Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 379225 Прегледи
*

remedeos

• **
  • 1038
Re: Събития и транзити
« Отговор #2020 -: Ноември 05, 2013, 02:26:56 pm »
Това,което описваш ми мирише на Нептун,по дирекции и прогресии да няма нещо?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2021 -: Ноември 05, 2013, 02:27:08 pm »
Как да не се брои? Това си е доста важно събитие.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2022 -: Ноември 05, 2013, 02:28:26 pm »
Но не се навързва с тази разсеяност,и аз заподозрях Нептун вчера,сега ще метна една карта с прогресии и една с дирекции,че положението никак не е розово... :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #2023 -: Ноември 05, 2013, 02:30:33 pm »
Качвам карта с прогресии и дирекции към настоящия момент...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2024 -: Ноември 05, 2013, 02:34:05 pm »
Но не се навързва с тази разсеяност,и аз заподозрях Нептун вчера,сега ще метна една карта с прогресии и една с дирекции,че положението никак не е розово... :blink:

Имах предвид транзита на Юпитер в съвпад с натална Луна.  :blink:

При мен не донесе нищо, сега в квадрат с нат. Венера (у7) - пак нищо. Голям балон.  ;D

А за Нептун нямам особено положителни впечатления, ако говорим за проявление в материален план. Миналата година беше една от най-трудните в живота ми, а имах прогр. АС в съвпад с Нептун и прогр. МС в секстил със същия. Тази година имам дир. Нептун в квадрат към нат. Венера (по натал са в тригон) - нямам никакво желание да навлизам в съмнителни авантюри.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2025 -: Ноември 05, 2013, 02:35:32 pm »

Имах предвид транзита на Юпитер в съвпад с натална Луна.  :blink:

При мен не донесе нищо, сега в квадрат с нат. Венера (у7) - пак нищо. Голям балон.  ;D

А за Нептун нямам особено положителни впечатления, ако говорим за проявление в материален план. Миналата година беше една от най-трудните в живота ми, а имах прогр. АС в съвпад с Нептун и прогр. МС в секстил със същия. Тази година имам дир. Нептун в квадрат към нат. Венера (по натал са в тригон) - нямам никакво желание да навлизам в съмнителни авантюри.
Ааа да...пък и нали Юпитер ми е У4,та ме задоми  ;D Скоро ще има и други събития в тази насока  :blink: Но Юпитер нали ми направи и аспект към Уран (У6) та ми прекъсна работата,но е било за добро.Седмица по-късно започнах друга работа.Най-мързеливата на която съм била досега  :blink:

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2026 -: Ноември 05, 2013, 02:43:24 pm »
Ехе ти си жива риба по прогресии и дирек. Дирекционно Слънце е в съвпад тр. Нептун в риби,дирек. луна наближава к12,

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2027 -: Ноември 05, 2013, 02:46:17 pm »
И транзитния Нептун скоро ще направи съвпад с нат. Марс, който ми държи стелиума и заема доста доминантно място в хороскопа :)) Но въпреки всичко се чувствам по-твърда от всякога, ще трябва да си сменя тревата, вече не действа :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2028 -: Ноември 05, 2013, 02:47:13 pm »
Извинявам се-прогр.Слънце :blink :ПР.Юпи и той  навлиза в риби,за Венера да не говорим ;D

« Отговор #2029 -: Ноември 05, 2013, 02:47:41 pm »
Ехе ти си жива риба по прогресии и дирек. Дирекционно Слънце е в съвпад тр. Нептун в риби,дирек. луна наближава к12,
Лошо,значи съвсем ще изкукуригвам  ;D Дано някак да успея да свикна и да се адаптирам,че не ми е лесно с това забравяне.Постоянно се страхувам,че ще направя някоя огромна беля,като да подпаля апартамента.Връщам се по 3 пъти да проверявам дали съм заключила.Ей на вчера с моя мъж бяхме на сладкарница...Излизаме от сладкарницата и след 30-тина минутки и аз вече бях забравила къде е паркирана колата и тръгнах в съвсем друга посока.После седя и се чудя къде се е дянал фотоапарата,а той цял ден бил с мен.След това си изгубих ключовете,но ги намерих де...Ей такива неща ми се случват всеки ден по много...Постоянно пиша и лепя бележки навсякъде.Примерно пиша си "Направи еди какво си" и лепкам бележката на видно място... :blink:

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2030 -: Ноември 05, 2013, 02:53:45 pm »
Кво да ти кажа,аз съм с Нептун на АС и съм почти перманентно така.А относно фотографията при мен е много застъпена,както с образование,така и с професия и ежедневие.Не съм пълно куку-тъй,че споко. ;D

« Отговор #2031 -: Ноември 05, 2013, 02:57:49 pm »
Кво да ти кажа,аз съм с Нептун на АС и съм почти перманентно така.А относно фотографията при мен е много застъпена,както с образование,така и с професия и ежедневие.Не съм пълно куку-тъй,че споко. ;D
Оу страхотно! Дали има курсове по фотография? Мисля,че имам някакъв усет за снимане  :blink:

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2032 -: Ноември 05, 2013, 03:02:34 pm »
Лили ,щом джойнтчето вече не действа,на пролет като ти цъфне белия мак,ще го цепнеш да му извлечеш опиума ;DНито ти,нито котките ще се оплаквате :P

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2033 -: Ноември 05, 2013, 03:03:48 pm »
Курсове има много,разбира се :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2034 -: Ноември 05, 2013, 03:05:09 pm »
Лили ,щом джойнтчето вече не действа,на пролет като ти цъфне белия мак,ще го цепнеш да му извлечеш опиума ;D

Засяла съм го на терасата и чакам да цъфне, надявам се магарето да не ме изпревари  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2035 -: Ноември 06, 2013, 02:13:35 pm »
Кой дом и кои планети да гледаме за брутални нахапвания от насекоми? Кой транзит отприщва такъв отвратителен проблем? Цялата съм нахапана,никой да не се смее! Помогнете! :03:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2036 -: Ноември 06, 2013, 02:15:53 pm »
Предполагам, че трябва да е намесен Марс, може и Лунните възли (по ведическата).

Мен комарите много ме обичат  :angry:, сладка съм им.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2037 -: Ноември 06, 2013, 02:21:44 pm »
От оси го свързват с Марс.Това лято ме ожилиха 2 оси в един ден и аз търсех инфо.Обаче АС не беше засегнат.В тая тема писах

« Отговор #2038 -: Ноември 06, 2013, 02:33:01 pm »
Марс не аспектира нищо в натала ми. В момента даже е в 12 дом и след около 10-тина,а може би и повече дни ще кацне на АЦ. Какво ли ще стане тогава? Сигурно насекомите ще ме изядадат жива!  :'(

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2039 -: Ноември 06, 2013, 02:35:44 pm »
Когато мен ме ухапаха,май Веско каза,че е по 12 дом..