Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 378937 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Събития и транзити
« Отговор #2140 -: Януари 09, 2014, 02:55:41 pm »
Февруари тр.Плутон(У1) ще съвпадне с наталната ми Венера(У7 и 12) в 3 дом.Това не е ли транзитът на страстната любов :rolleyes:

Това за мен бе транзитът на безстрастната раздяла ;)

Ако имаш по прогресия любовно събитие, то транзит на страстната любов е Плутон към у5 примерно или к5, после аспект на тежка планета към Венера- да, транзит на ЛИЛИТ към у5- също (гледай да се понасъберат повечко фактори около у5, к5 и Венера- особенно ако се озърташ да се влюбиш)

Иначе ако имаш събитийност за обвързване, Плутон върху твоя у7 може да означава, че ще си намериш ревниво и обсебващо гадже или нещо от сорта...но транзит на страстна любов - такоа животно НЕА ;)
« Последна редакция: Януари 09, 2014, 03:02:06 pm от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2141 -: Януари 09, 2014, 03:08:59 pm »
примерно - на моя приятелка по прогресии- до колокото мога да преценя- сега януари февруари- има любовно събитие

По транзити: Плутон съвпада с К5, Юпитер отива към опозе к5, тр. Лилит е опозе МП Слънце Луна, Уран квадратира у5, а венерата е в точни аспекти с тр. Сатурн и тр. СЛВ- тя според мен със сигурност- много ама много скоро ще се влюби :rolleyes:

« Отговор #2142 -: Януари 09, 2014, 03:45:45 pm »
Направо пускам карта с транзитите и прогресиите за февруари,защото съм много назад в астрологията.Но май ще е раздяла.  :lol:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2143 -: Януари 09, 2014, 04:27:15 pm »
ее аз не виждам да изитваш емоционален дискомфорт, който би могъл да доведе до раздяла..макар, че пр. Луна в Козирог си пада по сериозните работи и ангажименти и е напрегната. Ако имаш в момента връзка- аз по- скоро виждам да се задълбочи :rolleyes:

При мен Плутона беше довел до раздяла, понеже Сатурна беше изквадратил преди това всички любовни планети ;)

« Отговор #2144 -: Януари 09, 2014, 04:37:55 pm »
Ами връзка не е точно да се каже,но имам отношения с един човек,които са малко тайни,т.е не са обявени пред обществото.Благодаря,Zikovu за отделеното време. :58:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2145 -: Януари 09, 2014, 04:41:23 pm »
Ами връзка не е точно да се каже,но имам отношения с един човек,които са малко тайни,т.е не са обявени пред обществото.Благодаря,Zikovu за отделеното време. :58:

оо..много силна година ще имаш в личен план- въпреки,че луната ти е коза- евентуално съзнателно ше се стремиш към задълбочане на отношенията. Ми до колкото мога отгоре отгоре- това виждам. Наслука ;)

« Отговор #2146 -: Януари 09, 2014, 04:59:18 pm »
Много ме зарадва,наистина  :blink:.Напоследък тая луна в козирог сериозно ме смазва и напоследък съм загубила надежда за някаква светлинка в любовния ми живот.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2147 -: Януари 09, 2014, 05:49:02 pm »
ами няма как да ти е леко- освен луната в козирог имаш сх. твърд асп. на Плутон  сх квадрат от Уран към Венерата ти- ЧЕСТИТО :-\

Но при теб понеже Уран и Плутон управляват 1-4 дом - по - скоро смяна на дом и някаква промяна на личностно ниво, която ще дойде по трудния начин чрез партньора до теб.

Ама аз само така си мисля, имай впредвид, че не съм светило в астрологията, но като цяло имаш и хубави прогресии- мисля, че всичко ще е наред ;)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2148 -: Януари 09, 2014, 07:31:24 pm »
Dreamgirl, защо раздяла? Аз не мисля, че ще има такова нещо. Плутон не само прави съвпад с венерата ти, У7 но активира и нейните съвпади с уран и нептун, които управляват 4 и 5 дом. Уран, че си е непредвидим...да, но и съвпада на пр. слънце с натална луна ме навежда на мисълта на задълбочаване на отношения и дори бременност. Разбира се, може да съм в пълна грешка :lol:

« Отговор #2149 -: Януари 09, 2014, 08:14:55 pm »
Леле Сладурке ти си 2 човек след Акрукс,който ми казва,че тази година ме очаква бременност :o Мислех си за раздяла,защото имам отношения с един човек,които смятах,че тази година ще прекъсна.  :lol:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2150 -: Януари 09, 2014, 08:17:39 pm »
Плутон и уран едновременно могат да донесат внезапна раздяла и нова среща. Но пр. слънце съвпад натална луна...какво може да донесе в карта на жена, която е в детеродна възраст, това не е аспект който се случва на всеки, а и вече е разходящ.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2151 -: Януари 09, 2014, 08:51:00 pm »
да и аз съм съгласна със Сладурката

*

Нова

• 3491
« Отговор #2152 -: Януари 10, 2014, 03:32:55 pm »
Лелелелелее, Цветана Пиронкова победила в Сидни!
Какви ли транзити я тресат? От 107-а в началото на турнира и квалификациите, както и цяла година срив, сега за седмица омляска всичко!

« Отговор #2153 -: Януари 11, 2014, 03:58:07 pm »
Днес напуснах работа-не знам по кой транзит е,после ще проверя  :P
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #2154 -: Януари 11, 2014, 04:23:29 pm »
Днес напуснах работа-не знам по кой транзит е,после ще проверя  :P

Мисля,че и при мен предстои такова развитие. :72:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2155 -: Януари 11, 2014, 07:54:19 pm »
Аз пък днес катастрофирах :(
На мен нищо ми няма, ама колата ми е помляна и в сервиз за не знам колко време :'(

Странно, но нямам транзити, които да разчитам като за катастрофа. Марс ми е в секстил с наталния. Имам един твърд аспект между тр. Слънце и нат. Плутон, ама те са ми У2 и У5...

Имам и тр. Луна каре СЛВ... Но пък това се случва всеки месец.

« Отговор #2156 -: Януари 11, 2014, 08:47:55 pm »
Явно днес не е добър ден за никой.От няколко дена се ядосвам само...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #2157 -: Януари 11, 2014, 09:00:08 pm »
I na men mi beshe gaden den  :P I az da se pohvalq ...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2158 -: Януари 11, 2014, 11:17:20 pm »
На мен нищо ми няма, ама колата ми е помляна и в сервиз за не знам колко време :'(

Странно, но нямам транзити, които да разчитам като за катастрофа. Марс ми е в секстил с наталния. Имам един твърд аспект между тр. Слънце и нат. Плутон, ама те са ми У2 и У5...

Koj uprawlqwa 3-ti i 8-mi..Kakwi aspekti ima kym tjh Mars?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2159 -: Януари 12, 2014, 09:00:17 am »

Koj uprawlqwa 3-ti i 8-mi..Kakwi aspekti ima kym tjh Mars?

Меркурий - 3-ти, Уран - 8-ми. Мерка е в каре с тр. СЛВ, тригон със Сатурн и Луната, през знак, предстои съвпад на тр. с натт, но още е през знак. При Уран с точен тригон с Лилит, опозиция с Луната, секстил с ретро Венера и Слънцето, а тр. не аспектира нищо. Тр. Марс полусексти с натален.