Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 379881 Прегледи
Re: Събития и транзити
« Отговор #2100 -: Декември 03, 2013, 09:58:26 am »
Преди малко получих обаждане от старата  служба-имам още пари за вземане.... :rolleyes:
Доста щедри се оказаха,противно на очакванията ми.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2101 -: Декември 06, 2013, 08:11:15 am »
аз искам да споделя.

мунданната квадратура уран- плутон засяга луната ми, която е у5. Плутон е върху луната. Съответно уран квадратира у 5.
Когато имах новолуние върху натален уран се разделих с гадже.
Но вчера! Когато транзитна Луна се разхождаше между у5 и у7 отгоре - мунданно в квадрат с уран - пак ми се случиха неща от личен характер, но.. хубави!

Как да определим характера на събитията? Дали ще са хубави или лоши? До сега стигам до извод, че има ли съвпад квадрат опозе има събитие. А после- характера на събитието- как се определя?
« Последна редакция: Декември 06, 2013, 08:42:35 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2102 -: Декември 06, 2013, 08:45:52 am »
аз искам да споделя.

мунданната квадратура уран- плутон засяга луната ми, която е у5. Плутон е върху луната. Съответно уран квадратира у 5.
Когато имах новолуние върху натален уран се разделих с гадже.
Но вчера! Когато транзитна Луна се разхождаше между у5 и у7 отгоре - мунданно в квадрат с уран - пак ми се случиха неща от личен характер, но...от хубави!

Как да определим характера на събитията? Дали ще са хубави или лоши? До сега стигам до извод, че има ли съвпад квадрат опозе има събитие. А после- характера на събитието- как се определя?
може би защото ние делим събитията на хубави или лоши от наша гледна точка. от вселенска гледна точка, това което определяме за лошо, всъщност е положително за нас. ако си се разделила с гадже, значи си се отървала от нещо, което впоследствие би определила като лошо. във вселената всичко което се случва е по план и за добро - така четох някъде и го приех за истина:)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2103 -: Декември 06, 2013, 08:54:41 am »
ок права си- няма да са хубави или лоши....но дали ще те развълнуват позитивно или негативно?
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2104 -: Декември 06, 2013, 09:00:29 am »
ок права си- няма да са хубави или лоши....но дали ще те развълнуват позитивно или негативно?
ще те развълнуват както си избереш:) ако си се разделила с гадже може да ти е кофти, но ти решаваш дали да се оставиш на страданието или да потърсиш нещо положително в това. въпрос на мислене, според мен.
когато хората осъзнаят, че те избират как да се чувстват, животът им може да стане много по-добър.
харесвам една мъдрост на рузвелт - "Хората не са пленници на своята съдба - а на своя ум."
« Последна редакция: Декември 06, 2013, 09:08:20 am от venerra »

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #2105 -: Декември 06, 2013, 11:31:15 am »

аз си мисля, че за характера на събитието трябва да се погледнат мунданно транзитите , отделно дали засягат и нещо друго в натала , и как са поставени нашите планети..

също си мисля, че е важно как сме боравили и развили енергията на засегнатите планети .. примерно ако сме били насилници/ може и побойници .. един транзит на плутон към натален марс ще ни покаже нещата от другата страна ..
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2106 -: Декември 06, 2013, 09:50:48 pm »
Имам едновременно тригони на юпитер и сатурн към меркурий, който е У2 и и в 8ми дом. Не мога да ги свържа със събития, пари не са ми придошли :rolleyes:

« Отговор #2108 -: Декември 09, 2013, 06:49:28 am »
Аз пък имам Юпитер(10) куинконс Сатурн(3),но не знам дали този аспект ще ми се отрази.

« Отговор #2109 -: Декември 09, 2013, 11:03:27 am »
Транзитна Венера ми е близо до Меркурия,транзитен Меркурий е в секстил с Венера.Купих си телефон...Много му се радвам и си го гледам като писано яйце.Вчера му купих розово гръбче,което така изпъква на черното,че не мога да спра да го гледам.Ще му купя и други гръбчета да си ги съчетавам с маникюра  ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #2110 -: Декември 15, 2013, 12:01:12 pm »
..а аз съм се разчистила из къщи :blink:....изчистих и сифоните,че отдавна им се каня и единия днес ми понамириса и се хванах и ги изчистих и двата/бая налепнало имаше/....това е активирано от аспект на/към Плутон ли,че в момента Слънцето квадратира моя Плутон и асоциирам с чистене ан всичко старо и ненужно..има много такова при мен/особено в емоционален аспект/...към У4 имам квадрат на Венера и тригон на Нептун и в момента на чистенето Луната е направила куинкокс......?../ама,че изказ съм направила...Венера квадратира Мерка ми и не мога да си подредя правилно словореда и мисълта/
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2111 -: Декември 29, 2013, 04:01:14 pm »
Кои транзити отключват параноя.Чувствам се зле,все едно някой ме следи?

*

astro

• 475
« Отговор #2112 -: Декември 29, 2013, 04:05:24 pm »

Меркурий/Сатурн , Сатурн/Луна

« Отговор #2113 -: Декември 29, 2013, 04:13:44 pm »
Аз бях много параноясала на точната си Уранова квадратура. Сега ще се повтори, да видим дали пак ще е такъв ужас. Не беше само усещането за следене, ами все едно нищо не можеш да направиш и нещо ще те изяде, знам ли. По цял ден скимтях като някакво ритнато куче и сама на себе си не можех да си обясня защо. Добре, че мина, че иначе щях да се запиша в членство в някоя жълта къщичка.  ;D

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2114 -: Декември 29, 2013, 04:21:13 pm »
Опасявам се,че от ужас загубих чувството си за хумор.А то дори и в гроба не ме беше напускало.

« Отговор #2115 -: Декември 29, 2013, 04:23:48 pm »
Е то и аз в моя параноясал период бях загубила най-важното си качество - самообладанието си.  ;D ;D ;DТака че не си сама, споко, като мине, връщат ти го, няма да ти го вземат.  :P

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2116 -: Декември 29, 2013, 04:31:45 pm »
плутон  :-\
проверявай си кръвното- понякога подозрителност се появява при често вдигане на кръвно.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2117 -: Декември 29, 2013, 05:18:19 pm »
На мен ми пада,не го вдигам.Благодаря Ви.

« Отговор #2118 -: Декември 29, 2013, 05:37:42 pm »

Споко, почти всеки на даден етап от живота си се е чувствал така... Какво ще кажеш за някой транзит през 8-ми дом :blink:?

« Отговор #2119 -: Декември 29, 2013, 06:28:10 pm »
При мен транзитен Нептун в 1-ви в квадрат с натална Луна на МС отключи разни налудничави мисли/страхове. Овладях ги навреме. Но продължавам на моменти да се опасявам, че нямам реална преценка за събитията. Така че проверявам фактите няколко пъти. Беше ми по-лесно да имам връзка с реалността в периода, в който транзитен Сатурн квадратираше натален Меркурий, но той отмина вече.