Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 379501 Прегледи
Re: Събития и транзити
« Отговор #2040 -: Ноември 06, 2013, 02:49:12 pm »
Защо не по шести — малки животни и болести (сърбеж)? Иначе ухапванията от насекоми са към Марс, по линия на Скорпион, предполагам.

« Отговор #2041 -: Ноември 06, 2013, 03:03:19 pm »
И аз си мислех за Марс и 6-ти дом.Но защо и 12-ти дом? Може би като опозиторен на 6-ти? Веско?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2042 -: Ноември 06, 2013, 03:05:29 pm »
Нали по 6 дом са домашните животни, а по 12 дивите? Знам, че повечето смятат дребните животни по 6, а едрите по 12, но не мога да си представя мухите или комарите по 6, колкото и дребни да са.
Ще потърся обаче из нета, може и да бъркам.

« Отговор #2043 -: Ноември 06, 2013, 03:13:33 pm »
Нали по 6 дом са домашните животни, а по 12 дивите? Знам, че повечето смятат дребните животни по 6, а едрите по 12, но не мога да си представя мухите или комарите по 6, колкото и дребни да са.
Ще потърся обаче из нета, може и да бъркам.
Интересно! Много ти благодаря,Веско! Значи Марс по 12-ти дава ухапвания от диви животни...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2044 -: Ноември 06, 2013, 03:14:16 pm »
По-добре е да не ти се случва.  :unsure:

« Отговор #2045 -: Ноември 06, 2013, 03:15:05 pm »
По-добре е да не ти се случва.  :unsure:
Аз вече съм нахапана.Имам 30-40 пъпки от ухапвания...

« Отговор #2046 -: Ноември 06, 2013, 03:23:35 pm »
Някъде четох, че делението на животните е по-екзотично — дали сa достатъчно големи за яздене или не. Всичко от коза надолу минава в VI дом, по-големите гадове в XII. Някак с това са набъркани и домашните и дивите животни.

« Отговор #2047 -: Ноември 13, 2013, 01:56:03 pm »
Транзитен Марс на градус и половина от АЦ-вчера ме боля корема,което ми се случва супер рядко...Поне алергията ми изчезна! Явно така действа Марс в 12-ти дом-алергии...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2048 -: Ноември 13, 2013, 01:57:57 pm »
Дрийм, аз от половин година съм с изострена алергия, вече се отчаях. Правя детокси, троша пари по козметици всяка седмица.

Теб какви насекоми са те нахапали? :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2049 -: Ноември 13, 2013, 02:00:59 pm »
Дрийм, аз от половин година съм с изострена алергия, вече се отчаях. Правя детокси, троша пари по козметици всяка седмица.

Теб какви насекоми са те нахапали? :)
Да,оказа се,че имам алергия към определено насекомо без да знам. Ухапаха ме 2-3 и цялата станах в пъпки.Бях страшно отчаяна,понеже не можех да спя и все се надявах,че когато Марс премине 12-ти ще се оправя-както и стана.Пъпките почти изчезнаха и сърбежите спряха...Алилуя!  ;D

« Отговор #2050 -: Ноември 13, 2013, 02:04:38 pm »
А ти тествала ли си се за алергия към котките?  :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2051 -: Ноември 13, 2013, 02:15:01 pm »
И преди имах котки, такава реакция нямаше. Но може да е с натрупване във времето, при алергиите е така. Или друг фактор да я е отключил, може и на стресова основа да се е появило, аз съм нервак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2052 -: Ноември 13, 2013, 02:33:22 pm »
При мен алергиите и обривите се образуваха под напора на стрес .Това лято някой ме попита за една дългогодишна моя алергия,а аз съвсем бях забравила.Осъзнах,че след раздялата с бившия съм се самоизцерила от две сериозни алергии..

« Отговор #2053 -: Ноември 13, 2013, 02:34:22 pm »
С какво свързвате алергиите? С коя планета,с кой транзит?

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2054 -: Ноември 13, 2013, 02:37:14 pm »
Обривите са по Плутон,но общо алергиите-не знам

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2055 -: Ноември 13, 2013, 02:38:06 pm »
С какво свързвате алергиите? С коя планета,с кой транзит?

Някои ги свързват с Нептун, но според мен имат повече астрологичин аналогии, зависи от причината и агента.

Хранителните алергии би трябвало да са по Луна, алергии в резултат на ухапване от насекоми или свързани с гневни състояния - по Марс, по Венера - към козметични препарати, по Нептун - лекарствени алергии. Сатурн и Лунните възли може да се свържат с интоксикация, натрупване на токсини.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2056 -: Ноември 13, 2013, 02:38:20 pm »
Е мойта се получи при транзит на Марс в 12-ти...Но Марса ми иначе е Скорпионски,съответно диспозитор Плутон.

« Отговор #2057 -: Ноември 14, 2013, 04:04:01 pm »
Вчера и днес се пукам по шевовете от напрежение  и като си погледнах картата преди малко видях,че Луната е при моите Слънце/у12/  и Луна и вчера е била точната опозиция на тр Слънце към моя Марс/у8/ и отделно тр меркурий опонира  мои Меркурий/ у1 и у10 / ; Венера/у9 и у2/ и Сатурн /у5/...имах напрежение в службата/ама силно напрежение,щото и лекарката ми е със слънце/у10/ в овен и вероятно вчера Луната е минала през него и тя беше от крива-по-крива/  и вечерта завърших с див скандал по 5и8 дом :P....днес се мъча да замазвам снощните си бъркочи :unsure:/ но пък тр Венера перфектно тригонира мой у5 и се надявам да успокои тя нещата/ей това е единия ми проблем по скандала с/по У5и 8- всичко съм дължала само на звездите и не съм поемала вина за нищо,което правя аз :rolleyes: /
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #2058 -: Ноември 15, 2013, 01:37:49 pm »
Марс ми е в точен съвпад с АЦ-цялата съм скована сякаш съм настинала,май се разболявам.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2059 -: Ноември 15, 2013, 04:43:55 pm »
Марс ми е в точен съвпад с АЦ-цялата съм скована сякаш съм настинала,май се разболявам.

А с У6 в какви отношения са?
На мен Марс през АСЦ ми се отрази само като нервност, напрегнатост. Съпвада на Марсовете нещо не го усетих много...Напоследък нещо не ми влияят аспектите.