Родовата карма на нашето семейство се губи някъде в далечното минало, може би преди 2 века че и повече, но няма следи, само предполагам.
- И двамата ми прадядовци умират съвсем млади, оставайки млади жени с невръстни деца, точно тогава границите на България са били спорни, реално те са били родени като турски граждани, а мобилизирани в Балканската война, като български граждани. Моите дядовци са израстнали полусираци, никога не съм чувала да говорят за майките си и бащите си....
Ще нахвърля само родовата карма по бащина линия, по близка ми е....
- Баща ми израства почти сирак, майка му умира от тумор в главата, когато е на 2 години и той няма спомен за нея...Тогава дядо взима млада хубава девойка - помакиня /от Балкана/, която го обиква и започва да се грижи за децата му, но близки и роднини го придумват да я изгони. Нямам 100% данни, но се говори че е я е изгонил бременна...на дядо възлите са по Скорпион-Телец /съвпад с моята ос Марс-Сатурн/....
- И двете сестри на баща ми се женят за сираци...предполагам те са плащали някакви дългове останали от османско време, както и баща ми /израснал сирак, без кой знае какъв надзор/.
- А аз и сестра ми, предполагам плащаме последствията от дядовите постъпки. Между впрочем майка се грижи за него в продължение на 22 години, от които първите 2 години е бил на легло, а останалата част са парализирана лява половина....
- На татко възлите са по Козирог - Рак, Слънцето му е Скорпионско, както и Меркурий и Марс, Лилита му е в съвпад с моя Плутон;
- Сестра ми е Скорпион /баща ми/, Луна -Телец /майка/, нейния Лилит е на Асц, възлите и са по Козирог- Рак, тя беше открадната. Тръгнала да излиза с едно момче и на 3-та среща оня я кара с колата в някакво село и казва на роднините си там, че това е булката ми...Нашата от страх не може да се прибере в къщи и остава женена....Това не е лошото, лошото е че им се ражда момиче, с увреждане /удебеляване на лявото подкорие/, до скоро тя беше вързана като птичка в клетка ще - не ще, но не знам кое помогна, племенницата към настоящия момен е много добре /до скоро се опасявахме че никога няма да порастне, а сега надмина всички, води се с умствено изостване, но реално, тя приема и разбира всичко, но не може да го върне обратно назад.../ и за капак на всичко има мъж-патологичен ревнивец...
- Моя милост, реши на времето, че ще избяга на запад за да печели пари и да помогни на родителите си да закупят къща - видя един, който и се стори че е влюбен в нея и няма да я остави по пътищата....и хукна...

Излъгах че заминавам на екскурзия и се прибрах след 1 година...Аз, най-умната, най-скромната.....се изсрах на метеното....Върнах се в 6-ти месец бременна, саминка, без пукнат грош, без мъж /бях ги уведомила междувременно, че съм се омъжила/ ииии родих....Синът ми до ден-днешен не е виждал баща си.....И това ако не е карма, моята горе-долу мога да предположа от къде идва.....
След години прозрях, че така е трябвало да стане, в тези години в живота ми се появяваха все хора, които закачаха Тао-тата ми /Скорпион-Водолей-Телец - баща ми-дядо ми-майка/...Вселената решила, че ще родя точно тогава и че бащата на моето дете, ще има Сатурн във Водолей - така мисля че си отработих кармата, по отношение на дядо ми /навремето още преди да знам за родова карма, казваха, че имаме проклятие в рода/....Синът ми също е Скорпион, Лилитката му е в Рак /воден дом/, на баща му е Скорпион, а моята Лилит е в 4 дом...Синът ще продължи с кармата на някой друг род, където вече нямам никакви данни, защото баща му не е от нашите и доколкото знам, част от моята програма му е прехвърлена и на него, но добрата част.... :blink: Ама че роман изписах....