са проводници  :mellow:

Заради този квадрат е било, последните дни такова напрежение чувствах, чак физически в стомаха :-\
тр. сатурн ми е на ИЦ в апликиращ квадрат към наталната си позиция, през която пък скоро ще мине тр. марс

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #1912 -: Септември 09, 2013, 07:01:52 pm »
Ето какво ме очаква след 2 дни: тр Юпитер на IC в съвпад с натално Слънце и опозиция на Луната, тр Венера на DC, тр Марс навлиза в 5-ти дом. Ако някой има предположения за събития моля нека сподели.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1913 -: Септември 09, 2013, 08:22:33 pm »
Да не сложиш точка на някоя лИбоФ?

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #1914 -: Септември 10, 2013, 08:34:04 am »
Останових, че Юпитер е планета , която не харесвам. Преминаването и през 5 дом ми донесе любов и накрая страдах. Сега ми премина през К7 и пак бях  3 седмици щастлива и отново края на историята не е хубав за мен и сега не се чувствам добре. Предпочитам нищо да не се случва, ако трябва да страдам след това. Не ми харесват събитията  през тези домове, а нали уж е планета на късмета.

А си мислих, че с тези аспекти ще бъда щастлива за по дълго време
Transiting Venus will be conjunct your natal Saturn on the 26th November 2016.  That conjunction is a sign of love.
 "You have natal Jupiter in your progressed seventh house of relationships.  Natal Jupiter makes positive aspects to your Natal Sun and Venus. 
 You also have progressed Jupiter in your natal seventh house.  Jupiter expands the house it is in or transiting."
П.С. Извинявам се ако поста ми не е за тази тема, но просто исках да се оплача от разочарованието Юпитер.
« Последна редакция: Септември 10, 2013, 08:38:36 am от mail »
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #1915 -: Септември 10, 2013, 08:39:57 am »
... Преминаването и през 5 дом ми донесе любов и накрая страдах. Сега ми премина през К7 и пак бях  3 седмици щастлива и отново края на историята не е хубав за мен и сега не се чувствам добре. Предпочитам нищо да не се случва, ако трябва да страдам след това.

ами те любовните случки имат само два възможни края - или страдание, или брак. Втория "вариант" също не е гарантирано щастлив.
Той също има два края - развод или щастлива смърт. Постоянен и редовен хепиенд има само в холивудските бози. Какво да се прави!???? Свиквай...

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #1916 -: Септември 10, 2013, 10:16:58 am »
... Преминаването и през 5 дом ми донесе любов и накрая страдах. Сега ми премина през К7 и пак бях  3 седмици щастлива и отново края на историята не е хубав за мен и сега не се чувствам добре. Предпочитам нищо да не се случва, ако трябва да страдам след това.

ами те любовните случки имат само два възможни края - или страдание, или брак. Втория "вариант" също не е гарантирано щастлив.
Той също има два края - развод или щастлива смърт. Постоянен и редовен хепиенд има само в холивудските бози. Какво да се прави!???? Свиквай...
това прозвуча, като "свиквай... живота е гаден"  ;D ;D ;D ;D
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #1917 -: Септември 10, 2013, 10:22:01 am »

това прозвуча, като "свиквай... живота е гаден"  ;D ;D ;D ;D

зависи как го възприемаш. Ако за теб любовта е само мед и щастие - Да, гаден е.
Ако възприемаш любовта като ОПИТ, преживяване с последици (поуки и израстване) .. то... не е чак толкова гаден.
А иначе има и един друг лаф: "Животът е несправедлив. Свиквай! "

*

Нова

• 3491
« Отговор #1918 -: Септември 10, 2013, 10:27:10 am »
Мейл, не го слушай чак толкова Калоян. Има хора / двойки, на които много им се получава в любовта. Сигурно е до натал. Не знам. Няма драми, няма излишества. Това, че тук сме сбирщина нещастници, то не значи, че трябва да се правят генерални изводи.

« Отговор #1919 -: Септември 10, 2013, 10:30:37 am »
Това кои и как са нещастници, айде ти и дузпата, да си давате мнението другаде...То вас ако ви чете писанията човек, му идва пост мортална ерекция...
Айде да си знаете мястото...Момичето споделя вие двамата в качеството на какви давате оценки и тн...
Вижте себе си...

ПП. Сори, че се намесвам, ама не е нормално хора като тях, да дават непоискани съвети и квалификаций за живота...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.