Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 377808 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: Събития и транзити
« Отговор #2240 -: Февруари 07, 2014, 02:40:57 pm »
 ;D
Харесва ми оптимистичното ти чувство за хумор.
Знаеш ли, трябва да си направим синастрия, щото ми допадаш.

Та, аз сега се чувствам като при Плутон през ИЦ. Като мине, ще ми квадратира и Луната... Може да квадратира така и майка ми, и емоциите ми, и травмите от детството, и майката в мен. Да се надяваме, че дотогава няма само да филостофствам над астрологията, ами и ще вземе нещо да ми влезе в очуканата глава от нея...
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2241 -: Февруари 07, 2014, 03:16:47 pm »
;D

Та, аз сега се чувствам като при Плутон през ИЦ. Като мине, ще ми квадратира и Луната... Може да квадратира така и майка ми, и емоциите ми, и травмите от детството, и майката в мен. Да се надяваме, че дотогава няма само да филостофствам над астрологията, ами и ще вземе нещо да ми влезе в очуканата глава от нея...
Ще си направим синастрия обезателно!  ;D  Я виж, кой дом ти управлява Луната? Ти като си гледаш 4/10, кой дом на кой родител отговаря повече? Проявлението ще е и по лунните въпроси, но и по дома, управляван от Луната. Какъв знак имаш на ИЦ?

:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2242 -: Февруари 07, 2014, 03:24:50 pm »
;D

Ще си направим синастрия обезателно!  ;D  Я виж, кой дом ти управлява Луната? Ти като си гледаш 4/10, кой дом на кой родител отговаря повече? Проявлението ще е и по лунните въпроси, но и по дома, управляван от Луната. Какъв знак имаш на ИЦ?

Луната управлява 9 със заключен Рак вътре. Да ти кажа, не знам кой дом е майка ми.
На ИЦ имам Уран, който е в тригон със Слънце, но квадрат с диспозитора на Луната ми. Луна(К4) опозиция Плутон(12д).
На МЦ е Слънцето, което натално е в 5 в опозиция на Сатурн (заключен Козирог в 3 :-))). Ако не възпирема Сатурн като ограничение, а дисциплина, то Слънцето следва да е 10д - баща ми.
Виж как са оплетени нещата, като свински черва.  между другото, си мисля, че картата ми не е реална, а съм родена 10-15 мин по-рано, което малко променя купсидите на домовете, но не чак толкова, че К4 да иде в Козирог.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2243 -: Февруари 07, 2014, 03:50:42 pm »
;D

Луната управлява 9 със заключен Рак вътре. Да ти кажа, не знам кой дом е майка ми.
На ИЦ имам Уран, който е в тригон със Слънце, но квадрат с диспозитора на Луната ми. Луна(К4) опозиция Плутон(12д).
На МЦ е Слънцето, което натално е в 5 в опозиция на Сатурн (заключен Козирог в 3 :-))). Ако не възпирема Сатурн като ограничение, а дисциплина, то Слънцето следва да е 10д - баща ми.
Виж как са оплетени нещата, като свински черва.  между другото, си мисля, че картата ми не е реална, а съм родена 10-15 мин по-рано, което малко променя купсидите на домовете, но не чак толкова, че К4 да иде в Козирог.
И аз не мога да определя домовете на кой родител отговорят повече. Защото според мен и двата отговарят и на двамата. Обаче, когато Плутон дойде на К4 и после върви в 4 дом, целият период е на остри конфликти с майка ми. Макар че, според мен баща ми повече се описва от 4 дом. Затова разсъждавам, че 4 дом са родителите и прародителите, изобщо целият корен, и каквото има там неизчистено, то ще се изчисти на плутонов транзит. Доколкото разбирам, имаш натална опозиция Луна/Плутон. Тя ще се развие по време на квадрата. Не знам дали има смисъл да гледаш астрологично напред, по-скоро размисли какви проблеми имаш с родителите, какви те имат с техните и какви проблеми се прехвърлят през поколенията. През този транзит имах чувството, че аз съм длъжна да изчистя психически през себе си проблемите на целия род, които другите се стараеха да покрият с безупречно изгладено кувьорче . Ако нямам такъв Уран в картата, не знам дали бих могла. Разбира се, на мен се сърдят, че казвам на глас това, което те са мълчали по 50 години. Но иначе не можех да почна да живея собствения си живот. Товарът от очаквания, наставления, ограничения и негласни табута в предишните поколения е толкова голям и толкова смазващ, че в моето поколение от четири деца (които сме братовчеди), три се разболяхме смъртоносно от някакви ракове още малки, а предишното поколение се разведе и не създаде повече успешни връзки за ужас на по-предишното. Но те не се спират старите, разбираш ли, боли ги, сърби ги и пак натискат, как може така, реват, тормозят, притесняват децата си, децата пък прехвърлят върху нас и ние така - колкото можем чистим през себе си, кой с бунт, кой с болест, колкото не можем - ще предадем и ние нататък и така. Но от този транзит за мен сега се говори така: "На тебе пък човек нищо не може да ти каже! ... А преди какво добро дете беше!... Ама като те млатнем, ще хвръкнеш отсреща на стената..."  ;D уж на шега, ама съвсем сериозно.  ;D
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #2244 -: Февруари 12, 2014, 06:23:54 pm »
Някой знае ли трaнзит, който показва припадък. Днес уж всичко ми беше наред, уж настроението ми беше прекрасно, но припаднах в работата и сега си разглеждам картата по 12-ти и 8-и дом ли да го гледам, там управителите са все бавни планети и дълго време ще са в квадрат надявам се да не припадам следващите 2 години. Или да гледам по 6-ти и ASC в момента У6 е в съвпад с управителя на ASC.

Ще съм много благодарна за мененията ви.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2245 -: Февруари 19, 2014, 01:11:49 pm »
Мислите ли, че мога да стана вегетарианка? Тоест, с тези транзити по АЦ, дали имам шанс за успех? (питам, защото мога да карам на диня, ядки и торта цял живот...) :-[

А Шопенхауер

« Отговор #2246 -: Февруари 19, 2014, 01:37:26 pm »
;D

Я-я, пробвала ли си натала да го направиш с 10-15 мин по-рано? При мен разлика от 6 мин премести куспидата на 10 и 4 дом. При теб в момента също е на границата на знака, така че предполагам, че ще се измести.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2247 -: Февруари 19, 2014, 01:43:04 pm »
Той сега е 7 мин по-рано отколкото твърдят свидетелите  ;D
Не, Хепи, МЦ ми е твърдо ЛЪВ, моята професия и положение трябва да са престижни, да ми се възхищават, да блестя  ;) Преди ми беше неудобно като ми кажеха "ааа, юрист...", но сега си ме кефи.

Веднъж в компания проф. Пантев каза "Вие, юристите, като кажете "Аз, като юрист..." и сякаш оргазъм получавате"  ;D ;D ;D

А Шопенхауер

« Отговор #2248 -: Февруари 19, 2014, 01:53:39 pm »
Той сега е 7 мин по-рано отколкото твърдят свидетелите  ;D
Не, Хепи, МЦ ми е твърдо ЛЪВ, моята професия и положение трябва да са престижни, да ми се възхищават, да блестя  ;) Преди ми беше неудобно като ми кажеха "ааа, юрист...", но сега си ме кефи.

Веднъж в компания проф. Пантев каза "Вие, юристите, като кажете "Аз, като юрист..." и сякаш оргазъм получавате"  ;D ;D ;D

ха-ха, сладурана :) ама той 10 пак ще остане с лъв в него, ама ще си довабиш и още един управител, който пък ти се намира във втори дом :)

ти си знаеш :)

малиййй, юрист - нИ вЪ Убичам - кой кВо казва, виЙ все сте прави :)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2249 -: Февруари 19, 2014, 02:08:09 pm »
Божеее и ти ли си от Пловдив???
Ако имаш предвид Луната, тя ми е на К7, а не във втори.

Нищо де, аз от утре ще пробвам на авокадо и салатка от спанак, ще видим колко ще изкарам  ;D
« Последна редакция: Февруари 19, 2014, 02:26:03 pm от Yaya »

А Шопенхауер

« Отговор #2250 -: Февруари 19, 2014, 03:06:08 pm »
Божеее и ти ли си от Пловдив???
Ако имаш предвид Луната, тя ми е на К7, а не във втори.

Нищо де, аз от утре ще пробвам на авокадо и салатка от спанак, ще видим колко ще изкарам  ;D

ох, сори, объркала съм се, права си - дръж си лъвчето така, както си е :)

как разбра, че нося пловдивска жилка? :) иначе живея в софия.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2251 -: Февруари 19, 2014, 03:15:11 pm »
Звездите ми го говорят  ;) И аз бях като теб дълги години...

А Шопенхауер

« Отговор #2252 -: Февруари 19, 2014, 03:17:57 pm »
Звездите ми го говорят  ;) И аз бях като теб дълги години...

не те разбирам ..... какво съм аз ?

Шегата беше от едно мое верую: адвокат и лекар искам да имам само на масата си - във вид на приятел за ядене и пиене :), за повече не ги ща :) -

« Отговор #2253 -: Март 30, 2014, 12:39:02 pm »
Здравейте  :blink:..не мога да не се похваля,че успях да активирам кундалини енергията в тялото си/поне така твърди моя дружка,дето е по-в час с енергиите/ и го отдавам на сходящия съвпад на Уран със Слънцето ми в 8д..Уран ми е У6 , опозиция на нат Слънце ....също по този аспект според мен Съдбата ми ме срещна с жена със Слънце във Водолей, чрез която осъзнах мои сериозни грешки в поведението си до сега,които ми пречеха, и сега се чувствам по-освободена, благодарение на тази жена... Изживявам някакъв период на осъзнатост/но да не забравяме ,че отпадна квадратурата на Нептуните в натала ми и това също ме освободи от емоционални блокажи и сега взимам по-лесно решенията си /..:blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #2254 -: Март 30, 2014, 04:06:19 pm »
Имате ли впечатления от съвпад  на тежка планета  с  диспозитора на СЛВ ?

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2255 -: Март 31, 2014, 07:35:36 am »
Марсин, разкажи повече за карето между Нептуните, моля те!

« Отговор #2256 -: Март 31, 2014, 04:25:37 pm »
Здравей,Зара...навярно ти предстои този квадрат ли :blink:...не го усещах като с някакъв ярък и открояващ се ефект..по-скоро дава вътрешна нестабилност и неувереност  и илюзии.....в началото на тази квадратура/а тя започна долу-горе и с опозицията на Ураните , У6/ се засили интересът ми езотериката и природосъобразието ,който беше хаотичен....започнах и поддържах връзка с неподходящ за мен мъж,като знаех това чудесно, но все мислех,че нещата ще се променят и тази красива емоция ще се превърне в щастливо партньорство/силно кармична връзка със пълни 12 ти домове на другия двустранно,силна интуиция двустр /....тази заблуда изчезна около месец преди да прекрати Нептуновата квадратура ...тогава и започнаха да се подреждат интересите ми по значимост за мен....Нептун ми е У7 и опонира нат Марс - Съдбата непрестанно ми пращаше силно негативни хора, с които не знаех как да се справям и не осъзнавах причините за това................Сега,когато квадратът вече го няма ,съм наясно със тези проблеми,които ми причиниха безброй много мъка,страдание и депресии..осъзнах ги .На 19,03 ми отпадна квадратурата , а на 22ри вече бях категорично решила ,че прекратявам прословутия контакт с "онзи" мъж,защото  и емоцията ми към него ..ами -изчезна....сякаш нещо я отразя като с нож  от усещанията ми и осъзнах колко излишно съм страдала и съм се заблуждавала/ и всичко това се случи за около 2 дни/....сега съм щастлива,че вече не страдам и не ми пука за "онзи" и дори се чудя как изобщо съм отделила толкова много време от живота си за него :blink:....Отделно осъзнах и причината,поради която привличам негативни хора около себе си/което започнах да усещам малко след началото на тази квадратура/..сега "чистя" тази причина,като променям някои неща в себе си....Отделно вече съм наясно със себе си за най-силния интерес,който проявявам в Природосъобразието.....такива неща  свързвам с квадратурата на Нептуните в моя живот..чувствам се по- осъзната сякаш и не така раздаваща се за околните както бях доскоро/нали съм си новолуннен овен /...чувствам се и по-възрастна ,обаче...но знам,че имам още да уча ....и че Красивото ми предстои /очаквам  проявата на предстоящия съвпад на прогр Луна с Нептун през есента :P /....това се сещам в този момент за себе си.. :blink:
« Последна редакция: Март 31, 2014, 04:54:09 pm от марсин »

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2257 -: Април 01, 2014, 06:14:39 am »
Благодаря ти за подробната информация! Активна е на един близък ми човек, та се чудех как ще се прояви. И на него Нептун му е У7, в тригон със Слънцето, каре с Марс, секстил с Плутон. Проявлението вероятно ще е подобно. Надявам се да не съм аз връзката, която ще прекрати при разпадането на карето :)

« Отговор #2258 -: Април 01, 2014, 05:05:53 pm »
....ами при мен разпадналата се с разпада на квадратурата връзка е започнала,когато е бил оформен въпросния аспект...не го мисли- Съдбата си знае работата...дори и да ес случи нещо подобно-явно има причина и е за ваше добро.....пожелавам ти да сте щастливи заедно :blink:
...но той да не се заблуждава в обкръжението си, а да си отваря хубаво очичките и да вижда и невидимото,щом У7 му е Нептун-явните врагове -воални и добре прикриващи се рибоци  :blink: