Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 378663 Прегледи
Re: Събития и транзити
« Отговор #2060 -: Ноември 15, 2013, 04:55:29 pm »
Марс ми е в точен съвпад с АЦ-цялата съм скована сякаш съм настинала,май се разболявам.

А с У6 в какви отношения са?
На мен Марс през АСЦ ми се отрази само като нервност, напрегнатост. Съпвада на Марсовете нещо не го усетих много...Напоследък нещо не ми влияят аспектите.
На мен ми излезнаха и 2 пъпки.Ужас,добре че изчезват! У6 ми е Уран-а в момента транзитния Марс на АЦ е в сходящ квадрат с него
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2061 -: Ноември 15, 2013, 07:06:05 pm »
Марс ми е в точен съвпад с АЦ-цялата съм скована сякаш съм настинала,май се разболявам.

На мен Марс през АСЦ ми се отрази само като нервност, напрегнатост. Съпвада на Марсовете нещо не го усетих много...Напоследък нещо не ми влияят аспектите.
На мен ми излезнаха и 2 пъпки.Ужас,добре че изчезват! У6 ми е Уран-а в момента транзитния Марс на АЦ е в сходящ квадрат с него

По-скоро от карето ще да ти е зле. Температура, втрисане. Внимавай с острите и режещите предмети!

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #2062 -: Ноември 15, 2013, 07:58:28 pm »

По-скоро от карето ще да ти е зле. Температура, втрисане. Внимавай с острите и режещите предмети!
От квадрата на У6 към Марс ли са настинките? От 3 седмици карам грип след грип и то с усложенения, точно се оправя от единия и се тръшвам от следващия с много висока темпераура, мислех, че е от влизането на У6 в 8 дом :angry: , а и транзитен Марс ми се влачи в 6 дом.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #2063 -: Ноември 15, 2013, 08:27:57 pm »
От карето на тр. Марс кум У6 в натала. При теб по-вероятно е да е от тр. Марс в 6.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2064 -: Ноември 15, 2013, 10:21:05 pm »
Момичета,
току що видях една новина в нета, Бареков е катастрофирал
http://petel.bg/Barekov-katastrofira--dvama-sa-v-bolnitsa__55989
роден е на 16.10.1972 Пловдив
То сега нали Уран е по катастрофите, а той е на 9 в Овен и май Ац- то му май излиза Овенско .
Вие какво мислите ?

« Последна редакция: Ноември 15, 2013, 10:42:07 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #2065 -: Ноември 16, 2013, 06:29:00 am »
Аз пък друго разбрах, от "Мениджър". Катастрофирала е първата кола с негови съмишленици, а той е бил във втората, която е избегнала удар в първата. Не съм му гледала картата, но четох, че имал стелиум във Везни и Марс напредвал натам.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2066 -: Ноември 25, 2013, 04:39:46 pm »
Предстоят ми едни нелеки аспекти :'(
Транзитен марс У5 в съвпад с плутон У5,през 3ти дом.
После транзитен марс съвпад уран У7 пак в 3ти дом.
При ретроградието на марс пак ще бъдат засегнати тези планети.
Хваща ми страх.
Споделете ,ако нещо сте наблюдавали при вас :unsure:

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #2067 -: Ноември 25, 2013, 04:51:48 pm »
При мен нищо не се случи при транзита върху У6, У10 - себе си и У7, този сега започва. В трети дом са съвпадите.
Миналият път при съвпад на Марсовете за малко да катастрофирам, но ми се размина на косъм. Сега - нищо.

« Отговор #2068 -: Ноември 25, 2013, 05:16:26 pm »
Тр.Марс сходящ квадрат натален-резултата,преди малко си изгорих пръста на печката. ;D

« Отговор #2069 -: Ноември 25, 2013, 05:28:23 pm »
Вчера и днес се пукам по шевовете от напрежение  и като си погледнах картата преди малко видях,че Луната е при моите Слънце/у12/  и Луна и вчера е била точната опозиция на тр Слънце към моя Марс/у8/ и отделно тр меркурий опонира  мои Меркурий/ у1 и у10 / ; Венера/у9 и у2/ и Сатурн /у5/...имах напрежение в службата/ама силно напрежение,щото и лекарката ми е със слънце/у10/ в овен и вероятно вчера Луната е минала през него и тя беше от крива-по-крива/  и вечерта завърших с див скандал по 5и8 дом :P....днес се мъча да замазвам снощните си бъркочи :unsure:/ но пък тр Венера перфектно тригонира мой у5 и се надявам да успокои тя нещата/ей това е единия ми проблем по скандала с/по У5и 8- всичко съм дължала само на звездите и не съм поемала вина за нищо,което правя аз :rolleyes: /

...всъщност аз чак сега забелязах,че този прословут вече в тази тема тр Марс е в мой 1ви дом....напрежението в мен разширавя секторите в живота ми- обхвана и приятелствата ми,като не скандализирам,но ме нервят....а след около 15ина дни предстои съвпад на тр Марс с моя У6/опозиция с Уран......имам дископатия,която очаквам да се обостри тогава ...ще видим....:blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #2070 -: Ноември 25, 2013, 05:57:56 pm »
Ми вземи мерки! Укрепи го тоя гръбначен стълб и ще преживяваш по-леко кризите.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2071 -: Ноември 25, 2013, 06:37:20 pm »
Мерси ,че се включихте по моя въпрос :blink:

« Отговор #2072 -: Ноември 25, 2013, 08:24:04 pm »
Ми вземи мерки! Укрепи го тоя гръбначен стълб и ще преживяваш по-леко кризите.

:blink:...нямала съм кризи....Съдбата вероятно е благосклонна към мен, щото имах умерени болки в кръста,които ме накараха да отида да ме видят на скенер и там ми цъфнаха 2бр хернийки,които слава богу си кротуват ..но понеже си ги знам вече, и знам причината,поради която се появиха/неправилно изпълнение на асани с усукване на гръбнака ми/ и ...се ослушвам за някой неблагоприятен за мен момент,в който биха ми създали проблем...Отн "мерките" - преди да направя тези хернии никак не харесвах упражненията,стягащи кръста и гърба и ми бяха много досадни- ирония на съдбата е това...сега са ми любими/волю-неволю/.. :blink:

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #2073 -: Ноември 25, 2013, 08:50:47 pm »
:)

« Отговор #2074 -: Ноември 26, 2013, 03:51:18 pm »
Тр.Марс сходящ квадрат натален-резултата,преди малко си изгорих пръста на печката. ;D

Днес раних и другия пръст.Понякога се учудвам какъв карък мога да бъда. :haha:

« Отговор #2075 -: Ноември 26, 2013, 05:44:06 pm »

Днес раних и другия пръст.Понякога се учудвам какъв карък мога да бъда. :haha:

...всичко това на едната ръка ли е ..и на коя?/може би е знак,че трябва  да внимаваш в отношението си към  някого/.

« Отговор #2076 -: Ноември 26, 2013, 05:51:57 pm »
На лявата ръка са пораженията,Марсин. :-\

« Отговор #2077 -: Ноември 26, 2013, 07:59:38 pm »
На лявата ръка са пораженията,Марсин. :-\

...може би  имаш проблеми с някоя жена....а засегнатите ти пръстчета кои са?/това са всъщност психологиЦките причини за телесните ни страдания../.. :blink:

« Отговор #2078 -: Ноември 27, 2013, 05:45:13 pm »
...може би  имаш проблеми с някоя жена....а засегнатите ти пръстчета кои са?

:72: Пръстите са палец и показалец.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2079 -: Ноември 30, 2013, 06:32:31 pm »

Утре с баща ми сме канени на семейна сбирка да обсъждаме наследствени и имотни въпроси. Как мислите ще се развие? Какъв ще е резултатът?
Виждам акцентираните 2 и 4 домове с баща ми.
При едната ми леля има Плутон върху У2 - дали тя ще загуби нещо?
За другата нямам точен час и не се занимавам, пък и няма кой да питам....
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер