Цитат на: Just_a_Dream в Ноември 15, 2013, 01:37:49 pmМарс ми е в точен съвпад с АЦ-цялата съм скована сякаш съм настинала,май се разболявам.А с У6 в какви отношения са?На мен Марс през АСЦ ми се отрази само като нервност, напрегнатост. Съпвада на Марсовете нещо не го усетих много...Напоследък нещо не ми влияят аспектите.
Марс ми е в точен съвпад с АЦ-цялата съм скована сякаш съм настинала,май се разболявам.
Цитат на: 3apa в Ноември 15, 2013, 04:43:55 pmЦитат на: Just_a_Dream в Ноември 15, 2013, 01:37:49 pmМарс ми е в точен съвпад с АЦ-цялата съм скована сякаш съм настинала,май се разболявам.А с У6 в какви отношения са?На мен Марс през АСЦ ми се отрази само като нервност, напрегнатост. Съпвада на Марсовете нещо не го усетих много...Напоследък нещо не ми влияят аспектите. На мен ми излезнаха и 2 пъпки.Ужас,добре че изчезват! У6 ми е Уран-а в момента транзитния Марс на АЦ е в сходящ квадрат с него
Цитат на: Just_a_Dream в Ноември 15, 2013, 04:55:29 pmЦитат на: 3apa в Ноември 15, 2013, 04:43:55 pmЦитат на: Just_a_Dream в Ноември 15, 2013, 01:37:49 pmМарс ми е в точен съвпад с АЦ-цялата съм скована сякаш съм настинала,май се разболявам.А с У6 в какви отношения са?На мен Марс през АСЦ ми се отрази само като нервност, напрегнатост. Съпвада на Марсовете нещо не го усетих много...Напоследък нещо не ми влияят аспектите. На мен ми излезнаха и 2 пъпки.Ужас,добре че изчезват! У6 ми е Уран-а в момента транзитния Марс на АЦ е в сходящ квадрат с негоПо-скоро от карето ще да ти е зле. Температура, втрисане. Внимавай с острите и режещите предмети!
Вчера и днес се пукам по шевовете от напрежение и като си погледнах картата преди малко видях,че Луната е при моите Слънце/у12/ и Луна и вчера е била точната опозиция на тр Слънце към моя Марс/у8/ и отделно тр меркурий опонира мои Меркурий/ у1 и у10 / ; Венера/у9 и у2/ и Сатурн /у5/...имах напрежение в службата/ама силно напрежение,щото и лекарката ми е със слънце/у10/ в овен и вероятно вчера Луната е минала през него и тя беше от крива-по-крива/ и вечерта завърших с див скандал по 5и8 дом ....днес се мъча да замазвам снощните си бъркочи :unsure:/ но пък тр Венера перфектно тригонира мой у5 и се надявам да успокои тя нещата/ей това е единия ми проблем по скандала с/по У5и 8- всичко съм дължала само на звездите и не съм поемала вина за нищо,което правя аз :rolleyes: /
Ми вземи мерки! Укрепи го тоя гръбначен стълб и ще преживяваш по-леко кризите.
Тр.Марс сходящ квадрат натален-резултата,преди малко си изгорих пръста на печката.
Цитат на: MoonLight в Ноември 25, 2013, 05:16:26 pmТр.Марс сходящ квадрат натален-резултата,преди малко си изгорих пръста на печката. Днес раних и другия пръст.Понякога се учудвам какъв карък мога да бъда. :haha:
На лявата ръка са пораженията,Марсин.
...може би имаш проблеми с някоя жена....а засегнатите ти пръстчета кои са?