Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 379652 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Събития и транзити
« Отговор #2080 -: Ноември 30, 2013, 06:46:20 pm »

Утре с баща ми сме канени на семейна сбирка да обсъждаме наследствени и имотни въпроси. Как мислите ще се развие? Какъв ще е резултатът?
Виждам акцентираните 2 и 4 домове с баща ми.
При едната ми леля има Плутон върху У2 - дали тя ще загуби нещо?
За другата нямам точен час и не се занимавам, пък и няма кой да питам....

А къде се намира управителя на 2-я и дом-Сатурн в натала и какви аспекти има?
Би билодобре да качиш карта на лелята...
« Последна редакция: Ноември 30, 2013, 07:26:17 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2081 -: Ноември 30, 2013, 07:00:40 pm »
Марая, прикачила съм 3 карти - моята, на баща ми и на едната леля.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #2082 -: Ноември 30, 2013, 07:18:28 pm »
Марая, прикачила съм 3 карти - моята, на баща ми и на едната леля.

Чак сега видях на лелята... :-[ ;D
Извини ме...Сега ще погледна.И докато аз гледам...да те питам защо реши..,че Плутон на к2 носи загуби?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2083 -: Ноември 30, 2013, 07:27:36 pm »
Ахааа...Овен на к2. Плутон в/у Марс...Марс перфектно аспектиран...и екзалтиран. Няма да загуби лелята...тази леля.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2084 -: Ноември 30, 2013, 11:18:51 pm »
Е, значи загубилите ще сме ние  ;D Работата е там, че всеки ще е срещу всеки. И ще видим кой ще е теле от шарената крава.... Имотни въпроси, гадости и семейна "обич"  :-X
При баща ми тр Нептун е в точна опозиция с Плутон У4. Още повече, Нептун е в 7 дом и предполага заблуди в отношенията с хората.
Тр Сатурн е в квадрат с натален Уран. Загубата ще е внезапна и няма да може да бъде ограничена.
« Последна редакция: Ноември 30, 2013, 11:25:15 pm от Yaya »

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #2085 -: Ноември 30, 2013, 11:26:58 pm »
Е, значи загубилите ще сме ние  ;D

Не мисля..че утре ще решите въпроса..Но,че ще се изпокарате съм повече от сигурна.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2086 -: Ноември 30, 2013, 11:33:17 pm »
Няма как това да не стане. Защото те се притесняват от нас, а ние няма какво толкова да губим. Най-много да не спечелим. И да, има настроения за караници. ;D

Това е картата на инициатора на всички проблеми в семейството. Забележи - Слънце съвпад Нептун, опозе Сатурн. Живее в някакъв филм, винаги е права и няма никакви задръжки в тази област. Нодална ос в анаретен градус.

А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #2087 -: Ноември 30, 2013, 11:44:47 pm »
Няма как това да не стане. Защото те се притесняват от нас, а ние няма какво толкова да губим. Най-много да не спечелим. И да, има настроения за караници. ;D

Това е картата на инициатора на всички проблеми в семейството. Забележи - Слънце съвпад Нептун, опозе Сатурн. Живее в някакъв филм, винаги е права и няма никакви задръжки в тази област. Нодална ос в анаретен градус.

Хич не ме учудва Слънце съвпад Нептун...Тя не е на този свят...ти искаш да не създава проблеми... ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2088 -: Ноември 30, 2013, 11:47:01 pm »

А мислиш ли, че Слънце опозиция Нептун създава здраво стъпил на земята човек? Гледам една карта - дали ще се раздели с мъжа си една приятелка, помоли ме. Та, при нея не е така.

А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #2089 -: Ноември 30, 2013, 11:50:51 pm »

А мислиш ли, че Слънце опозиция Нептун създава здраво стъпил на земята човек? Гледам една карта - дали ще се раздели с мъжа си една приятелка, помоли ме. Та, при нея не е така.

Опозицията е противопоставяне на интереси....съвпада е друго.
 Все едно ли е дали в/у теб е попаднал тежък камък или е срещу теб?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2090 -: Ноември 30, 2013, 11:53:07 pm »
Ето я картата на приятелката ми.
По принцип, не е човек, който споделя, потайна е. Внимава кога и какво говори. Но явно доста я тресе опозицията на Плутон с Юпитер и Венера. Още повече, че активира квадратурата им с него. Уран също ги ръчка от известно време.
За съжаление, тя не знае часа си на раждане, а майка й е починала. Не е от хората, които ще тръгнат да си търсят часа в регистрите...

А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #2091 -: Декември 01, 2013, 12:01:58 am »
По принцип, не е човек, който споделя, потайна е. Внимава кога и какво говори. Но явно доста я тресе опозицията на Плутон с Юпитер и Венера. Още повече, че активира квадратурата им с него. Уран също ги ръчка от известно време.
За съжаление, тя не знае часа си на раждане, а майка й е починала. Не е от хората, които ще тръгнат да си търсят часа в регистрите...

Стози съвпад Марс/Сатурн не и е лесно...Промяна догодина ще има...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2092 -: Декември 01, 2013, 12:10:50 am »

Стози съвпад Марс/Сатурн не и е лесно...Промяна догодина ще има...

Да, предстои съвпад на прогресивна Венера със Сатурн. Да си призная, при  наличие на връзка, не знам как ще се тълкува това. Какво по-голямо обвързване от тяхното.... Но промяна определено ще има. А после Уран минава през Луната, Сатурн ще си квадратира наталната позиция, Плутон ще се обърне ретро пак срещу Венерата, Пр Луна й сменя знака и влиза в Лъв, или излиза от домошарския Рак .... Според мен ще се разделят  :(
« Последна редакция: Декември 01, 2013, 12:16:08 am от Yaya »

А Шопенхауер

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2093 -: Декември 01, 2013, 08:17:24 am »
Кога пр. й луна влиза в лъв? Според мен няма да се разделят :rolleyes:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2094 -: Декември 01, 2013, 11:16:39 am »
Влиза август месец, началото

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2095 -: Декември 01, 2013, 04:37:20 pm »
Е, значи загубилите ще сме ние  ;D Работата е там, че всеки ще е срещу всеки. И ще видим кой ще е теле от шарената крава.... Имотни въпроси, гадости и семейна "обич"  :-X
При баща ми тр Нептун е в точна опозиция с Плутон У4. Още повече, Нептун е в 7 дом и предполага заблуди в отношенията с хората.
Тр Сатурн е в квадрат с натален Уран. Загубата ще е внезапна и няма да може да бъде ограничена.

Рапорт по събитията от днес - не се изпокарахме, всичко беше цивилизовано. В крайна сметка, дори и добре аспектиран, Плутон донесе загуби на едната ми леля, печалба за другата и баща ми.

Сега остава да позная и за приятелката ми... което не ми се иска хич, че си има едно прекрасно момченце в опасна възраст. Сладурката, ти защо смяташ, че няма да се разделят?

А Шопенхауер

« Отговор #2096 -: Декември 01, 2013, 04:53:02 pm »
...може би  имаш проблеми с някоя жена....а засегнатите ти пръстчета кои са?

:72: Пръстите са палец и показалец.

Привет,Moon Light ...тези два пръста показват страх/безпокойство.....палеца има отношение към интелекта , а показалеца към собственото его....вероятно изпитваш някакъв страх ,поради унижение/обида от въпросната жена...надявам се нещата да са се успокоили при теб вече :blink:

...а аз усетих и изживях,че квадрата на тр Венера към нат Слънце дава необоснована ревност / и други неудовлетворености,но това ме впечатли най-силно/ и с отминаване на аспекта , отмина и тази моя ревност...б у к в а л н о    е  ;)
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #2097 -: Декември 01, 2013, 04:54:44 pm »
Марсин,благодаря ти многооо! :58:

« Отговор #2098 -: Декември 01, 2013, 05:17:52 pm »
Марсин,благодаря ти многооо! :58:

е,пък ти сега ...моля мноого :blink:....ще се радвам да са ти минали вече марсовите наранявания..ех,този Марс  :P
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2099 -: Декември 01, 2013, 09:08:50 pm »
Мисля си понеже съвпада на пр. венера със сатурн е аспект, който много би затруднил раздялата, пр. луна ще влезе в 4ти дом, където ще е и този пр. съвпад. Ако тр. сатурн правеше опозиция към марс, сатурн пр. венера в лъв, а не квадратура бих казала че ще се разделят...От друга страна по времето когато пр. луна е в лъв (знака на слънцето) тр. сатурн вече ще навлезе в стрелец и ще опозира слънцето й и то по остта асц  - десц, но ако дотогава не са се разделили ще го гледаме пак ;)